A šta ću ti pisat, bilo bolje mašit se za one škampe!!!!;-)))
01.07.2007. (23:07)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
masnipalac2007
Pozdrav majstor koh!!!!Odlično izgleda,raj za oći a vjerujem i za guzu.Ak imaš volje navrati na//bigblog.tportal.hr/1 ,blog mi se zove RADOZNALI.Na t-portalu se nekaki najlakše snalazim,mislim pisanje i ubacivanje slika,jebi ga slabo se služim ovom mašinom,moral bi iti na nekakav kurs ili nekaj slično.Još jednom lijep pozdrav tebi i ekipi.
02.07.2007. (08:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ajme care, usta sam stiska dok sam prelistao slike da mi sline ne cure.... svaka čast, takvi gurmani su ponos i dika naše zemlje! uživaj i pozdrav iz vrućeg Zagreba
02.07.2007. (20:45)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Škampe uvijek spremamo na buzaru i vjerojatno propuštamo i druge dobre opcije. Kod tebe maslinovo ide u potocima, a rižoto je crn kao noć, samo za uzdahnuti, jer meni su i slane srdele egzotika, a ovo tvoje je uistinu jedna solidna razina gurmanluka, u ovom trenutku čak i nedostižna, ali tko zna što nosi sutra, vrijedi se nadati, jer ovo uistinu odlično izgleda, dapače, lijepo, lijepo :)
02.07.2007. (22:00)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
I meni se lipo otvorija apetit, moran priznat, ali iman dva problema, prvi je da mrzin čistit ribu, ko to tebi radi ? Drugi je da nikad dosta žerave, neki dan san peka meso (teleću jetricu, svinjske bržole, ramstek(zajfrk - žilavo)) na gradele, drvo je bilo maslina, sriča da volin krvavo.. Ali žena mi ne voli .. Moj obroče, provaj koktel od škampi, ludilo, ima u Dikinoj "Dalmatinskoj kuharici", ona to zove zeleni škampi, mislin, malo modificiraš po svon guštu ..
03.07.2007. (08:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nadam se da ću poživjeti da isprobam sve ove čarolije koje se naziru iza, lažno sebe prizemljujući, pustih riječi i sasvim živih slika, a škampi itekako izazivaju, što u tvojoj stvarnosti, što u mirisu mogućnosti prispodobljenih Dikinih koktela koji tako opipljivo ćutim. Eto kako se kontinentalcu lako zaljubiti u Dalmaciju, a da do mora ili tek cura nismo ni došli :)
03.07.2007. (22:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
joj sline mi cure, stvarno imaš mota za ova gradelanja svaka čast; iskreno najviše volim crni rižot, a škampe sam jeo samo na buzaru i rižot, nisam ih sa gradela probao sigurno su dobre
04.07.2007. (16:00)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
A mala al ustvari tako velika jer miris vatre i dima teško je opisat u jelu,al mu daje ono nešto baš posebno ,evo naprimjer nekidan san iše spremit škampe na buzaru al nije mi se dalo na vatri spremat nego san na plinu i je to bilo lipo al nije mi to to,nešto je falilo !pozdrav
08.07.2007. (14:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Rib@rnica
hm.....majstor je majstor....kažem ja...
01.07.2007. (23:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
čiovka
A šta ću ti pisat, bilo bolje mašit se za one škampe!!!!;-)))
01.07.2007. (23:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
masnipalac2007
Pozdrav majstor koh!!!!Odlično izgleda,raj za oći a vjerujem i za guzu.Ak imaš volje navrati na//bigblog.tportal.hr/1 ,blog mi se zove RADOZNALI.Na t-portalu se nekaki najlakše snalazim,mislim pisanje i ubacivanje slika,jebi ga slabo se služim ovom mašinom,moral bi iti na nekakav kurs ili nekaj slično.Još jednom lijep pozdrav tebi i ekipi.
