Komentari

sicksweet.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • RuKu MoZeS pRuZiT pRiJaTeLjImA sViMa, A sRcE sAmO

    Zakon blog i slazen se da crtici nisu ono sta su bili!!!!! :D

    avatar

    20.06.2007. (15:58)    -   -   -   -  

  • Gradska pahuljica

    joj, ja OBOZAVAM Disneyeve crtice... iako ih u zadnje vrijeme bas i nema?!?! novih barem... misim, fora mi je i Shrek i ti noviji crtici, ali nema do onih starih... Pepeljuga, Aristo Cats, Kralj Lavova... mogla bih smijati se i plakati danima na te filmeke... odlična tema!

    avatar

    21.06.2007. (00:28)    -   -   -   -  

  • ANCHI, i to je život !

    Sve sam ja to pogledala i to po nekoliko puta zahvaljujući kćerima. Nije ni malo djetinjasto pogledati dobar crtić, pa ja to radim još i danas a imam 4? godina. Volim Zekoslava Mrkvu a nema ga pa nema na jadnoj tv.

    avatar

    21.06.2007. (00:43)    -   -   -   -  

  • kisica

    Moram priznat nisam obozavateljica crtica, i pogledam tu i tamo neki uz malog susjeda ilis eku. Pogledala sam Bambi, i super je. Ovaj Bambi 2 još nisam.

    avatar

    21.06.2007. (01:04)    -   -   -   -  

  • Sweetest Honey

    Dok sam bila manja strašno sam obožavala crtiće, ali one japanske. I sama znam lijepo crtati. :-) Disneyevi mi se ne sviđaju po stilu crtanja, ali volim Bambi. Samo zato jer mi je to jedan od nadimaka. Dečko mi ga je dao, naravno. :P I često ga koristi, mislim da sam mu još uvijek u mobitelu umemorirana kao Bambi. Jednom je frendovima rekao da izgledam kao Bambi,oni su se složili (???!!) i od onda sam Bambi. Eto :-)))

    avatar

    21.06.2007. (12:03)    -   -   -   -  

  • .....my corner of the net©

    hehe...............ja sam dečec 3o-godišnji al u crtičima uživam.........šrek,carevo novo ruho,nemo,ajsejđ.......ma zakon su.........danas crtiči nisu definitivski što su nekad bili......ima dobrih ali nije to to............dobrih kao smiješnih,zanimljivih.....ali i nasilnih (čemu to,i onda se čudimo zakaj je klinčadija taka!?)...............a o jadnosti televižn domovinske sam več pisal i tipke ne treba više trošit na institušn tu.......komatozno......pozdrav i Kuta!

    avatar

    21.06.2007. (13:04)    -   -   -   -  

  • slavisa

    hej, ma dodjem ja svaki puta kad sam na svom blogu i pogedam tvoj! samo nisam ostavio komentar na zadnji post! uglavnom super je, razmisljao sam koji je meni naj diznijev crtic pa da ti to napisem ali se ne mogu odluciti! mislim da mi je iz djetinjstva najj kralj lavova (jedan od starijih), a sada mi je nemo iako sam ih vec 100 puta pogledao i znam ih napamet pa mi vise nisu zanimljivi toliko koliko su bili! e da i šrek- jel to diznijev!?? e jos samo da spomenem da su mi oni kratkometražni diznijevi poput aladina, lilo i stič, herkules.. upropastili dojam o izvornom crticu- malo ih isforsiraju pa kad gledam dugometražni nije mi više gušt kao što bi bio da nema tih petnaestominutnih nastavaka istog crtica! e da izbavitelji su mi super- nisam ocekivao da ce mi oni biti dobri ali mi se bas svidjaju! pozdraf!

    avatar

    21.06.2007. (19:42)    -   -   -   -  

  • slavisa

    eeee da hvala na pomoci oko dizajna! ;)

    avatar

    21.06.2007. (19:44)    -   -   -   -  

  • slavisa

    idem sad baajj!

    avatar

    21.06.2007. (20:15)    -   -   -   -  

  • Sanjica

    ...hehe...kako ne bi znala sve crtane...gledala sam ih kao mala a danas ih seka gleda, znam i stare i sve nove...čak znam i imena likova, prepoznajem im glasove..strašno...hehe...
    ...mala super si na ovoj slici lijevo...tu definitivno ostavi....

    avatar

    22.06.2007. (18:11)    -   -   -   -  

  • PiLePiLeNcE

    hvala:)

    avatar

    22.06.2007. (23:37)    -   -   -   -  

  • vragolasta*

    bez brige...nakupat ću se ja i za tebe...
    e, i super ti je ovaj post...ki$$

    avatar

    23.06.2007. (19:39)    -   -   -   -  

  • mandarinica

    volim pogledati dobar animirani film! u poslednje vreme mislim da dizni kompanija i ostale jace firme malo previse stancuju a price nisu nista posebno. i preteruju sa muzickim numerama. ili je to kakav new zanr, animirani mjuzikl... no to je stvar ukusa. obozavam stare diznijeve filmove, pre svega snezanu i pepeljugu. bambija se secam i to najvise scene kada uci da kliza :) dopao mi se od relativno svezijih diznijevih, princ egipta, odlicna muzika pre svega (i bez preterivanja)!
    pozdravcic.

    avatar

    24.06.2007. (14:43)    -   -   -   -  

  • Siggy

    Pozdrav...zalutala malo......sviđa mi se blog....pogotovo dizajn...baš izgleda jednostavno, a opet upečatljivo......postovi su zanimljivi i simpatični...sve mi se sviđa...=)......a sad da malo prokomentiram ovaj post......Diznijevi crtići su baš super....ja ih baš volim gledati...iako ja još uvijek prolazim kao djete, pa mi se to i ne predbacuje..hehe....stari crtići su stvarno veličanstveni, boje, fabula, raskoš pozadine, a kod novijih mi se sviđa to što su jako smiješni...znam grcati od smijeha na njih i mislim da te fore mala djeca ni nemogu skužit....tak da.....zašto ih odrasli ne bi gledali.......idem ja sad.....šaljem pozdrave

    avatar

    25.06.2007. (15:02)    -   -   -   -  

  • hlapić i evelin

    baš ti je kul blog i volim ove crtane

    avatar

    21.11.2007. (17:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...