Komentari

glassanchi.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • Ohimesama Ayu

    istina da. ali lazu radi politike, radi odvratne materijalne stvari nametnute, bez koje ne mozemo- radi novca.
    neka lazu,mene uopce ne smeta. lazu sebe.

    ponekad cak mislim da je ljepse zivjeti u zabludi i iluziji da ce te netko drugi (makar vanzemaljac) spasiti i kako ce on rijesiti tvoje muke. blago iluziji!

    napominjem; po MOM misljenju je to iluzija. nekome je to smisao zivota.

    avatar

    05.06.2007. (19:47)    -   -   -   -  

  • BibBlog

    "Malo jesam čudna po pitanju Biblije. Za mene je i dalje stvotitelj Vanzemaljac koji nas je naselio na zemlju kao koloniju. Mi smo njegov običan exsperiment koji mu baš i nije uspio. Postali smo svojeglavi i ne poslušni.
    Zašto se mnogi ljute kad kažem vanzemaljac, pa kad je! Znanost govori: sve što nije sa zemlje je vanzemaljsko. Logično, zar ne?"

    Hm, ako želiš reći samo da Stvoritelj nije čovjek nego Osoba onkraj naše stvarnosti, onda jest Vanzemaljac, jer Isus je rekao da on nije s ovoga svijeta. Međutim, ako želiš reći da je to neki evoluirani vanzemaljac, onda se svakako ne slažem.
    Što se tiče prvoga komentara, tu se snažno ne slažem!!! Mi nismo Božji običan eksperiment! Kako to znam? Zar bi Bog onda poslao jedinorođenog Sina da živi 33 godine na zemlji i umre mučeničkom smrću na križu? NIPOŠTO! Što se tiče onoga "koji mu baš i nije uspio", nije uspio prema čijem mjerilu? Prema Bibliji, Bog je uspio - On je pobjednik! No, trebalo bi mi više od jednoga komentara da to objasnim, zato ... do čitanja!

    :-)

    avatar

    05.06.2007. (22:25)    -   -   -   -  

  • CrniIsus

    Pozdrav !
    Mala ispravka za Obje kćeri imaju sve sakramente, nadam se da jos uvijek nemaju, valjda razumiješ, podupirem većinu tvojih stajališta jer sam isto jedan od onih školovanijih i iz katoličke obitelji ali sa svojim jasnim stavovima i spoznajama.
    @kršćanski blogerKako to znam? Zar bi Bog onda poslao jedinorođenog Sina da živi 33 godine na zemlji i umre mučeničkom smrću na križu? NIPOŠTO! Šta se tiče tvog komentara mogu ti samo kratko reći stvar vjerovanja u mitove i bajke. Crvenkapica i vuk, Pinokio itd...ako vjeruješ da su postojali onda je to samo stvar tvoje vjere a ne i dokaz da je tako...
    Blog !

    avatar

    05.06.2007. (22:41)    -   -   -   -  

  • AR

    ...također odgojena kao i vi....za mene Bog nije nesto vanzemaljsko nego nesto sto zapravo postoji na Zemlji ali u malim kolicinama,kad napravim dobro djelo,uhvatim se kako razmisljam o lijepim stvarima,osjetim ljubav,dobrotu oko sebe,onda kao da sam uhvatila Boga za pete.Bog je dobro,Bog je da cinimo dobro,pomazemo jedni druge bez obzira na spol,rasu,naciju itd.
    Mislim da je živa glupost da nas Bog stvorio i da smo mi napravili sva moguca sranja na ovom svijetu,zar bi On to dopustio?Ako nas je mogao stvorit pa moze onda radit sto ga volja,zar bi pustio da jedan obican smrtnik odluci ko ce pod zemlju?Ali svejedno mislim da je lijepo vjerovat u nesto,makar to zvali Bogom jer cemo si mozda manje davat za pravo radit ruzne stvari.

    avatar

    06.06.2007. (00:24)    -   -   -   -  

  • ANCHI, i to je život !

