Komentari

asterix101.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Vinci

    kako dani prolaze, sve vam više zavidim što ste sve ovo prošli u komadu. a "Boje turizma" sam također sinoć odgledao (jedna od meni omiljenijih emisija na HTV-u) i nisam mogao suzdržati smijeh kad je rekla da "Premužićka" završava na Alanu. bit će da je netko iz Uprave NP-a informirao samo za poučnu stazu ;)

    avatar

    19.07.2007. (15:04)    -   -   -   -  

  • Asterix

    Ajmeeee, upravo citam novi Elle i njihov clanak o Gorskom kotaru. Kazu da ako idemo na Snjeznik mozemo prespavati u planinarskom domu podno vrha. Kako da ne, kamo srece da mozemo :(

    avatar

    19.07.2007. (16:04)    -   -   -   -  

  • jana

    Za ovako nešto, u komadu, treba volje, želje i snage... i dobra ekipa, i imati petlje za sve to, (ta točka na i :)), mi je uvijek falila, (neću priznati da sam zavidna), već čestitam!

    avatar

    19.07.2007. (18:52)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Možda u nedjelju skočim tim dijelom Premužičke, a sigurno je i botanički vrt bogat biljem. Očito TV reporteri ne čitaju planinarske forume ni blogove. A ja spavam sam vani u šatoru... Naši WC-i su bolji nego vani; na Marmoladi je na stijeni, a dolje samo rupa, vidiš dolinu. Pozdraw

    avatar

    19.07.2007. (22:38)    -   -   -   -  

  • s...

    jedva sam dočekala ovaj post. Ja inače stavim čepiće u uši i kao i, ti ujutro čujem što se noću dešavalo. Do sada nismo u posjeti imali medu, ali mislim da je dobro zatvoriti i prozore i vrata. Na Vlaškom gradu nismo zatvorili vrata (ali ja sam otišla ranije na spavanje pa nisam to znala,sigurno nebih tako mirno spavala).

    avatar

    20.07.2007. (21:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...