Komentari

misakvecernji.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • njubina na lovce

    mala provokacija... no jel to Šokre radi ilegalnu radnju sa glazbom? :)

    Nego, htio sam te pitat jesi maybe gledao ak si imao vremena.. ima za ilegalno skinuti ilegalne kopije serije Heroes koja sad eto u 10 mjesecu u USA kreće tek druga sezona. Radi se o ljudima sa višim moćima, letenje, slušanje tuđih misli, zračenje, itd. Oni za sve to "optužuju genetski razvoj čovjeka, olfo evolucija i to.
    No htio sam te pitat, jel se ima nekakav uvid u to u današnje doba u genetici? nadam se da si skužio pitanje..
    p.s. dopada mi se ovaj helix sa strane na blogu ;)

    cheers, njubina

    avatar

    14.07.2007. (12:31)    -   -   -   -  

  • Fergie i Bep 4ever

    cool blog,zakon

    avatar

    14.07.2007. (13:28)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Jel se mogu i ja za to ogrebati?
    ignisjewelry@gmail.com

    avatar

    14.07.2007. (13:48)    -   -   -   -  

  • zmijaIzmaj

    pozzdrav kreso...ah, ta vrazija slucajnost :)...2005. g. gledala sam tvoju emisiju, o damanhuru i sasvim slucajno spremala kofere za torino...otisli smo tamo na neki festival i posto smo imali kombi na raspolaganju odlucimo posjetiti i damanhur...cudno mjestasce, sa jakom atmosferom kulta...svi su (kao) opusteni, vlada osjecaj komune, ali kad smo htjeli uci u hram posvecen covjeku trazili su (naravno) odredjenu naknadu...hmmmm...odlucili smo pare zadrzati za sebe i obici i dozivjeti damanhur (ili onaj mali dio koji se ne naplacuje hihihiih) na nas poseban nacin...medjutoa, kad smo vec tu, bilo bi nam jako zao ne vidjeti sta se krije iza rampi koje se dizu kad se da lova...i poput tipicnih bosanaca (hihihi mada je vecina bila iz hercegovine :D ) pokusali smo "usetati" u park damanhura...nismo daleko stigli i karma police nas je ljubazno zamolila da se udaljimo :(...nismo primjetili sigurnosne kamere, ali mi je sad potpuno jasno da su iskoristili osjecaje (jadnih) biljaka koje su detektovale nase uzasno lose namjere i upozorili cuvare hrama covjeku...brzo smo napustili to mjesto...ali ozbiljno, tu vlada neki cudan osjecaj...mozda nam je i trebalo tako lose da se osjecamo, jer smo eto imali necasne namjere :( (hihihi)...malo su me razocarali, jer sam pomislila da bi tu trebala da vlada gifteconomy, da slobdno setamo, da smo svi jednaki hihihih...skeptik sam, previse cudno mjesto, a uz to jos nastoje da naplate tu svoju "cudnost"...zivjeli :D

    avatar

    14.07.2007. (14:20)    -   -   -   -  

  • vanilla

    mogel bi nekaj napisati o karmi i reinkarnaciji... vanilla

    avatar

    14.07.2007. (16:14)    -   -   -   -  

  • tinaaaaaaaaaa.....:):):):)

    Hola Krešo,hoće li ovog ljeta biti reprize emisije "Na rubu znanosti".Volio bih pogledati neke emisije jer ih nisam mogao gledati kasno ponedjeljkom .

    avatar

    14.07.2007. (22:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...