Komentari

misakvecernji.blog.hr

Dodaj komentar (52)

Marketing


  • sv3mir

    A kakva je tehnika kod zurenja u zrcalo? Posto nemam kristalnu kuglu.
    Aj ako netko bude imao uspjeha neka javi . Sretno

    avatar

    07.06.2007. (22:18)    -   -   -   -  

  • The Barbarian

    Ludilo blog! Postovi su sjajni,samo tako nastavi!
    Usput,kada je zabiljezen prvi slucaj zurenja u kuglu?

    avatar

    07.06.2007. (22:42)    -   -   -   -  

  • koogla

    a da,to moze svatko, hehe, idem zaradjivat na tome!

    avatar

    07.06.2007. (23:21)    -   -   -   -  

  • ...Crazy girl...

    Dobar blog... Da te nešto pitam.. 1. Vjeruješ li u NLO-e... 2. Da si ga npr. za vrijeme početka kiše vidio u daljini, ali se vidio kao da prašina u obliku lopte ide po zraku i pada prema šumi, bili fakat pomislio da je to NLO ili nešto drugo... To se meni danas dogobilo oko 18h kada sam gledala prema Sv. Geri i gledala kako kiša pada, nisam uspjela slikat zato jer je išlo dosta brzo i brzo je nestalo, ali sam vidjela kao prašinu samo nekakvo rozo u obliku lopte... Prošlo je preko Plešivice, Žumberka I Sv. Gere a onda je nestalo iz šume, kao da se spustilo... Nisam sigurna šta je to bilo...

    avatar

    07.06.2007. (23:55)    -   -   -   -  

  • Pupa

    Hm, svojedobno sam dobila kristalnu kuglu i čula da se u meditativnom stanju može svašta vidjeti, ali nisam nikad pokušala. Niti ne bi bez vodstva osobe koja ima s tim iskustva. Mislim da tu postoji priča i o smeću iz drugih realiteta koje možeš pokupiti putem kugle, pa da s tim treba oprezno.
    Već sam spomenula da je regresija dio prakse kojom se bavim zadnje vrijeme. Ja to radim putem odlaska u beta i theta stanje (valjda se tak zovu:)) i uz vodstvo stručne osobe. Tu nema straha od gubitka kontrole kao kod hipnoze, a postoji i zaštita od astralnog smeća. Namjera mi je pisati o tome na blogu, ali sam krenula s dužim uvodom kako bi ljude upoznala sa svojim duhovnim putom i kako sam došla do toga da se upustim u tu avanturu. Od tog mog uvoda mnogi bi mogli zaspati, ali eto što je tu je.:)))

    avatar

    08.06.2007. (02:01)    -   -   -   -  

  • kršćanoid

    Ja još nisam probao. Jedina kugla u koju sam malo duže zurio jest nogometna lopta. Ponekad i u one kugle koje ljeti šeću gradom ispod majici. U kristalnu nikad.

    Baš me u zadnje vrijeme puknulo da bih i ja htio iskusiti putovanje u prošli život. Al' nešto me nije htjela karta.


    ..Igraš se " vatrom"..
    ..drži se svog života...
    .. a predstave tipa " putovanja u prošli život"..
    ..stavi ad acta
    ..to ti je kao da u magli čuješ svoju omiljenu muziku..
    ..i onda žurno kreneš prema tamo..
    ..a ne vidiš gdje staješ..

    ..tako je i s kristalno kuglom...

    ..sve vam to može "ponuditi" malo školovanija ciganka , gatara..
    ..a upitno je i to odakle njoj , Informacije..

    ..sa svaki čovjekovim UPITOM..nekome o sebi..o budućnosti..ili prošlost...
    ..čovjek predaje svoju "slobodnu volju" tom " nekome"..
    ..koji mu je je onda i kreira i određuje...

