Komentari

holyfighter.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • modra iluzija

    I ja tebe puno puno voljimmm :) sjeti se da kvantiteta nije bitna, bitno je kavlitetno druženje pa makar i rijetko.Tim je dragocjenije.Iako službena znanost veli da se potrebe moraju zadovoljavati svaki dan, ipak proširenjem svijesti izmičemo svakom ljudskom sistemu ma kako savršen bio.I zato ti znaš da te jako jako volim :) i onog prije što je bio i ovog sada. :**hug!

    avatar

    27.06.2007. (23:23)    -   -   -   -  

  • Carrol

    Ne mogu ti se dovoljno zahvaliti na tvojim profinjenim i dubokim komentarima.Od srca ti hvala.Baš je cool što sada imamo blogove.Iako još uvijek čuvam tvoja pisma :)

    avatar

    29.06.2007. (16:41)    -   -   -   -  

  • Syrenica

    ..pred neko vrijeme sam imala slicnu fazu.. ali sam preuzela stvar u ruke prije nego jos vise zaglibim.. ali nekad mi cak stvarno i treba malo samoce, daleko od svih.. onako, vrijeme samo za sebe.. pozdravljam te!

    avatar

    01.07.2007. (15:47)    -   -   -   -  

  • dalitemoj

    uh, koje teške teme.......svrstavaš li sebe u alfa? ako po postovima mogu procijeniti, rekla bi da DA!!!!!!!!! svaka čast , kako si se očuvao?

    avatar

    03.07.2007. (08:48)    -   -   -   -  

  • Holyfighter - vuk samotnjak

    @isadora: istina je po običaju negdje u sredini (možemo li zaključiti da je istina mediokritet?), ako kažem da je bitna kvaliteta, tada kažu da mi je mali, ako kažem da je bitna kvantiteta, kažu da sam balav i da se treba znati služiti oruđem. :o))
    @Carrol: moram ti priznati da često svratim i da mi je teško ostaviti komentar zbog komentara samog, nego dođem više puta tražeći inspiraciju. Iako, unatoč svom trudu, svi ti divni trenuci će biti izgubljeni u vremenu, kao suze na kiši. :o))
    @sirenica: da, vrijeme samo za sebe, gradovi su toliko bučni da čovjek ne čuje svoje misli. Puno je tu ljudi, puno je smrada. Rekao bi moj prijatelj Nietzsche. Pozdravljena budi i u milosti božjoj.
    @dalitemoj: Sebe ne doživljavam kao alfu. Mislim da sam tipičan beta, onaj iz sjene. No, hvala na komplimentu, bar je tako zazvučalo u mojim ušima. Teška su vremena za alfe, danas ih proglašavaju seljačinama, a kada izgube svoju odvažnost - papcima. :o(

    avatar

    04.07.2007. (21:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...