Komentari

pticabezkrila.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • ...anđeo s greškom...

    da nas nitko više ne razdvoji,
    već da nas ova ljubav spoji...........

    Znam da će ovo zvučat tako glupo da to najradije ne bi ni napisala, ali eto... kako uvik pišem ono šta mi je na srcu, zašto sad ne...?
    Ovi gore stihovi su mi tako ostali zapečačeni jer ne samo da su zadnji stihovi ove stvarno prekrasne pisme..., nego su me ostavili zatečenom jer sam se uvik pitala kako je to toliko volit nekoga... (znaš na šta mislim...)
    Ja se do sad nisam nikad dovoljno vezala za nekoga da bi mu napisala ove stihove...
    Mislim da mogu reć da do sad nisam bila zaljubljena... Nije da se sramim toga, nego me
    strah ... možda sam stvarno previše kritična... Ali, do sad nije naiša nijedan koji bi me moga toliko zainteresirat da bi mu to napisala...
    Pa, (evo sad onog glupog zaključka)... mislim da je bolje tebi koja imaš kome to pisat nego meni... i mojoj glupoj situaciji... Ne znam... ne ljuti se jer ne mislim ništa loše... samo sam trenutno tako raspoložena... da bi radije patila zbog nekoga nego se ovako glupo osjećala jer ne osjećam ništa....

    avatar

    04.06.2007. (15:38)    -   -   -   -  

  • pticabezkrila

    Anđele ne zvuči glupo..zapravo ne zvuči i nije glupo ništa što si napisala...ima jedan moj moto..ili možda bolje rečeno jedan način mog razmišljanja...što vrlo često govorim.
    Vrlo često ljubav boli, vrlo često velike ljubavi kao po nekom pravilu neuspijevaju..no ipak su bile...ja kažem bolje da i boli nego da je čovjek ne doživi nikad.
    I najveće bol vrijedna je svake sekunde tog posebnog osjećaja, kad ti netko postaje bitniji nego ti sam sebi..kad se počinješ buditi radi njega, kad dišeš za njega..kad je svaka tvoja misao upućena njemu.
    Vrlo mi je žao što još nisi doživjela taj osjećaj no on se ne pojavljuje na žalost po nardužbi ... jednostavno se desi...i čitajući te (način na koji pišeš i razmišljaš) sigurna sam da pod ovim nebom postoji netko tko će primjetiti u tebi ono što i ja.
    Vjeruj mi..te ljude koji se ušuljaju na bilo koji način u tvoj život ne možeš ne primjetiti...ne možeš ne voljeti...
    Jednostavno se jedan dan probudiš sa tim saznanjem...i nadam se da ćeš i ti naći svoju ljubav baš kao i ja.

    avatar

    04.06.2007. (21:33)    -   -   -   -  

  • ...anđeo s greškom...

    Thank you...

    avatar

    04.06.2007. (21:58)    -   -   -   -  

  • Pero

    Sve u životu treba naučiti.
    U prvoj sekundi naučimo disati, hodati i govoriti naučimo nešto kasnije. Život pred nas stavlja sve nove i nove vještine i znanja koja moramo naučiti. Ponekad nam se čini da je nemoguće, da nećemo moći, da nećemo znati, da hrabrosti nećemo imati, a kad ipak uspijemo i ogledamo se iza sebe vidimo da i nije bilo tako teško i da nam je najveći protivnik ipak bio strah u nama samim.
    Voljeti, ali istinski, dakle dati sebe za drugog i to treba naučiti. Svi to mogu naučiti, istina, netko to nauči lakše drugi teže, a poneki nikad. Nije to uvijek lako, nekad boli, nekad peče, nekad nam se svijet ruši, nekad nas nema.
    Ali nagrada, kad naučimo voljeti puno je veča od svih patnji koje možda prođemo. Nagrada je čarobna, nagrada je ista takva ljubav, koju primamo.
    Da na kraju parafraziram rimskog senatora: Ceterum censeo Karthaginam esse delendam ili u slobodnom prijevodu: Uostalom mislim da Ptica zna voljeti:)))

    avatar

    04.06.2007. (22:46)    -   -   -   -  

  • pticabezkrila

    nemam riječi osim reći da su vam ovi komentari predivni..divno si to rekao pero..

    avatar

    04.06.2007. (23:06)    -   -   -   -  

  • pticabezkrila

    nema na čemu anđele..ja sam tu:)

    avatar

    05.06.2007. (09:17)    -   -   -   -  

  • cakum pakum

    i meni se čini da ptica zna voljeti :)))

    avatar

    05.06.2007. (15:58)    -   -   -   -  

  • rijeke žive vode, potecite, neka Duh se razlije...

    Prekrasan blog. Pozdrav ostavljam i BB

    avatar

    05.06.2007. (16:38)    -   -   -   -  

  • riječi tišine

    Ostajem bez riječi i u tišini, samo dio mene osjeća i spušta suzu za ono što je bilo i za sve što će biti. Hvala ti na ovim prekrasnim pjesmama jer pronalazim sebe u njima. Hvala Ti.

    avatar

    10.07.2007. (13:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...