    Kršćanski bloger: Experiment nije uspio jer su Eva i Adam trebali biti savršeni, a odlučili su poslušati jednu zmiju (kažu Sotonu kojeg je isto stvorio) koji se odmetnuo od samog Stvoritelja i okrenuo se protiv njega, Eva je tako slatko pojela jabuku i bila neposlušna. Zar ih nije kaznio izgnanstvom iz vrta Edenskog, zar nije poslao Sotonu na zemlju da ga se riješi? Zar nije zmiju prokleo da puzi po trbuhu (kaj je prije letjela?) Kažnjavao je od samog početka svoj experiment. Zašto nije počeo iz početka nego nam priuštio svima ovakav život? Kaj sam mu ja kriva što on svoje greške nije ispravio nego ih se riješio? Sada nas gleda moj Vanzemaljac kako se patimo, a on čeka navodni sudnji dan kada će ponovo svog sina (kojeg je dao ubiti) poslati da radi reda na zemlji.
    Gle, nezna nitko kako Stvoritelj izgleda, a ja kad kažem Vanzemaljac ne zamišljam ga kao lik. Riječ bog smo izmislili mi ljudi (pa trebali su riječ a imaju ime) jednako kao i ime za krušku, jabuku. Da je netko tamo davno napisao u Bibliji "vanzemaljac" tada bi to svi prihvatili.

    avatar

    06.06.2007. (01:44)    -   -   -   -  

  • BibBlog

    Crni, rekao si: "Šta se tiče tvog komentara mogu ti samo kratko reći stvar vjerovanja u mitove i bajke. Crvenkapica i vuk, Pinokio itd...ako vjeruješ da su postojali onda je to samo stvar tvoje vjere a ne i dokaz da je tako..."
    Ovdje prvenstveno govorimo o Bogu, Bogu Biblije i o tome je li On ili nije uspio u svome planu. Dakle, ako govorimo o Bogu Biblije, onda Biblija JEST i mora biti DOKAZ. Zapravo, osim prirode koja jasno svjedoči o postojanju Boga (Rimljanima 1,18 i dalje), Biblija je jedina objava istinskoga Boga. Iz toga proizlazi da je ona i jedini dokaz za one stvarnosti koje mi sami, u svojoj ograničenosti, ne možemo spoznati o Bogu.
    Prema tome, ako ćemo govoriti o nekom bogu koji ne postoji, bogu istočnjačkih, slavenskih, starogrčkih i inih religija, reći ću ti "whatever", reci što hoćeš i kako hoćeš. Međutim, ako ćemo govoriti o Bogu koji se objavio preko Biblije, onda moramo prihvaćati dokaze koje Biblija iznosi! I točka.
    Ako nećeš, reci ti meni koje dokaze ti imaš da je Biblija bajka? Koje dokaze imaš koji ukazuju da pravi Bog nije Bog koji se objavio u Bibliji?
    Poenta je ovo: ograničeni smo ljudi, a Bog nam se objavio u Svetom pismu, kojemu trebamo vjerovati, a ne pametovati kao da smo mi stvorili svijet i kao da ga mi održavamo svojom pameću i silom.
    Takvima kao što si ti (a takav sam bio i ja!!!, dakle nisam ja neko nevinašce koje se pravi pametno :-)) Bog odgovara:
    "Tko je taj koji potamnjuje savjet riječima bez znanja? Opaši sada svoja bedra kao čovjek, pitat ću te a ti ćeš me podučiti: Gdje si bio kad sam polagao temelj zemlji? Objasni mi ako imaš razumijevanje. Tko je postavio njezine mjere, ako ti to znaš? ..." (Job 38,2 i dalje)

    Bez uvrede :-)

    avatar

    06.06.2007. (23:36)    -   -   -   -  

  • BibBlog

    I to je život, rekla si:
    "Experiment nije uspio jer su Eva i Adam trebali biti savršeni, a odlučili su poslušati jednu zmiju (kažu Sotonu kojeg je isto stvorio) koji se odmetnuo od samog Stvoritelja i okrenuo se protiv njega, Eva je tako slatko pojela jabuku i bila neposlušna."
    Bog je Adamu i Evi dao slobodnu volju da mogu izabrati hoće li ga slušati ili neće. Sagriješili su. Zašto je to Bog dopustio? Stvarno bih volio znati! Ali, Bog je mudriji od mene i on zna.
    Međutim, Bog nije podbacio. On je oduvijek znao što će se dogoditi. Bog nije poslao Sotonu na zemlju da ga kazni, nego da ga ponizi i pobijedi. Bog ga je mogao smaknuti odmah na licu mjesta, ali je odlučio pobijediti ga preko "sjemena ženina", odnosno čovjeka. Kasnije Novi zavjet objašnjava da je to ženino sjeme zapravo bio Isus Krist, koji je satro Sotonu svojim nogama i to tako što je umro na križu da bi nas spasio.
    Ako smo mi Božji neuspjeli eksperiment, onda on i nije Bog! Naprotiv, mi uopće nismo Božji eksperiment. Bog ne treba eksperimentirati, jer je svemoćan, sveznajuć i svemudar! Sve što On želi, to se i obistinjuje!
    Pročitaj Rimljanima 9,6-29
    Stvarno bi se moglo o tome pisati eseje - a o tome mi je i želja pisati u doglednoj budućnosti.
    Toplo ti preporučujem da se pokoriš Gospodinu Isusu Kristu i njegovoj Riječi. Ti čitaš Bibliju - a upravo ona svjedoči o slavi Spasitelja Isusa!!! Uzmi i čitaj - i pokori se!
    "Budite vršitelji riječi, a ne samo slušatelji, zavaravaju sami sebe. Jer ako je tko slušatelj riječi, a ne izvršitelj, sličan je čovjeku koji motri svoje rođeno lice u zrcalu: promotri se, ode i odmah zaboravi kakav bijaše." (Jakovljeva 1,22-24)

