Komentari

kia85.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • inocka

    ej malena..prvo da ti kažem otprilike si me dobro prokužila - ja jesam optimist s ponekom tugom koje ne pokazujem..moja je tuga moja stvar i onog s kim ježelim podijelit - tako nekako..a pročitala sam tvoj post..što se tiče faksa slične smo..i ja sam već odavno mogla riješit uvijet, al ono stalno mi u glavi ma budem to na jesen..i tako me čeka 8mj samo druženje s knjigom..a ljubav..hm..što se tiče prijatelja ne znam..ja vjerujem da ima muškaraca i žena koji mogu održavati pravo, iskreno prijateljstvo, ali ja nisam među njima..ne vjerujem u to..imam puno poznanika muškaraca ali s ni jednim nisam ono prava, prava frendica da se mi možemo povjeravat i sl..ima tek jedan ali s njim sam nekad bila..pa tek kad smo vidili da nam ljubav ne ide ostali smo odlični prijatelji i on je u rangu pravog frenda..
    a odnos s malim posebnim..držim ti fige da bude kako si zamislila..
    pusa i pozdrav:)

    avatar

    09.07.2007. (10:07)    -   -   -   -  

  • the little patriot Irena

    hej! ma i ja sam se posvađala s najfrendovima jer.....duga priča.........samo se ti meni drži......nadam se da buš riješila te svoje "živčeke" mi smo uz tebe........pusa

    avatar

    09.07.2007. (10:23)    -   -   -   -  

  • vjeverica24

    Kia moja draga, kod tebe uvijek puno novosti. Ali i bolje to nego da se ništa ne događa, jel da?
    Ovo s prijateljem je jako zeznuta stvar.mislim da i on malo voli dramatizirati-recimo ovo-ubit će se kad se budeš udavala.ma molim te.......proći će ga kad-tad ta zaljubljenost, pa će te možda onda ostvariti dobar odnos.
    Što se ovog dečka koji ti se sviđa tiče, nadam se da će biti sve ok, da će te usrećiti ako nešto ispadne iz svega. Ali nemoj biti s njim dok ima curu. Jer će te onda samo zavlačiti.tek kad rašćisti prošlost, ima mjesta za budućnost.
    I nitko ti nema pravo govoriti da učiš iz malih skriptica, a osobito netko tko i ne studira te ne zna kakav pritisak vlada u vrijeme ispita.
    Ja sam ti malo znatiželjna pa me zanima što studiraš i iz kojeg si grada.za grad te pitam jer mi se čini da je riječ o nekom slatkom, malom gradiću?
    kiss

    avatar

    09.07.2007. (15:53)    -   -   -   -  

  • vjeverica24

    iz srca like? mislim da znam o kome se gradu radi.bijah tamo par puta i baš mi je sladak,a i prijatelj mi je tamo radio.dobio posao kao pravnik.kao i ti.
    i sad mi tek nikako nije jasno zašto je tvoj frend implicirao da ti je lagan faks.pobogu pa radi se o jednom od najtežih.i ja sam bila upala na pravo, no na kraju sam izabrala filozofski.
    pusa

    avatar

    09.07.2007. (20:13)    -   -   -   -  

  • inocka

    ej malecka..vidim da smo sličnije po pitanju faksa nego što sam mislila..mi smo dakle kolegice..i ja sam na pravu..ja sam preskočila ljetne rokove, podcijenila sam ispit, ostavila sam si premalo vremena..
    je li diploma blizu?;))

    avatar

    10.07.2007. (16:11)    -   -   -   -  

  • zvonjava

    malena moja, uopće se ne sekiraj, zaostatke ćeš riješiti na jesen, nije sada vrijeme za misliti na to. Sad se jedino trebaš orjentirati na ljubav, zabavu i ljenčarenje...
    pusa velika!

    avatar

    10.07.2007. (19:09)    -   -   -   -  

  • mishy

    samo ostavljam pozz&kiss

    avatar

    12.07.2007. (12:01)    -   -   -   -  

  • pegy

    Vidim da je kod tebe jako puno udvarača. :))) Valjda će se pojaviti i neki koji će ti se svidjeti. Možda baš sada doma, tko zna. :) Odmori se i uživaj. :))

    avatar

    14.07.2007. (08:36)    -   -   -   -  

  • vjeverica24

    di si mala? fališ nam

    avatar

    17.07.2007. (20:41)    -   -   -   -  

  • maliuvrnutisvijet2

    ej pozz
    kak ti imas super zanimljiv zivot :) pih, malo sam i ljubomorna,kod mene ti ziva monotonija vlada.
    A za ispite,sta da ti kazem da nisi jedina koja je nesto sjebala,no biti ce bolje:) i ja se moram bome,jako, jako potruditi da sve nadoknadim u jesenskome roku i dalje mi je zivot sveden na strebanje, po ovoj hebenoj vrucini.
    Od bilo kakvoga muzjaka ni traga ni glasa:),a ja bi se s nekim malo pomazila, udvaraca nigdje
    jako je vruce
    nadam se da ces brzo napisati neso pametno ko i uvijek
    kiss

    avatar

    21.07.2007. (12:36)    -   -   -   -  

  • mishy

    Slažem se da imaš zanimljiv život... meni je raspoloženje sve tako nekako gore-dolje, ali se nadam da će se za koja dva tjedna sve riješiti... po prvi put u životu odlučila sam pričekati s rješavanjem problema... Nadam se da će i tebi sve proći u redu... kiss

    avatar

    26.07.2007. (22:28)    -   -   -   -  

  • mishy

    Ej... Kako si? Novi post?

    avatar

    30.07.2007. (00:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...