Komentari

minizvijezda.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • Službeni blog Blogerske Aukcije

    Zaigrajte i Vi popularnu igru - "Aukcija" ali na blogerski stil...
    Na blogu nalazi se objašnjenje i pravila Igre!!!!
    Pozzz!!!

    avatar

    28.06.2007. (00:27)    -   -   -   -  

  • TV-world #1

    Hej! Zašto misliš da se trebam javiti Bamboo??
    Nego, imam jedan prijedlog za tebe =) Tako bismo se mogli često čuti... Trebala bi, na stranici www.msn.com, napraviti svoju vlastitu e-mail adresu, pa bi se pomoću MSN messengera mogli dopisivati (to ti je kao chat!) E sad, znaš li što je to MSN messenger? To ti se na compu zove Windows messenger, a ikona mu je kao neki zeleni čovječuljci! Ma, sigurno imaš na kompu!! Ako ne to, ima još nešto. Vidio sam reklamu u novinama i baš sad idem isprobati. Ima neka hrvatska stranica (netopolis.hr) na kojoj isto možeš praviti blogove, stavljati slike itd... a najbolje mi se čini što možeš napraviti vlastiti klub i pozvati kog hoćeš! To ću sad isprobati, klub vjerojatno ima svoju lozinku pa bi napravio naš klub u kojem si možemo slati slike, pjesme i ostale gluposti a da to nitko ne vidi! OGM, koliki komentar... =) ...... Odgovori što prije.... Pozzzz / KI$$

    avatar

    01.07.2007. (20:56)    -   -   -   -  

  • Tanja:)

    Hey draga...evo ja sam u totalnoj guzvi :( ...ispiti.ispiti...jooooooooj...jedva cekam da to zavrski...ali eto makar je festival prosao ok...bas sam happy...bila sam dobraaaaa :) ...i cak cu biti na Tv-u...pricala sam to tvojoj mami...btw bas fora sto je otkrila tko je...samo da je sada ne pocnu gnjaviti pa zatvori blog :( ...Ah ljubav...da to je nesto divno...ja sam trenutno zaljubljena u decka iz Zg...mada se vec duuugo poznamo...i prije smo nesto mutili skupa :) ...kako se ne mozemo vidjeti cujemo se na msn-u svaki dan...jooooooooj :)...a ja sada moram nazad sibati na ucenje...samo se izvlacim da ne ucim :) ...sada cu jesti... pa onda moram nesta vidjeti na netu :) ...pa napisati novi post ;) ...drzi mi fige!!! Pozzz i pusaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

    avatar

    04.07.2007. (20:41)    -   -   -   -  

  • TV-world #1

    heeej! zašto se ne javljaš?
    :( :( :(

    avatar

    10.07.2007. (23:12)    -   -   -   -  

  • Tanja:)

    Hm...si malo zlocesta ;) ...ccc...ma to je u imenu kazem ja :) ...ajde napisi nopvi post i navrati do mene...uf...ja bi na moreeeeee...btw. malo sam preuredila blog i imam novi post :) !!! Pozzz i pusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! ;)

    avatar

    13.07.2007. (14:37)    -   -   -   -  

  • Tanja:)

    Eto da se zna...ja bijah ovdje :) !!! Pozzzz!!!

    avatar

    18.07.2007. (11:21)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    baš si me nasmijala s postom :))
    pusa tebi i uživaj kupajući se, vjeruj mi, mi u metropoli crkavamo :)

    avatar

    20.07.2007. (00:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...