    S poštovanjem!

    avatar

    06.06.2007. (23:54)    -   -   -   -  

  • BibBlog

    Još nešto, upravo sam vidio da sam ti 3000.-ti čitatelj bloga (bravo, bravo!!!), i pitam se: koja je nagrada? Šala mala!

    :-)

    avatar

    07.06.2007. (00:01)    -   -   -   -  

  • ANCHI, i to je život !

    Krščanski Bloger: nagrada? Pa imaš ju od Boga. Živ si.
    Ja se ne pokoravam nikome, ni ovozemaljskom zakonu ni onom iz Biblije, pa što bude bit će. Tada ću o tome misliti. Sada sam ovdje i živim sretno, onako kako si sama uredim.
    Svatko ima pravo na svoje mišljenje, poštujem tvoje ali nekako si malo previše zagrizao u krivu jabuku (pazi da nije ona iz "sedam patuljaka) Pozdrav.

    avatar

    07.06.2007. (00:09)    -   -   -   -  

  • BibBlog

    Zagrizao u krivu jabuku... Biblija zapravo opisuje Adama i Evu koji su zagrizli krivu "jabuku" (plod) u Postanku 3, kada su odlučili biti neovisni o Božjoj objavi (i povjerovati Sotoni). Prema tome, ti želiš biti neovisna i nepokoravati se ni ovozemaljskom zakonu (čekaj da te Kirin čuje :-)) ni božanskom. Zapravo, ti misliš da si slobodna i sretna, a zapravo si u okovima grijeha i u Sotonskom zagrljaju lažne filozofije koja se suprotstavlja Bogu i istini! Biblija kaže da se nalaziš u "mreži đavla koji te živu drži u ropstvu da vršiš njegovu volju" (2. Timoteju 2,26). Znam to jer sam i sam bio tamo ali "On (me) istrgnu iz vlasti tame i prenese u kraljevstvo svoga ljubljenog Sina, u kome imamo otkupljenje, oproštenje grijeha" (Kološanima 1,13-14)! On će to isto učiniti i za tebe ako se pouzdaš u njegova Sina Isusa Krista i pokoriš mu se kao Gospodaru i Bogu! Trebaš se poniziti pred njime, jer "se Bog protivi oholima, a poniznima daje milost. Ponizite se dakle pod moćnom rukom BOžjom da vas uzvisi u svoje vrijeme" (1. Petrova 5,5-6).
    Stvarno ne želim da misliš da ti ovo govorim kao netko tko je bio ili postao savršen (Filipljanima 3,12-16). Ja sam samo grješnik spašen Božjom milošću u Kristu, čovjek koji se napojio na Kristovom izvoru žive vode (Ivan 4,13-14) i najeo se Kruha života (Ivan 6,33-35) i sada govorim drugima koji gladuju i žeđaju gdje mogu pronaći izvor života - u Kristu Isusu.

    Što se tiče nagrade, dakako da sam se šalio :-)

    Iskreno ti želim obilje Božjega blagoslova: da upoznaš Spasitelja čiju Riječ s tolikom pomnjom čitaš.

    "Mi, naime, ne propovijedamo sebe, nego Krista Isusa kao Gospodina, a sebe kao vaše sluge radi Isusa. Zbilja, Bog koji je zapovjedio: 'Neka iz tame zasvijetli svjetlo', on je zasvijetlio u našim srcima da osvijetli spoznaju slave Božje na licu Kristovu" (2. Korinćanima 4,5-6).

    avatar

    07.06.2007. (14:13)    -   -   -   -  

  • ANCHI, i to je život !

