Komentari

icyq.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • brod u boci

    E, baš mi je drago da je naša vatrena ledena "on the road again". Šta se tiče majstora u kući, to je unaprijed izgubljena bitka. Koliko sam se samo puta u životu opekao kad su mi raznorazni "prijatelji" majstori obećavali da će mi napraviti to i to za cijenu - pravu sitnicu. Tu je najbolji onaj sistem - plati pa se rugaj!
    A što se tiče mladog gospona Jandrokovića i njemu sličnih - zna se šta gutaš kad ti je glava duboko u nečijoj guzici. E pa ko voli - nek izvoli..

    avatar

    15.06.2007. (19:31)    -   -   -   -  

  • rU

    hhihhi, ledena.
    majstor u kući. prava noćna mora.
    a ti imaš majstora - podstanara ...

    avatar

    15.06.2007. (21:41)    -   -   -   -  

  • nitko nije otok

    Ja imala majstora za kupaonu-1,5 sa 2,točno 2,5 mjeseca, na hrani i pivi. Do podne radio u firmi popodne kod nas. Dođe, ruča, popije pivicu, i kaže ko je vidio radit u ponedjeljak, ili, ko je vidio radit u petak. Uz preporuku frendova i kao jeftin.Primako se Božić, pa se smilovo da završi. A politika, pa samo takvi koji mogu biti u guzici, a pri tom im je fino i toplo, i jesu u politici.

    avatar

    16.06.2007. (02:02)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Jedan od važnih kriterija za prihvaćanje majstora bio mi je: vrijeme! Trebao je doći točno u dan i sat kad je rekao da će doći, ako bude odgađao nek zna da od posla nema ništa! Do sad mi je uspijevalo. A vidim da si sama palila staru boju, ostrugala, zakitala, prešla zaštitom drva, obojila da bi danas već bila gotova.
    Gu....ra ima svugdje, no u politici su najbrojniji i najtemeljitiji:)))

    avatar

    16.06.2007. (05:48)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Kod nas ti je po principu uradi sam, ili uzmi majstora, ali pravog provjerenog majstora, koji će ispoštivati rokove...a po pitanju politike, Stanković je stari mafijozo, a Darojković mlad i zelen, lako ga se prevesla...ali nema veze, to mu je jedna škola više...i neka se čelići.Pa našoj zemlji i trebaju mladi neopterečeni ljudi.Neopterečeni prošlošću...i naravno školovani kadar...a stare prdonje i guzonje neka idu gdje im je i mjesto...u mirovinu...pozdravljam te...

    avatar

    16.06.2007. (11:12)    -   -   -   -  

  • Jana

    Dobrodošla natrag! Nadam se da ćeš sad češće tu pisati :)

    avatar

    16.06.2007. (11:13)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    Majstore i velemajstore za izbjegavanje dogovorenog posla vučem još od '98. kad smo započeli dogradnju kata, s glavnom "poduzetnicom" sam od tada i na sudu...ma, ne trebam ti ništa više dodati, znaš i sama. Eto, našlo bi se nas ovakvih, taman kritična masa za novi klub, recimo Klub žrtava velemajstora ;-).
    A i ovaj politički dio je isto o velemajstorima. Trenutno su mi na tapetu lokalni, za ove druge moram skupiti nešto živaca & želuca preko ljeta, pa na izbore. Imati ću osjećaj da sam barem nešto pokušala promijeniti, bez obzira koliko naivno to zvuči. Reklo nam je odavno da imamo pravo glasa...pa, iskoristit ću ga :-)))

    avatar

    16.06.2007. (16:58)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Ne znam što je gore, majstori ili politika...

