Komentari

kia85.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • vjeverica24

    Ajoj.......
    Ali dobro si postupila.nemoj dati da nekom budeš na drugom mjestu.jer zaslužuješ biti samo na prvom.sad je lopta na njegovoj strani i vidjet ćemo gdje će ju baciti.ti si svoje napravila.ja se skupa s tobom, nadam najboljem.
    Šaljem ti pusu i posjeti me.nisi dugo.

    avatar

    19.06.2007. (22:04)    -   -   -   -  

  • Gradska pahuljica

    Moram ti reći da ti zavidim... slanje sms-ova, te igrice... uvijek mi je to bilo napeto... A i ta zaljubljenost je jednostavna, simpatična... uživaj... nemoj se opterećivati ničime... samo se opusti i uživaj...

    avatar

    19.06.2007. (23:21)    -   -   -   -  

  • maliuvrnutisvijet2

    joj znam definitivno kako ti je:)
    i ja sam patila,a mozda jos patim za jednim zauzetim;(,godinu dana
    ma uglavnom i ja sam se povukla iz igre i nije mi bilo lako,a najgore je od svega sto se i ja pretvaram u totalnu glupacu kad se zaljubim, ono IQ mi padne totalno posve na lijevu stranu Gaussove krivulje:) i uvijek se na neki nacin strasno obrukam i taj put sam se obrukala vise nego ikada:(life sucks,ali ide dalje definitivno i sad me je stid:(e da nikada ne razmisljam o posljedicama,jos jedan moj problem.
    Iskreno se nadam da ces ubrzo naci nekoga tko te zasluzuje i nosi te ko kap vode na dlanu,da te cuva i mazi i pazi,znas ko u onoj pjesmi od Eni-ca:)Trazi se decko.
    Ma nemoj nikada pristajati na nista manje od svoga nivoa i uvijek trazi nekoga da te tretira s postovanjem jel nista manje ne zasluzujes,a i cinis se ko zbilja super cura.
    A sada mislim da cu konacno ici van negdje sredinom 7.mj kada cu prema svojoj slobodnoj procjeni imati famoznih 50.kg i skockati se tip top i napiti se ko majka i onome nabiti na nos sto me nece:( i nadam se da cu dati sve te glupe ispite do sredine 7.mj.
    Eto sretno i tebi sa ispitima.
    pozz

    avatar

    20.06.2007. (09:39)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    Ma neka bude dugo i vruće ljeto...ma neka bude i ova zaljubljenost i još tisuću ljepših poslije nje... Pročitala sam i prethodni post, i mislim da je vrijeme da ti sve krene u plus ;-)))

    avatar

    20.06.2007. (11:57)    -   -   -   -  

  • maala

    mali milijun puta sam pr0mišljala 0 0n0m št0 si napisala - ak0 nek0g ne m0žeš p0tpun0 imati, b0lje ga je p0tpun0 izgubiti,,,ja za t0 nisam imala snage,,,i sad mi je na neki način drag0 radi t0ga,,,d0bila sam divn0g prijatelja,,,a i 0n je na neki način kriv za m0ju trenutnu ljubavnu sreću,,,mada, ak0 se radi 0 k0mpliciran0j ljubavn0j pr0š0sti,,,b0lje se p0vući,,,iz iskustva znam da t0 n0si sam0 patnju,,,

    kiss****

    avatar

    20.06.2007. (19:34)    -   -   -   -  

  • the little patriot Irena

    slažem se s vjevericom,.....don't woorryy be happy imam novi post

    avatar

    21.06.2007. (13:31)    -   -   -   -  

  • pegy

    Ne vjerujem u preveliku sreću sa čovjekom koji je u vezi. Nije lako nekoga preko noći izbrisati, ali osim emocija srećom imamo i razum. A on govori da postoje i drugi. I da među svima njima sasvim sigurno ima neki baš za tebe i samo za tebe.

    avatar

    22.06.2007. (09:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...