Komentari

ozbiljnozanimljivapitanja.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • sanja_45

    Dakle sve nam pada u vodu, tako sam protumačila ovu tvoju rečenicu, s kojim si odlično završio svoj post. Točno je da ništa ne vidimo, sve gledamo zamagljenim očima, samo mislimo da vidimo..Citiraću ti Platona:- Od slobodnog čovjeka ne može se napraviti rob, jer je slobodan čovjek slobodan čak, i u zatvoru."..
    Krivo nas uče, uče nas da je sreća novac, uspjeh, partner/ partnerica..lijepog izgleda, dobar posao, duhovno učenje, rat i dobar sapun za pranje ruku i tijela, a ako nemamo sve to ne možemo biti nikako sretni , a ni slobodni..dok to sve ne dobijemo..Borimo se čitav život, nazivamo to samoodržanjem, programirani smo od rođenja, kako da živimo u " slobodi i blagostanju". i ako to nemamo nismo slobodni..Ustvari programirani smo da samo budemo " robovi ciljeva..a u stvarnosti nikakve promjene ne napravimo osim što ponekad pritisnemo gumb na daljinskom od televizora..i nastavljamo dalje..Lijepi ti pozdrav ostavljam..:))

    avatar

    15.07.2007. (14:20)    -   -   -   -  

  • diana11

    Ako se suzbijanje spontanih osjećaja ne postigne obrazovanjem, obično se kasnije postigne društvenim pritiskom. Ako se ne smiješite, o vama sude kao o «neprijatnoj osobi» - a potrebno je da budete prijatna osoba ako hoćete da prodate svoje usluge, bilo

    ma vise mi je dosadilo zivjeti po normi kao u zacaranom krugu

    avatar

    15.07.2007. (23:19)    -   -   -   -  

  • ozbiljnozanimljivo

    Sanja, ne možeš ni zamisliti koliko mi je drago što si moj post tako temeljito pročitala a to se vidi iz tvojega komentara. Lijepi pozdrav ti upućujem i zahvaljujem.
    Diana 11, mislim da nisi jedina kojoj je dosadilo živjeti po normi. Nažalost, mislim da ima puno više onih koji vole živjeti lagodno“bez pameti“. Čini mi se da sam u jednom TV dnevniku čuo podatak kako statistička istraživanja pokazuju da više ljudi vjeruje crkvi i vojsci a manje Mesiću i Sanaderu. Mnogi su skloni bježanju u lažnu sigurnost i ne protive se suzbijanju svojih spontanih osjećaja bez obzira od koga to suzbijanje dolazilo. Ti sama moraš odlučiti kako ćeš živjeti svoj život. Imaj na umu da nemaš pravo na popravni ispit – život je samo jedan. Hvala na komentaru i lijepo te pozdravljam!

    avatar

    19.07.2007. (20:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...