Komentari

nikadkaobane.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • ANCHI, i to je život !

    Idi i uživat ćeš. Ne znam u kojem hotelu (ima ih mali milijon) uz obalu ćeš biti ali znaj da ti piće konobari nose na plažu, do ležaljke. Probaj i padobranstvo nad morem, nešto fantastično a po cjenama prihvatljivo. Možda se vratiš i sa svetskim markama na sebi (lažnjaci) al se ne kuže. Uživaj i svakako se dobro maži kremicama. Ah, da još nešto, ne kupuj zlato jer nije zlato sve što sija pa ni u zlatarnici.

    avatar

    02.07.2007. (00:40)    -   -   -   -  

  • Black Pearl

    I meni je bio slican vikend. Radila u subotu (prokleti poslovni laptopi) spavala u nedelju do kasno, provozala svoj bike i pratila tenis. Sve je to zdravo!
    Sto se tice ljetovanja, nemam iskustvo u Turskoj ali mi jedan friend iz Grcke kaze da je super.
    Cheers!

    avatar

    02.07.2007. (14:39)    -   -   -   -  

  • dmj

    Ah, formula nekad... Zbog posla ne smijem rogoboriti protiv ove danas, ali da je razlika ogromna - jest. Nije ni ta elektronika problem, a po pitanju imaginacije se ne bih složio - imaju je i ovi, samo je jako rijetko smiju pokazati. Dva su ključna problema dolijevanje goriva (uvedeno tek 1994, otkada se smanjuju pretjecanja na stazi jer svatko mora u boks) i aerodinamika koja onemogućuje bolidu iza praćenje umjesto da ga, kao nekada, vožnja u zavjetrini čini bržim od onoga ispred.

    avatar

    04.07.2007. (22:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...