    Krščanski bloger: upravo radim ono što nisam željela-raspravljam se s tobom.
    Gle, ti kažeš da živim u mreži Sotone i da sam neovisna i sretna. Priznajem jesam i neovisna i sretna a za to sam se sama pobrinula. Ako to ti zoveš mrežom dotičnog, pa neka je. Imam ovaj život i zadovoljna sam. Ako je moj život ovakav "robstvo", daj Bože takvog robstva većini Hrvatskog naroda. Što to ti imaš više od mene osim što se držiš malo previše Vanzemaljskih zakona? Ti danas sigurno ne radiš a to nije po tom Biblijskom zakonu. Nema blagdana ako si previ vjernik ili ti to tako paše. Ja radim i danas. Što se tiče ovozemaljskih zakona, oni nisu pisani za mene nego za one koji se o njih ogriješe. Nemam protiv Kirina "nište efikasnog". Čovjek radi dok ga čovjek ne smjeni. Baš me briga tko radi koji posao jer ja to ionako ne mogu mjenjati. Volim život, volim uživati u svemu i baš me briga što će biti "tamo negdje". ŽIVIM SADA I OVDJE, SRETNA, VOLJENA I NEOVISNA.
    Koji dio još nisi shvatio?

    avatar

    07.06.2007. (18:32)    -   -   -   -  

  • ANCHI, i to je život !

    Kršćanski bloger: stara sam i senilna pa sam ti zaboravila napisati: pročitaj moje postove 5 i 6, bir će ti jasno tko se ne drži zakona. Kirun i njegova svita a ne ja.

    avatar

    07.06.2007. (19:32)    -   -   -   -  

  • BibBlog

    Ja se pak ne raspravljam. Ja samo razgovaram :-) Raspravljanje je čini se grijeh no. 1 postmodernizma!
    Danas sam se probudio rano i radio sve do 16h, eto koliko ti držim do dana i do blagdana.
    Mislim da ti imaš pogrešnu sliku o meni. Ja ti nisam RELIGIOZAN! Ja jesam vjernik, ali vjernik sam 24/7, a ne samo na nedjeljnoj misi, a znaš, teško je biti licemjer 24/7, pa zato nisam religiozan :-). Zar negdje u Bibliji piše da je zabranjeno raditi danas? Zapravo, u Novom zavjetu (mislim da je Đus dobro rekao da trebamo razlikovati Stari od Novog zavjeta) ne postoji poseban dan kada se treba samo odmarati - to jest, ne po nekom zakonu. Ja to činim nedjeljom jer mislim da je to mudro i zato što je to Dan Gospodnji kada imamo posebno bogoštovlje u spomen na Isusovo uskrsnuće. Inače, ako mi u bunar upadne magarac, naravno da ću ga izvaditi :-)
    Što se tiče toga da si sretna, tvoja sreća ne znači da nisi u Sotonskoj vlasti kao što ni nečija nesreća ne znači da nije kršćanin (uzmimo na primjer Joba koji je, iako vjernik, iskusio i sreću i nesreću, pa opet sreću). Također, tvoja sreća ne znači da ćeš zauvijek biti sretna (nipošto ovime ne zazivam nesreću, kao što rekoh, želim ti blagoslov i zato i "raspravljam" s tobom), jer svašta se još može dogoditi u ovome životu - a kamoli u onome koji tek dolazi.
    Ja, ti, svi mi, prekršili smo Božji zakon, a Bog kaže da je plaća grijeha smrt (Rim 3,23; 6,23). To znači vječna smrt! Dakako, ti umiruješ svoju savjest i zvučiš baš cool s onim: "Baš me briga što će biti tamo negdje", ali da znaš da sam čuo (meni bliske) ljude kako su tako govorili (zajedno s onime: ja sam dobar/dobra osoba itd.) a život im je na kraju zadao smrtonosni udarac. Netko je rekao: "Čovjek svašta može preživjeti, ali smrt ne." Nemoj se varati, što siješ to ćeš i žeti. Budeš li ustrajala u svome grijehu i pobuni protiv Boga, Bog će ti biti sudac i vrlo ćeš se iznenaditi kada te on bude osudio.
    U Psalmu 2 piše: "Zašto se bune narodi, zašto puci ludosti snuju? ... Smije se onaj što na nebu stoluje, Gospod im se podruguje. Tad im veli u svom gnjevu, žestinom ih on zbunjuje. ... Opametite se sada, vi kraljevi. Urazumite se, suci zemaljski. Služite Jahvu sa strahom, s trepetom se pokorite njemu, da se ne razgnjevi te ne propadnete na putu kad uskoro plane srdžba njegova. Blago svima koji se njemu utječu!"
    Zašto se buniš protiv Boga? Zar misliš da si jača od njega, ili mudrija, ili...
    Biblija s jedne strane kaže "jer je plaća grijeha smrt" ali za one koji vjeruju u Isusa Krista dodaje: "a milosni dar Božji jest život vječni u Kristu Isusu, Gospodinu našemu" (Rimljanima 6,23).

