Komentari

nikadkaobane.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • čudovište

    Pazi da ne završiš ko Gregor Samsa:)

    avatar

    17.07.2007. (16:46)    -   -   -   -  

  • ...ja te pjesmom zovem...

    zanimljivo....cini mi se da tebe ne zivciraju bube i slicne pojave... ja sam u stanju zbog takvih stvorenja(osim pauka)iz kože iskočiti....
    ugl da... uziva:).... i pozz žohare...

    avatar

    17.07.2007. (19:24)    -   -   -   -  

  • ANCHI, i to je život !

    Koji je to kvart koji ima žokice, domaće životinje?
    Stanovala sam 25 godina u Zapruđu a žokice su tamo doslovno uvjek bili ko kućni ljubimci. Šalim se naravno. Veliko olakšanje sam imala kad sam odselila u susjedni kvart, zanimljivo je da kvartove samo ulica djeli ali ju žokice očiti neznaju preći. Jedini način riješiti se žokica je začepljivati sifone jer od tuda noću izlaze. Praškovi, sprejevi i kojekakva špricanja nikada nisu pomogli a i laž je kad ljudi kažu da žohari žive na prljavom. Ne, oni žive u vlažnim podrumima i ulaze u stanove za hranom. Ne kote se u stanovima. Sretna sam što ih sada nemam i nemoram noću paziti gdje stanem.

    avatar

    18.07.2007. (01:09)    -   -   -   -  

  • Black Pearl

    REDRUM...be careful, be very careful, tko zna kakvu urotu pripremaju. Pokusaj sa malo ozbiljne glazbe...cula sam da ne vole Mozarta.

    avatar

    19.07.2007. (04:45)    -   -   -   -  

  • jabucica

    ja sam ih imala isto kad sam boravila u jednom stanu u vojnovicevoj prije par godina.. bila je cijela obitelj. Pa kad ubijes jednog imas osjecaj da slijedi vendetta, horor.. najstarijeg smo prozvale dr. Tudjman.

    avatar

    19.07.2007. (15:33)    -   -   -   -  

  • Paix

    Wow, mogla bih se zakleti da sam komentirala ovaj post. Deja vu?

    Uglavnom, cestitam na uspjesnoj borbi sa zoharima. Makar bih ti mogla reci da napadas nekoga svoje velicine. Ali necu jer ja redovito usisavam pauke. :-)

    avatar

    24.07.2007. (23:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...