Komentari

sakica.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • danza.....

    da me ne bi oderala ko janje, neću komentirat da si ovako kritičarski raspoložena jerbo si prestara za velika glazbena zbivanja elektronske glazbe (tzv. party). Mogao bi, ali neću.

    avatar

    12.06.2007. (10:15)    -   -   -   -  

  • Bobby Brown

    Zašto si ti tako kritičarski raspoložena jerbo si prestara za velika glazbena zbivanja elektronske glazbe (tzv. party)... Ja mogu i hoću! :)
    Već osjećam kako mi se koža odvaja od mišića... jer se nadam da ćeš mi sa kožom koju ćeš mi oderat ko janjiću malom oderat i masne naslage! Veselim se svojoj novoj vitkoj liniji!
    Nego ti basevi su svakako za kurac, dobro da kamera nije explodirala od uživanja tolkih decibela... A vidim da su basevi i ekipu zveketali kako se miču i pulsiraju na njih...
    Stvarno pohvala za WC papir u eko kantama za sranje! Brijem da ću jedan post posvetit tome! Zaslužili su! Svaka im se posrala u zahod jako!
    :)

    avatar

    12.06.2007. (11:46)    -   -   -   -  

  • Euro

    hehe dobro ono iza zvucnika i da te struja nije drmnula...

    avatar

    12.06.2007. (14:19)    -   -   -   -  

  • Bobby Brown

    aplles... ajd ti stani u red prije mene, ja sam se malo usro! :)
    Euro smijeh... kako mali cica za popizdit! hahahahahaahhaahah

    avatar

    12.06.2007. (14:25)    -   -   -   -  

  • majstor

    ha čuj ka sve u nas tako i mizika i zabava..........

    avatar

    12.06.2007. (14:30)    -   -   -   -  

  • sakica

    Danza, Bobby i Aplles,...vidjet ćete kako Musa (to sam jaa) dere janjca (a to ste viiiii).
    Eurosmijehu, dobro sam živu glavu izvukla, palo mi kasnije na pamet.
    Majstor, ipak je problem u meni, al' nemoj nikom spomenut.

    avatar

    12.06.2007. (14:59)    -   -   -   -  

  • danza.....

    nego, kad razmišljam o ovom pišanju podno zvučnika, ajd zamisli blizu kojeg dijela tijela bi te struja prodrmala, možda to i ne bi bio tako loš osjećaj. kužiš. ono. ;-p

    avatar

    12.06.2007. (15:07)    -   -   -   -  

  • Bobby Brown

    ...ko se boji vuka još, vuka još...??? :)

    avatar

    12.06.2007. (15:10)    -   -   -   -  

  • sakica

    Danza, evo zamislila sam...ijuu...
    Bobby, ti to mene vukom nazivaš? Dobro da mi ne znaš prezime (a ima veze s tim).

    avatar

    12.06.2007. (15:44)    -   -   -   -  

  • Shireen

    Meni ćeš valjda reći gdje je bio after...
    Nemoj se srdit previše. Upravo zbog tako velikih partyja više cijeniš one manje, zar ne? Kad ih več spominjem, nadam se da će ubrzo bit koji, njihovo vrijeme je počelo. A do tada, za početak Byblos u petak, jel' tako, ha?

    avatar

    12.06.2007. (20:08)    -   -   -   -  

  • Vladimir Ordanić

    Mali sutonski pozdrav.
    Vlak kod Vas pristaje taman toliko
    da Vam dobacim koju prijateljsku riječ.
    Ah, to moje lipanjsko putovanje!

    (Iznenadite nečim lijepim drage ljude.)

    avatar

    12.06.2007. (20:39)    -   -   -   -  

  • HSP Osijek

    A ne ne ne Tomo je nazvao svoju mamu i pitao kako se zove!

    avatar

    13.06.2007. (08:34)    -   -   -   -  

  • najdosadnijiblog

    e, ova maskota...di im je bila pamet?!

    avatar

    13.06.2007. (09:16)    -   -   -   -  

  • Radical Fusion

    Evo i da ja nekog iskomentiram... Moglo se to puuuno bolje napraviti sobzirom na veličinu festivala, brojne sponzore, ogromne najave itd.

    Muzika... za buđenje, za sjedit na rivi i pit kavu, lizat sladoled..! Gdje je ona energičnost i euforija koju sam znao doživjeti i na puno manjim partyjima...bo....nemam pojma. Iskreno, meni je party trajo od samo sat vremena i to od negdje 04 pa do 05 h, kad se ajde..ritam malo ubrzao. Al dobro, nek im bude.

    Light... pre..pre..jednostavan i monoton... previše bijelog svijetla...ko da sam doma! Osim bijelog bilo je nešto i plavog, ajde...al gdje je ostatak spektra...baš neznam, iako scanneri postavljeni na stageu i oni iza proiciraju čitav spektar boja... Nekako mi se čini da je "LightMan" bio jako lijen. Al dobro nek im i to bude!