    Stvarno te ne želim uvrijediti, ali ISTINA ponekad vrijeđa. Nadam se da ovo ne shvaćaš kao napad. Slobodno, ako misliš da sam dosadan, reci i neću više pisati ništa na tvome blogu. Ja stvarno nemam nikakva neprijateljstva prema tebi (ni prema kome) i želim ti samo najbolje.

    avatar

    07.06.2007. (22:31)    -   -   -   -  

  • BibBlog

    Što se pak tiče onoga "jesam i neovisna i sretna a za to sam se sama pobrinula" imam jednu (poučnu) šalu u vezi toga.
    Skupini znanstvenika nakon mukotrpnog rada pošlo za rukom stvoriti čovjeka iz praha zemaljskog. I tako pozovu Boga da mu daju otkaz. Kažu mu: "Znaš, Bože, ti si stvorio čovjeka iz praha zemaljskog, a isto smo učinili i mi. Sada ćemo ti ovim eksperimentom pokazati da te više ne trebamo. Vidiš uzmemo zemlju ..."
    Bog progovori: "Čekaj malo, što to činite?"
    Znanstvenici: "Evo, uzet ćemo zemlju i..."
    Bog kaže: "Tu zemlju sam ja stvorio! Stvorite si najprije zemlju, pa se onda javite."

    Vidiš, ti si se ovom izjavom popela na krilo Boga koji te je stvorio (koji održava svemir i daje ti životni dah, vidi Djela apostolska 17,24-31), pljunula mu u lice i rekla: "Ne trebam te!" A to je veoma suludo. To je kao da je tvoja kćer, dok je bila u tvojoj utrobi, pokidala pupčanu vrpcu i rekla: "Ne trebam te!"

    "On je izveo sam ljudski rod od jednoga čovjeka i nastanio ga po svoj površini zemaljskoj, pošto je ljudima odredio ustaljena godišnja doba i međe postojbine njihove, s nakanom da traže Boga, ne bi li ga možda napipali i našli, jer zbilja nije daleko ni od jednog od nas. Po njemu, naime, živimo, mičemo se i jesmo" (Djela 17,28)

    avatar

    07.06.2007. (22:40)    -   -   -   -  

  • ANCHI, i to je život !

    Kršćanski bloger: ja nisam nigdje napisala da ja ne vjerujem u "vanzemaljca", svi ga zovu Bog. Dobro neka je Bog. Ja se bunim protiv lažnih objašnjenja Biblije, ja se ne bunim protiv Boga jer se ne mogu ni boriti ni braniti sa nevidljivim prijateljem ili ne prijateljem. Ne vjerujem u bajke jednako kao ni u propovjedi i svećenike. Kad napišem "tamo negdje" onda je to tamo negdje odakle se nitko nije vratio da nam kaže gdje je "to". Na nebu?
    Moja kčer dok je bila u trbuhu nije mogla odlučivati hoće ili neće mene za mamu. O njenom životu smo odlučili bivši muž i ja. Ako sada kaže "da me ne treba" vjeruj mi neću se buniti jer ima pravo svog izbora.
    Netko je sve stvorio ali mi sa naših 5% (zadnja istraživanja kažu 7%) mozga zaista ne znamo što nas čeka. SVI SMO MI NESAVRŠENI, gdje bi nam bio kraj da nam radi ostatak mozga? Možda sada ne bih tipkala nego s tobom komunicirala telepatski.
    Ne shvačam tvoje komentare kao napad i nisam se uvrijedila. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, pa to nas veže u komuniciranju.