02.07.2007. (08:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bato
ajme care, usta sam stiska dok sam prelistao slike da mi sline ne cure.... svaka čast, takvi gurmani su ponos i dika naše zemlje! uživaj i pozdrav iz vrućeg Zagreba
02.07.2007. (20:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mojobrok
Škampe uvijek spremamo na buzaru i vjerojatno propuštamo i druge dobre opcije. Kod tebe maslinovo ide u potocima, a rižoto je crn kao noć, samo za uzdahnuti, jer meni su i slane srdele egzotika, a ovo tvoje je uistinu jedna solidna razina gurmanluka, u ovom trenutku čak i nedostižna, ali tko zna što nosi sutra, vrijedi se nadati, jer ovo uistinu odlično izgleda, dapače, lijepo, lijepo :)
02.07.2007. (22:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
GUŠTANJE
Ma ništa van to nije problem samo malo volje i vrimena
02.07.2007. (22:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
BenGlass
I meni se lipo otvorija apetit, moran priznat,
ali iman dva problema, prvi je da mrzin čistit
ribu, ko to tebi radi ?
Drugi je da nikad dosta žerave, neki dan san peka meso
(teleću jetricu, svinjske bržole, ramstek(zajfrk - žilavo))
na gradele, drvo je bilo maslina, sriča da volin krvavo..
Ali žena mi ne voli ..
Moj obroče, provaj koktel od škampi, ludilo,
ima u Dikinoj "Dalmatinskoj kuharici", ona to zove zeleni škampi,
mislin, malo modificiraš po svon guštu ..
03.07.2007. (08:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Diavola
Napiši štog? MILA MAJKO :)))) Gdje stanuješ ti, ha? :)))
03.07.2007. (12:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
GUŠTANJE
A ja vatrwe uvik naložin dosta čak i previše da mi ne pofali a starom uvalin da čisti ribu iako ni to nije problem,pozdrav
03.07.2007. (16:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zuzayok
njami njami njami njami njaminjaminjaminjami........a moga je ti austrijanac kupit i bokun vece skampe:))
03.07.2007. (16:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
GUŠTANJE
A velike škampe oma odu u restorane teško ih je naći u ovo vrime kod nas
03.07.2007. (19:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
more~snova
crni rizot.................ajme jos par dana i eto me dalmacijo tebi kod matere na crni rizot. jedva cekan. pozdrav kuvarima
03.07.2007. (21:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mojobrok
Nadam se da ću poživjeti da isprobam sve ove čarolije koje se naziru iza, lažno sebe prizemljujući, pustih riječi i sasvim živih slika, a škampi itekako izazivaju, što u tvojoj stvarnosti, što u mirisu mogućnosti prispodobljenih Dikinih koktela koji tako opipljivo ćutim. Eto kako se kontinentalcu lako zaljubiti u Dalmaciju, a da do mora ili tek cura nismo ni došli :)
03.07.2007. (22:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvrk
Da mi je biti tvoj gost!
03.07.2007. (23:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
MT mafija
joj sline mi cure, stvarno imaš mota za ova gradelanja svaka čast; iskreno najviše volim crni rižot, a škampe sam jeo samo na buzaru i rižot, nisam ih sa gradela probao sigurno su dobre
04.07.2007. (16:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Drinko
Od sile blogova sto ih se nagleda u dvije tri godine kad vec to postalo in, ovo je definitivno najbolji blog.
Ali bas najbolji.
05.07.2007. (16:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
GUŠTANJE
nemojte previše hvalit me da se ne pokvarin.:))
05.07.2007. (18:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
opichen
Koliko se razlikuje rižot iz kotlića i rižot sa špakera (ovaj izgleda mrak)?
08.07.2007. (11:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
GUŠTANJE
A mala al ustvari tako velika jer miris vatre i dima teško je opisat u jelu,al mu daje ono nešto baš posebno ,evo naprimjer nekidan san iše spremit škampe na buzaru al nije mi se dalo na vatri spremat nego san na plinu i je to bilo lipo al nije mi to to,nešto je falilo !pozdrav
08.07.2007. (14:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Olrais Tek
minuta Dravot stavlja na magisteriju pregaca da djevojke ucinio za cheapest refurbished laptops
21.09.2009. (09:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...