    Sound...u principu dosta dobar. Mislim da je ono bio P.audio-ev dupli Line Arrey sustav visećeg ozvučenja na stage-u gore(na konstrukciji) nadopunjen dobrom linijom subova ispred samog stage-a isporučivali su dosta kvalitetan i donekle čist zvuk, kako u kojem djelu hale ali za moj ukus ipak malo pretiho. To se moglo jednostavno riješit postavljanjem još jednog dupliciranog sistema na polovici hale te bi na taj način zvučna kulisa bila puno dojmljivija, ozvučenost hale potpunija i podatnija... Al ne uzimam to za zlo, znam koliko je u principu teško kvalitetno ozvučiti nekakvu tvorničku halu betonjaru...zvuk se gubi, nestaje, lomi svakako itd. Vrijedi ono...kolko para tolko muzike...

    After...srednja žalost! Spor i kiseli House samo je stavio točku na i. Nikako ulovit ritam...nikako pokrenut svoje noge...nikako potrošit veliki višak energije koji nisam uspio potrošit na samom partyu...i to bi bilo cca to.

    Organizacija...jedini plus u svemu ovom, WC-i su štimali, cuga je za VELIKU pohvaju ostala hladna do kraja... te ostale sitnice koje netrebam spomiljat.

    Lokacija...Uvjek su me mamile velike tvorničke hale i prostori tako da je i to još jedan plus za poboljšanje prosjeka. Dobro skrivena lokacija tako blizu, a opet tako daleko od napižđenih baboidnih susjeda koji jedva čekaju nazvat muriju kad im u iako gluho uho uđe decibel previše koji ustvari ni ne čuju, nego seru samo da seru.. E ovdje se takvima pokazalo srednji prst....ko ih jebe! Bez takvih buko-jebača puno je lakše organozirati nekakav događaj, a to upravo prostor Hartere nudi i trebalo bi ga kao takvog iskoristit što je više moguće dok se neka poluživa baba ne naseli tamo negdje u neku rupu i.....ma znate već.

    avatar

    13.06.2007. (16:14)    -   -   -   -  

  • Ayzis.

    je li mi onda drago da nisam ishla ili ne?

    avatar

    13.06.2007. (22:43)    -   -   -   -  

  • sakica

    Shireen, nee, moraš pogodit gdje je after bio. Igramo se. koje mjesto ti je prvo palo na pamet? E, to je!
    Byblos?Znam da sam obećala (skoro), no neka me čudna sila želi odvući u Zg. Prejaka je i teško se mogu oduprijeti. Želim samo par sati za istraživanje te nepoznanice, slučajno je to u vrijeme Byblosa, al' ako naiđe strah i bude jači od radoznalosti (mada je nekim čudom ovaj put izostao)...mogla bih jopet na kakvu zabavicu u Poreč.
    Grofe, osupnula me vaša zadnja rečenica, ona u zagradama, još i natjerala na razmišljanje, a razmišljam da mi se najprije dogodi nešto lijepo (no na tome treba puno raditi, a ja sam lijena), odmah bih tim i iznenadila drage ljude,...osvanula bi odma' cvjetna šarena explozivna postčina kakvu još niste vidjeli! Ali,...no tko zna?...
    Angeliume, ups, onda sam nešto zbrčkala, mislila sam da si ti nazvao mamu i pitao kako se zove. Mislim, za Tomu je to nekako i razumljivo...Jesi zadovoljan konačno što nije bilo nagovještaja sexa u ovom postu?
    Dosadna, možda u oblaku dima...
    Radical fusion, opa bato!! A ja mislila - ja kritičarski raspoložena! Sviđa mi se ono 'spor i kiseli house', pravi izbor riječi za taj doživljaj. Mislim da je problem u tvorničkim halama, em sound nije dobar, em sitne čestice raspadajućeg betona se lijepe za dlačice u nosu i onemogućavaju pravilnu opskrbu tijela kisikom (kojeg ionako ima premalo u tvorničkim halama), em moraš stajat na nogama cijelo vrijeme, jer ne možeš sjest na pod tvorničke hale,...partyje bi trebalo organizirat u prirodi, među borovima, na suhoj zemljici (znam da je prva asocijacija groblje, ali...), sad mi je palo na pamet da sam naj euforiju upravo doživjela na otvorenom,usput... palo mi je na pamet i da sam klaustrofobična.
    Ayzis, trebala si biti tamo, možda bi ti bila ta koja bi primjetila jošte kakvu falingu, pa upotpunila naše kritiku (a znaš nas riječane, kritika nam je najdraža).

    avatar

    14.06.2007. (09:06)    -   -   -   -  

  • HSP Osijek

    Hm! A baš sdam htio pitati jel nisi malo prestara za partye al neću sad.

    Vid stvarno nema ni naznaka sexa - ajd čestitam uspjela si!

    avatar

    14.06.2007. (12:12)    -   -   -   -  

  • sakica

    Angeliume, samo za tebe...

    avatar

    14.06.2007. (12:37)    -   -   -   -  

  • Shireen

    Zagreb? Dobro, pričat ćeš mi...

    avatar

    14.06.2007. (19:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...