    avatar

    08.06.2007. (08:16)    -   -   -   -  

  • dark_witch6

    neznam kolko je poželjno zurit u tom,slike nam odašilju razni entiteti-pitanje koliko pozitivni

    avatar

    08.06.2007. (10:23)    -   -   -   -  

  • mandragora

    hm, hm, vidiš - komentari su zanimljiviji od samog posta - utoliko što svi upozoravaju na opasnosti od gledanja u kuglu. Zanimljivo je kako se bilo kakvi doticaji sa "unutarnjim" svjetovima smatraju opasnima. No što je onda sa snovima?? Zar nisu i oni na isti način opasni kao čitavi filmovi unutarnjih slika nad kojima uglavnom većina nema kontrolu, a koji isto tako mogu biti fragmeniti sjećanja, a ponekad i predvidjeti događaje.
    Čovjek ima sposobnost viđenja slika kroz maštu, snove, tu je kugla više manje nebitna - ona samo omogućava da se pažnja odvuče od uplitanja racionalnog uma. Slike (vizije) su recimo imali znanstvenici i vizionari (Tesla npr.) Zanimljivo je da se brinete o štetnosti kugle a nije vas briga za štetnost buljenja u TV - što btw. um dovodi praktički u isto stanje kao i buljenje u kuglu - s tom razlikom što se um puni agresivnim prizorima.

    avatar

    08.06.2007. (12:54)    -   -   -   -  

  • Aurora

    Gdje se mogu nabaviti te kristalne kugle? Nek javi tko zna! I cijenu!

    avatar

    08.06.2007. (13:05)    -   -   -   -  

  • Pupa

    @arcanuma, osobno nisam govorila o opasnosti gledanja u naš unutrašnji svijet (putem kugle ili bilo kako drugačije), baš naprotiv, to je više nego dobro i poželjno. Problem nastaje kad se u taj proces uključe nepoželjne energije ili entiteti, pa slike koje dobivaš i nisu baš iz tvoje unutrašnjosti... Taj se negativan aspekt može bez daljnjega izbjeći, ali ga treba biti svjestan i takva putovanja treba poduzimati uz osobu koja ima iskustva i znanja i koja će te ispravno voditi i znati te zaštiti ako naletiš na problem.
    Snovi su isto tako medij kroz koji se čovjek može susresti s negativnim energijama koje obitavaju izvan nas sami. Nisu baš uvijek i baš sve slike u snovima plod tvog unutrašnjeg bića. Srećom, mislim da se to ipak jako rijetko događa. Bar se ja tome nadam.:))))

    avatar

    08.06.2007. (14:11)    -   -   -   -  

  • pikula

    e ljudi jel moguce gledat u pikulu??

    avatar

    08.06.2007. (14:57)    -   -   -   -  

  • neazess

    Hmmm, vidim da ću na blog morati staviti jedan post o hipnozi. Naime, hipnoza nije samo ono što gledamo u filmovima gdje neki "veliki" hipnotizer pucne prstima i govori nam što da radimo. Svaki dan se nalazimo u stanju hipnoze kada se ujutro budimo i navečer neposredno prije nego utonemo u san - u tome nema ništa ekstravagantno. Ovo što je Moody opisao je također vrsta autohipnoze, tako da uopće nije čudno što ima iste efekte - ako se dovoljno opustite, zagledate u bilo koju točku dovoljno dugo da vam se umore oči - eto ga - postigli ste ju. Meditacija je također vrsta autohipnoze. Tako da isti efekt možete postići na stotine različitih načina. Jedina razlika između ovog zurenja i vođene hipnoze (regresije) je u tome što je ova druga vođena, a zurenje se više bazira na slobodnim asocijacijama. No, ako si unaprijed zadamo što želimo vidjeti - dosta je slično. Ja vjerujem da informacije uglavnom dolaze iz nas, ali isto vjerujem da smo mi "spojeni" sa svim znanjem (Polje), tako da kroz nas može svašta :))). Ne znam za mješanje drugih entiteta, osobno ne vjerujem u to, ali tko zna, tko zna...kao što rekoh, ja ionako ne radim razliku između unutrašnjosti i vanjštine ;)))).

    avatar

    08.06.2007. (16:57)    -   -   -   -  

  • neazess

    Eh da, a za sve koje zanima više o hipnozi i prije mog posta ;)) toplo preporučam dvije knjige:
    Kurt Tepperwein: Visoka škola hipnoze i Juraj Čačić: Hipnoza i parapsihološki fenomeni - malo su starije, ali pogađaju u srž i detaljno opisuju što hipnoza zapravo je.

