Komentari

morganarealm.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Renci

    Nisu ti suđeni? Reci sam sebi da jesu i misli pozitivno.
    I ja volim čitati, posebno ljeto. Preporučam: Čokoladu, Seksualni život moje ujne (fina je, bez brige), Jedanest minuta...ugodno ljeto.

    avatar

    26.06.2007. (23:20)    -   -   -   -  

  • S.P.Q.R.

    Hmm, na srecu po meni nisu padale bombe, a opet sam se u to vrijeme navukao na citanje. Ko klinac citao sam ko blesav... Pet prijatelja, Tarzan, Ivana Brlić Manžuranić... Što bi bilo djetinjstvo bez toga...
    Zao mi je sto sada toliko ne stignem... Jedva procitam ponesto od Jacka Londona i Curwooda, mojih omiljenih pisaca te filozofa Nietzchea kad stignem, inace se sve knjige koje imam u rukama svode na Dumasa i Napoleona, Pirrenea, i svezak povijesti Europe, Beevor i Staljingrad, Lorković i Narod i Zemlja Hrvata i tako dalje i dalje u beskonačnost stručna literatura za fax...

    avatar

    27.06.2007. (21:05)    -   -   -   -  

  • Alen Kapidžić

    Pokupio sam te na Knjiškom moljcu. :-) Lijepo što si otvorila blog - dobro će ti doći kao vježba. U zadnje vrijeme nekako ne stignem ništa čitati jer se "borim" s nekim rukopisom radnog naziva Mačka u čizmama. :-) Javim ti se sljedeći tjedan mejlom. Do tada skoči na naš blog (http://www.katapult.com.hr/blog/) da vidiš s čime se bavimo i što radimo. Ugodno grijanje stolice i sretno na ispitima!

    p.s. Baš zanimljiva ta stvar s inspiracijom, je l' da? :-)

    avatar

    28.06.2007. (15:14)    -   -   -   -  

  • edo

    U slobodnoj državi svakome je dopušteno misliti što hoće i govoriti, odnosno pisati što misli. Pozdrav.

    avatar

    30.06.2007. (18:58)    -   -   -   -  

  • Slano slatki Chic Lit ringispil

    Zaista smo slicne, i ja obozavam citanje, samo nazalost uz posao i fax sve imam sve manje vremena za to. Jos samo da rjesim diplomski, pa se opet bacam na citanje neobavezne literature :)

    avatar

    01.07.2007. (18:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...