Komentari

necovjek.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • baky

    nada je kurva. garant :) super mi je jedna poslovica, kad se tako čudim ljudima i nekim životnim problemima: zašto bi bilo jednostavno, kad može biti komplicirano?

    avatar

    18.06.2007. (15:51)    -   -   -   -  

  • Jonasy

    Ni ja ne mislim da je samoubojstvo kukavičluk. Stvarno treba imati muda tako nešto napraviti. Ili biti totalno lud. Meni je to potpuno neshvatljivo i ne mogu se uopće zamisliti u takvoj situaciji. No nikad ne reci nikad. Tko zna što sutra donosi.
    Imao sam i ja jedan depresivan dio života. Sada kada na to gledam, baš mi se taj period čini kukavičkim u mom životu. Bio sam depresivan, a nisam se potrudio nešto poduzeti. Nisam si mogao pomoći ili možda nisam htio. Čak je tu bilo i elemenata autodestrukcije, ne u smislu nekog ranjavanja, boli ili tako nešto. Cijelo vrijeme si svjestan svog stanja, a nikako da se pokreneš. Depresija je zapravo bijeg od stvarnosti. U tom periodu i meni su se motale svakakve misli po glavi, pa i o samoubojstvima. Nisam razmišljao o tome da bih sebi oduzeo život, nego onako općenito mi ja padala ta tema na pamet. Nekako sam znao da ja ze to jednostavno nemam muda. Ali sam i znao da moja depresija nije bila toliko patološka da bi postala neizdrživa. Na neki način mi je tada i pasalo takvo stanje. Bijeg od stvarnosti.
    I meni je žao samoubojica i ne osuđujem ih. Uvijek pomislim, što mora da se događalo u nečijoj glavi da nešto takvo napravi.
    Sada ću ti reći nešto super pametno. Daj malo razmisli što te najviše muči, zbog čega si pomalo depresivan. Ako je to zaista ljubav, poduzmi nešto i nemoj odstupati od onoga što si zacrtaš. Nemoj previše ići u kompromise.

    avatar

    19.06.2007. (01:08)    -   -   -   -  

  • Replay

    Bravo sad sam počeo razmišljati o samoubojstvu uslijed svega što mi se danas desilo. Baš i nisam izabrao pravi trenutak za čitanje tvog bloga. Inače sam i sam pomišjao u srednjoj na samoubojstvo jer sam peder. Podržavam takvo što i ne smatram to kukavičlukom. Život je stvar odabira.

    avatar

    20.06.2007. (01:43)    -   -   -   -  

  • Rezzy

    ma treba i samoubojice razumijeti. nisu svi stabilne ličnosti da mogu podnijeti neki teret.

    avatar

    20.06.2007. (09:55)    -   -   -   -  

  • Hani

    isto mišljenje kao moja frendica koja mi je pomagala u situacijama kada sam htjela učiniti taj "hrabri" korak...
    to nema veze s hrabrošću..nikakve!
    prošli tjedan mi se prijatelj ubio! ja mislim da je lud....pokoj mu duši..bezobrazno je da tak nešt govorim...al kad je tako...
    za sve probleme ima riješenje..možda nam se u nekim trenucima čini da je situacija bezizlazna...ali uvijek postoji mali tračak nade..iako je kurva :)
    treba se prihvatiti i voljeti onakav kakav jesi i živjeti punim plućima....ne obazirati se što drugi misle i govore!

    p.s. sažaljevaju je! :)

    avatar

    29.06.2007. (14:46)    -   -   -   -  

  • Moj svijet

    ajd navrati do mene i valjda ce ti popravit blog,bas su glupi

    avatar

    03.07.2007. (21:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...