Komentari

lehrerin.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Lastica

    Tako mi je drago da netko uopće želi razumjeti djecu sa ADHD problemima.I da ih pomiluje....Ta djeca po cijele dane,gdje god dođu,doživljavaju samo kritiziranje i odbacivanje,a oni su emotivno vrlo osjetljivi i svjesni da su drugačiji.Čestitam Vam na tako velikoj duši.
    Moga sina starog 13 godina ne razumije ni vlastiti otac pa kako mogu očekivati da će ga razumjeti netko sa strane.Svaka Vam čast što ste napravili i blog na tu temu.Znam da Vam nije lako jer znam kako je meni s jednim ADHD-ovcem.Puno pozdrava.

    avatar

    02.07.2007. (18:26)    -   -   -   -  

  • fishgaga

    Drago mi je da Vi razumijete hiperaktivnu djecu. Problem je što roditelji druge djece u razredu to ne razumiju, nego traže da se takvo dijete izbaci iz razreda. Za njih je hiperaktivac zločesto dijete, bez obzira koliko to dijete boli kada mu se kaže da je zločesto, je on to nije.

    avatar

    24.09.2007. (13:57)    -   -   -   -  

  • JLouis

    Želio bih da preporučim čitanje o masovnim zločinima što psihijatrija čini širom svijeta. 6 miliona drogirane djece u S.A.D je dovoljno spomenuti nekome sa zdravim ljudskim razumom.

    Psihijatrija ubija - (http://www.psihijatrija-ubija.info) je prvi web sajt za područje bivše Jugoslavije koji razotkriva nedjela što psihijatrija čini protiv čovječanstva, protiv pacijenata i koji razotkriva na koji način psihijatrija ubija svoje pacijente i sistematski podgraba društvo i ljudska prava.

    Ovde se razotkrivaju nedjela psihijatrije i nehumane, kriminalne, metode kojima se psihijatrija služi: elektro šokovi od strane psihijatara; drogiranje djece, žena i društva; prisilna zatvaranja i vezanja uz krevet u psihijatrijskim bolnicama; ostavljanje zatvorene osobe u samoći, što je zabranjeno zakonom; iskorištavanje osiguravajućih institucija, zdravstenog i socijalnog osiguranja; maltretiranje starih osoba u psihijatrijskim institucijama; kriminalne čini od strane psihijatrije kao što su silovanja i prevare; psihijatrijska lobotomija ili prevedeno uništavanje veze koja dijeli dvije polovine mozga kroz oko ili nos pacijenta; ubijanje kroz psihijatrijske droge i bogaćenje kroz prodaju psihijatrijskih droga.

    Pošto je to humanitarni projekat vrlo povezan sa ovim forumom, želim da pozovem sve što znaju slučajeve prevare osiguranja u psihijatriji, izbacivanje pacijenata i skidanje sa teških psihijatrijskih droga na osnovu prestanka važenja osiguranja, onda mjesta u bivšoj Jugoslaviji gdje se izvršavaju i uvode elektro šokovi, neispravne dijagnoze, oštećenja mozga i tijela kroz psihijatrijske metode, nasilna zatvaranja i spremanje terorizma od strane psihijatrije.

    Isto tako tražim zainteresovane pomagače koji su zainteresovani da rade u svrhu ljudskih prava.

    Louis

    avatar

    11.02.2008. (00:58)    -   -   -   -  

  • Cogodw

    se sjecate to? " factory refurbished laptop

    avatar

    03.10.2009. (14:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...