    avatar

    08.06.2007. (17:00)    -   -   -   -  

  • vanilla

    ja bi to probala, opsjednuta sam prošlim životom, karmom.. a ti entiteti, a baš boi probala, imam zrcalo, zato se valjda nonstop gledam u njega, vanilla

    avatar

    08.06.2007. (17:47)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    Nekom drugom metodom sam saznala u kakva vremena sam se inkarnirala i ovo vrijeme je isto kao i ta prošla. S jedne strane nije dobro da znamo što smo bili u prošlim inkarnacijama zbog toga što se možemo vezati za te događaje i mogu nam predstavljati kočnicu u ovoj inkarnaciji, dok s druge strane iz znanja o prošlim životima možemo zaključiti na prema čemu trebamo obratiti pažnju u ovom životu. Mnogi se odluče za hipnozu čisto iz znatiželje bez cilja samorazvoja i to je krivo. Znanje iz prošlih inkarnacija treba prenijeti, tj. osvjestiti u ovoj inkarnaciji i ići dalje k višem.

    avatar

    08.06.2007. (18:23)    -   -   -   -  

  • vilenjak

    Još je jednostavnija chitakasha dharana, tj. zurenje u prostor iza zatvorenih očnih kapaka. to je drevna kriya. BTW, prva su ogledala, odnosno uglačane površine, upravo i služile za zurenje...

    avatar

    08.06.2007. (19:17)    -   -   -   -  

  • vilenjak

    ...a kroz to zurenje se najklaše uspostavlja i kontakt sa bestjelesnim entitetima. aladinov duh nije izašao iz čajnika nego se vidio na uglačanoj površini.

    avatar

    08.06.2007. (19:23)    -   -   -   -  

  • posjetite http://paranormalnoiostalo.blog.hr

    piši o izvanzemaljcima, nlo-ima

    avatar

    08.06.2007. (20:31)    -   -   -   -  

  • Rza

    Ja sam prije par tjedana imao priliku vidjeti neobican leteci objekt... Inače živim u Rijeci. Na istočnoj strani grada. Objekt je bio skroz na zapadu iznad Učke tako da nisam siguran kakvog je oblika bio. Čini mi se onako na daljinu da je imao oblik elipse. Bio je bijele boje. Zasto to govorim. Jer su mu kretnje bile čudne. Kao prvo par minuta je lebdio na mjestu. To moze samo helikopter, ali nije bilo ni slicno helikopteru jer bi se njega lako prepoznalo iako je bilo daleko. Nakon lebdenja na mjestu objekt je krenuo prema zapadu i postupno se dizao u visinu. Uslikao sam ga digitalcem dva puta. No digitalac je jako slab tako da se na njemu ne vidi bas najjasnije. Dok sam gledao u digitalac i dignuo glavu objekta vise nije bilo. Znam sigurno da nemoze biti niti helikopter niti avion. No sto je nemogu reci sa sigurnoscu...
    Pozdrav svima ljudima dobre volje. Mislim da bi bilo jako korisno kad bi napravio emisiju o Chemtrailsima i kad bi ubo neki raniji termin ili barem reprizu dan poslije...

    avatar

    08.06.2007. (21:22)    -   -   -   -  

  • miss vampire

    ej ali kako sa ogledalom ako ono ima odraz okolo iako se stavi na to crno kaj si već reko?plizz odg...čini se zanimljivim.. ;))

    avatar

    08.06.2007. (22:34)    -   -   -   -  

  • miss vampire

    e jesi ti gledao u kuglu?jel ima to veze sa duhovima...? :(

    avatar

    08.06.2007. (22:38)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    @Rza - slažem se s tobom da bi se mogla napraviti emisija o chemtrailsima, ali opet, emisije se emitiraju kasno i nema reprize :(

    avatar

    08.06.2007. (23:39)    -   -   -   -  

  • mandragora

    @pupa ne znam zašto se uopće zabrinjavati negativnim entitetima koji bi se mogli pojaviti preko kugle, kad i na fizičkoj razini imaš isto tako bezbroj negativnosti s kojima se možeš susresti.

    avatar

    09.06.2007. (08:07)    -   -   -   -  

  • Irida

    poslala sam ti dva maila, vezana za temu...

    avatar

    09.06.2007. (13:20)    -   -   -   -  

  • Aldaron

    ...baš bum probal to, ful zanimljivo...
    pozdraf!!

    avatar

    09.06.2007. (13:33)    -   -   -   -  

učitavam...