Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Ire

    slika je predobra :D

    avatar

    24.06.2007. (14:53)    -   -   -   -  

  • Gagi_MG

    čovjek naprosto više nije pametan za koga glasati...
    HDZ je poveo Lijepu Našu u nezavisne vode....ajde reko, neka im je...onda, na staroj slavi je gurao...ali se malo opustio i "usrao u opanak", kako narod kaže....pa su unatoč samouvjerenosti malo se okliznuli, a SDP uletio...no i SDP se pokazo kao ljigavim....u prvi plan su došli NOBovci..a domovinskog rata odjednom kao da nije ni bilo....ljudi se razočaraše i reknu; jao...valjda se HDZ opametio..a i friško lice je tu (Sanader)...ajmo pokušati još jednom....fijasko milenijuma....ajde..neke sitnice su ispravljene, ali ova praksa našeg lideršipa da niše ne zna što se dogadja iza njihovih ledja je očajna....a i kada izadje na vidjelo; nema sankcija...ako i da..onda neke minimalne...a uglavnom se ide na zastare...

    danas....znam samo jedno...ako moram birati od 2 zla...onda nekako bih radije izabrao ono manje...HDZ...ipak koliko toliko više se osvrću na domovinski rat...a ruku na srce...MI koji danas govorimo...bili smo akteri tog vremena..što aktivno što pasivno....neke nas je i zauvijek obilježilo....takve primisli mi se nekako potipaju po glavi otkako sam čuo Milanovića (mladu nadu SDPa) kako izjavljuje jednu; večini krajnje irelevantnu izjavu za njegovu politiku i opčenito program; stao se na binu...dignuo "pesnicu" i obratio se narodu; DRUGOVI I DRUGARICE.....
    smučilo mi se...SDP....rekao sam sam sebi....ovo mi tako smrdi na bivšu Jugu u malom.....moj glas NEĆE ići za DRUGOVE I DRUGARICE sigurno....a kad malo bolje razmislim....i HDZ je ispucao svoje kredite, ne može se vječno vući na staroj slavi...

    rekoh; misilm da je vrijeme za 3. sreću....ali svi vrlo dobro znamo da 3. izbora nema, odnosno već se unaprijed zna da će opet zavladati HDZ ili SDP ....ali kvragu i sve vrijeme je za desničare...iako mi mrak pada na oči kada vidim onog osiječkog pajceka...ipak ću glas dati HSP-u....a ako u medjuvremenu čujem i od njhi nešto tipa DRUGOVI I DRUGARICE....mislim da ću na izbornom listiću sam dopisati PAJO PATAK i njega zaokružiti....Pajo bi još mogao biti i najbolji izbor!!!

    idem sada natrag pasti travu...fina je, zelena...bleeeeee

    avatar

    24.06.2007. (23:43)    -   -   -   -  

  • Zmaj

    Gagi, slažem se s tobom...

    Ali danas sam pročitao jednu vijest u medijima. Najmlađa saboska zastupnica iz SDP-a iz 2000. godine (zaboravih kako se zove) danas radi kao čistačica. Da li bi danas radila kao čistačica da je bila u HDZ-u ?

    avatar

    25.06.2007. (10:09)    -   -   -   -  

  • Anonimni korisnik

    Zmaj, ajde molim razjasni svoju logiku. Da li misliš da HDZ ne bi u saboru imao nesposobnu osobu koja jedino može biti čistačica ako njena politička opcija nije na vlasti, ili misliš da bi HDZ našao posao svojoj zastupnici (kada je u opozicji, pretpostavljam jer SDP je danas opozicija) iznad njenih mogućnosti (recimo bila bi šefica čistačica, barem u stranci).

    avatar

    25.06.2007. (10:53)    -   -   -   -  

  • rapanuit

    a u cemu je vise razlika SDP i HDZ ?? moze li mi to netko objasnit...? na kraju krajeva ono so mene interesira je koliko ce mi ostat na kraju mjeseca i to je to, za sada HDZ sve uzima i nista ne ostavlja jos manje daje, SDP - treba li im dati sansu ??? da desni, ma daj pa oni se samo bore oko proslosti i oko sebe, Koja stranka gleda unaprijed ??? IDS - mislim da ids za sada bi bili najprihvatljivija stranka za glasanje.

    avatar

    25.06.2007. (12:53)    -   -   -   -  

  • Zemljanin

    Ljudi, jebao vas nacionalizam, jugonostalgija, antijugonostalgija i ina sranja. Koga boli kurac? Sto konkretno imas od toga sto imas svoju drzavu kad te kradu i pljackaju gdje mogu? I jos da se dobro zivi, hajde, jebe mi se. Al' se ne zivi dobro! U onoj sugavoj Jugoslaviji je bilo zatvaranja zbog toga sto si rekao 'Jebo Tita' (sto je apsurd, dakako!), al' bar si imao doktora kojem si mogao otici, sustav je FUNKCIONIRAO. A danas, sve potkupljeno. Korumpirano. A to vodi sjebanom sudstvu, sto vodi sjebanom zdravstvu. I sto onda? Desava nam se Kolumbija, kako je netko ranije fino primjetio. Jebo HDZ, lopovi su, pokvareni, skrivaju se iza Domovinskog rata i Majcice nam Hrvatske. Ne znam sto bih o SDPu rekao, tamo sjedi onaj Linic koji je toliko ljigav te jadan (Bandica da ne spominjem).

    avatar

    25.06.2007. (18:27)    -   -   -   -  

  • Gagi_MG

    pa upravo tako...jebo sve....ali nekoga na kraju moramo postaviti na tron....ljudi, pa nije valjda da uistinu nemamo izbora...očito bumo morali linijom manjeg otpora; kud svi tud i čoravi Mujo...

    ne gine nam HDZ ili SDP kako god da okrenemo :((

    avatar

    25.06.2007. (21:02)    -   -   -   -  

  • altazar

    Najbolji politički sustav je jednopartijski, anarho-demokratski sustav (JADS). Nikakve stranke, nikakve skraćenice od 2, 3 ili 4 slova, nikakvi stranački izbori - samo izbor osoba! Takav sustav bi lako zaživio u Hrvatskoj, zato što je mala, tradicionalna zemlja. Svi se poznaju, svi sve znaju. Sadašnji sustav nema smisla. Stranke koje su se isprofilirale ostat će na vlasti do Sudnjega dana i nikad ništa bitno neće popraviti u našim životima. Ako bi postojala samo jedna partija, narod bi na izborima birao osobe, a ne stranke. Nipošto pri tom ne mislim na nešto poput Saveza komunista jer bi JADS bio oslobođen svih ideologija.

    avatar

    27.06.2007. (02:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...