    avatar

    08.06.2007. (01:14)    -   -   -   -  

  • BibBlog

    I to je život,
    napisala si: "Kad napišem "tamo negdje" onda je to tamo negdje odakle se nitko nije vratio da nam kaže gdje je "to". Na nebu?"
    Međutim, upravo je to jedna od predivnih stvari kod Kristova Utjelovljenja: "Boga (Oca) nitko nikada nije vidio: Jedinorođenac - Bog, koji je u krilu Očevu, on ga je objavio" (Ivan 1,18). Ne samo da se netko vratio s neba da nam kaže nešto o Bogu, nego se sam Bog Utjelovio u čovjeka i objavio nam ga. "Bog koji je nekoć u mnogo navrata i na mnogo načina govorio ocima po prorocima, na kraju, to jest u ovo vrijeme, govorio nam je po Sinu, koga je postavio baštinikom svega i po kome je stvorio svijet. Sin, koji je odsjev njegova sjaja i otisak njegove biti, koji svemir uzdržava svojom silnom riječi..." (Hebrejima 1,1-3).
    Također, "Moja kčer dok je bila u trbuhu nije mogla odlučivati hoće ili neće mene za mamu. O njenom životu smo odlučili bivši muž i ja. Ako sada kaže "da me ne treba" vjeruj mi neću se buniti jer ima pravo svog izbora."
    Vidim da ni ti nisi zapravo previše svjesna koliko ovisiš o Bogu! Da kojim slučajem kažeš da ti on ne treba - i da te on uistinu posluša i "pusti te na miru", ti bi jednostavno nestala. Ti si neizmjerno više ovisna o Bogu sada, kao žena koja radi, sama se oblači, jede, hoda gdje hoće itd. nego što je tvoja kćer bila ovisna o tebi u tvojoj utrobi.

    Tvoj problem je u tome što si sagriješila protiv svetog i pravednog Boga. Prekršila si njegove zapovijedi i zato je njegov gnjev na tebi ako se ne pokaješ (Rimljanima 1,18 i dalje) i ne povjeruješ u Krista. Kao što rekoh, možeš biti cool i govoriti da te nije briga što će biti jednom tamo, ali trebalo bi te itekako to zanimati. Za sada su ulozi poprilično niski: 60, 70, 80, možda 90 godina. Ali što je to u usporedbi sa čitavom vječnošću u paklu, odvojena od lica Božjega - Vanzemaljca.
    S druge strane, opravdanje i otkupljenje ti je tako blizu: u Kristu objavljenom u Bibliji koju čitaš i proučavaš!

    Puno pozdrava

    avatar

    08.06.2007. (21:23)    -   -   -   -  

  • BibBlog

    Što se tiče 5-7 posto mozga koji upotrebljavamo, to je još jedan dokaz (1) da je čovjek stvoren s potencijalom puno višim od današnjeg, što znači da je prije pada u grijeh, kada su se srozale sve njegove sposobnosti, bio puno inteligentnije biće nego danas; (2) da je čovjek stvarno evoulirao od istoga pretka kao majmun, onda vjerojatno ne bi imao um s potencijalom većim nego što ga zapravo koristi, nego obratno: njegov um bio bi uvijek na rubu potencijala po iskorištenosti, a evolucijom bi se taj potencijal razvijao.

    Ah da, ja sam jedan od onih koji Postanak 1-2 shvaćaju doslovno: Bog je stvarao u 6 dana po 24 sata, a 7 dan je počinuo od svojih djela! :-)

    avatar

    08.06.2007. (21:28)    -   -   -   -  

  • ANCHI, i to je život !

    Kršćanski bloger: neda mi se više raspravljati ali ovo ti još moram napisati. Ma od kuda ti informacija da je božji jedan dan bio 24 sata? Možda je jedan njgov dan trajao tisuću sati po našem zemaljskom vremenu. S kojim pravom ili znanjem to ti barataš kada naše vrijeme uzimaš kao mjerilo? Ako na vrijeme gledaš doslovno "tako" onda i mi trebamo živjeti 800 godina kao Metuzalem. ( jer tako je to bilo zapisano). Možda je njegovih 800 danas naših 80.
    Kaže se da je bog 7.dan počinuo od djela - koliko dugo? Zar još odmara?

    Nije znanje znanje znati, nego je znanje znanje dati.

    avatar

    13.06.2007. (02:22)    -   -   -   -  

  • BibBlog

    I to je život, ako znaš engleski, onda je odgovor ovdje: Days of Creation

    Ako ne, onda mi dozvoli da se ponovno raspišem :-). Također, ako si u blizini Čakovca, možeš otići u Baptističku crkvu Betanija 16.06. (ja sam malo predaleko, pa neću stići) na predavanje o Stvaranju, pa ih možeš pitati. (Podatke imaš u komentaru Crnom I.)

    Puno srdačnih pozdrava

    avatar

    13.06.2007. (13:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...