    avatar

    16.06.2007. (19:29)    -   -   -   -  

  • grintavac

    A što će ti ponistre onako sad dolazi lito...a mladi lavovi će biti pametniji drugi put...ali su zato odma svi u startu kvarni....a da uzmi pušku i ti ka onaj u zg pa ga ne puštaj dok ne završi

    avatar

    16.06.2007. (20:53)    -   -   -   -  

  • fanny

    Kad smo posljednji put ispijale zajedničku kavu - rekla si da će kućni radovi trajati još samo nekoliko dana :))) Ludnica, vjerujem da ti je pun...
    Što se mirisa sela tiće, ja sam na vrijeme pobjegla i od takovih susjeda :)
    A uvlaćenje u guzu kućnih ljubimaca našeg župana i gradonačelnice je stara stvar, sve znam :)
    Glavno da je tajkunka došla k sebi, to me je - oborilo s nogu. Sad bu cijelo ljeto kukala nad lovom koju je mogla dići po tako lijepom vremenu. Idući tjedan idem malo po "farbicu", bijela sam k'o sir. Nikako se odlučiti na sunce. "Vježbam" malo u dvorištu, ali ne ide, prevruće je.
    Pusa :)))

    avatar

    16.06.2007. (21:08)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    hi hi, pa vi imate kao u seriji M. Brown - onaj njezin moler što se provlači kroz sve epizode...

    avatar

    16.06.2007. (22:35)    -   -   -   -  

  • dome

    Kod tebe je ka kod Marphy Brown, vječni pitur u kući, samo šta je on i čuva dite!

    avatar

    16.06.2007. (23:13)    -   -   -   -  

  • idesbeba

    Uvijek je veselo kad s majstorima imaš posla... Bitno da ti stigneš k nama na blog! ;) Glede političara- uvijek je dobro dignuti malo prašine da ljudima uđe u oči- dok ih protrljaju i obrišu projurit će već neki novi konj da ju ponovno uskovitla, a neki će dotad loviti u mutnom... pozdrav ti! :)

    avatar

    17.06.2007. (01:42)    -   -   -   -  

  • barba

    imah bas sad jednog briljantnog studenta koji je dobro napravio projekt, a onda je sjebao prezentaciju do maksimuma jer je potcjenio auditorij. overconfidence ili pretjerana sigurnost (meni se ne moze nista dogoditi) dovodi do ovakvih samobojstava iz zasjede.

    avatar

    17.06.2007. (03:18)    -   -   -   -  

  • atlantida

    Tvoj bi majstor na kraju mogao i prezimiti kod tebe. Najbolje bi bilo da ga naučiš i kuhati, te imaš prave koristi od njega (njemu je očito dobro kod tebe).
    Jandroković mi je jako drag. Ima onu neodoljivu djetinje naivnu facu - izgled kao da ne bi ni mrava zgazio, za razliku od prepotentnog, oholog (kažu oni što su ga upoznali) i nadasve taštog Z. Milanovića.
    Ali pustimo politiku, nego, kad ćete na more ( i hoćete li uopče, s obzirom na radove?)

    avatar

    17.06.2007. (13:44)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Sestra i otac uzeli su prave stolare i zidare i za dva dana cijela kuća u redu i prozori novi. Ja ću sad lagano montirati novu kuhinju i sanitarije, da mi dođe taj tvoj malo pomoći... Pozdraw

    avatar

    18.06.2007. (00:12)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    majstori? Prava mora! Zato, moje saucesce! Ovaj tvoj je ipak pravi unikat hahaha Politika? Kao sto je poznato, kurvetina da nema vece, stoga ili prihvatis pravila igre ili se maknes. Ja se nisam nikad upravo iz tog razloga niti aktivirala jer mi je "stranacka stega" nepoznat pojam a jos manje uvlacenje u ONE stvari, NO WAY!!!!!!!!

    avatar

    18.06.2007. (01:04)    -   -   -   -  

  • rU

    eto me na čitanje drugog dijela.

    u tom svijetu politike svi imaju putra na glavi, a cijedi se, povremeno, onima što su niže u hijerarhiji ... tek za jake užine počne se topiti i onima na vrhu ...
    oni bez putra na glavi tamo su sumnjivi i nemaju što tražiti.

    moja je baka davno rekla: pošten čovjek nema što u politici tražiti. bila je već stara, preživjela ratove i revolucije ... i poraća ... pa je valjda znala što govori.

    avatar

    18.06.2007. (02:27)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Evo baš sam ovaj vikend bio u jednom uberhoch društvu visokih političara, tajkuna, medijskih zvijezda i krim-miljea... pa mogu potvrditi iz prve ruke, kako se recimo dogovarala privatizacija HEP-a. Znači čitajte o tome u novinama za par mjeseci ;)

    avatar

    18.06.2007. (14:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...