Komentari

ivamiaerak.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Akademac iz Sarajeva

    Daraga Iva,

    ne znam odakle ti ovolika energija i istrajnost. Samo nastavi tako i znaj da te podrzavamo i mi iz Sarajeva. Uz tebe smo... :)

    avatar

    11.07.2007. (13:27)    -   -   -   -  

  • Iva Mia

    ma strasni ste mi :-))))! Hvala puno za potporu!

    avatar

    11.07.2007. (13:45)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Pa lijep ti pozdrav za početak. Nisam imao čast da se upoznamo iako sam i ja iz Sesveta, i ako nisam baš bez političkog angažmana (HSS), žao mi je što već prije par godina kad je išla inicijativa otcjepljenja nije ostvarena, ali nikada nije kasno. Nema veze što je tada bio nosioc HSS,a sad DC, da su ljudi pametni, brzo bi se peticija provela, ovako sitni interesi, i strah od gubitka Zet-ovog prijevoza ćine ljude sumnjičavima...Inaće tvog kolegu Radoslava veoma dobro poznam, i u kontaktu sam s njegovom familijom...a ono kaj si rekla kod mene za Cigane, i smeće, slažem se samo s time da je SVE postavljeno drugačije bilo bi nam svima u Hrvatskoj ljepše. Lijep ti pozdrav i hvala na posjetu...

    avatar

    11.07.2007. (20:06)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    živjeli u Sesvetama par godina. U to doba ('94 - '96) smo doselili iz Gajnica. Šokirani smo bili situacijom da (u to doba Nasljednik je imao dvije godine) nisi imao gdje prošetati s malim djetetom, a da ga čvrsto ne držiš za ruku. Gajnice su puno bolje zaokruženo naselje. Imali su sve - od dućana, banke, placa... No, sad već deset godina živim u jednom drugom mjestu - gradu - selu....

    avatar

    11.07.2007. (22:01)    -   -   -   -  

  • Euro

    pozdravljam i zahvaljujem na posjeti...tvoj blog je momentalno zavrsio
    u mojim favoritima..

    avatar

    12.07.2007. (07:24)    -   -   -   -  

  • DJ Da Force

    Pozdrav! Najprije da zahvalim na komentaru!
    Evo malo sam prosurfao po tvom blogu i čini mi se jako zanimljiv.
    Stavit ću te u favorite pa se čitamo i dalje!
    Lijep pozdrav! ;-))))

    avatar

    12.07.2007. (08:43)    -   -   -   -  

  • sesvete

    Sesvete su dio Zagreba. Novo šefovanje ne bi promijenilo puno. Samo nabilo troškove svima koji rade, školuju se i provode vrijeme u Zagrebu. Potrebna je efikasna vlast na gradskoj razini a ne rascjepkanost. "Švicarska u malom" ne vjerujem da će ispast iz cijele te priče. Umjesto da se svađate za fotelje učinite ovaj grad boljim mjestom bio to istok, zapad, sjever ili jug.

    avatar

    16.07.2007. (02:09)    -   -   -   -  

  • Pero mutikaša

    Nisam vidio nikakav letak, a živim u Sesvetama, točnije na početku Starog Brestja. U moje vrijeme to smo radili avionima. A sada?

    avatar

    30.10.2007. (11:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...