Komentari

holyfighter.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • kuzushi

    Cini se da dosta putujes? to je stvarno ok... ali imam "filing" da moze biti dosta iscrpljujuce.
    Dobio sam mail sa tvojim analizama :) stvarno nije lose, treba mi vremena da to sve pregledam... s time da moram napomenuti da ja nikad nisam isao toliko u dubinu i detalje, i smatram da to dodatno ubija volju i gust za treninge... ja sam upravo na najdiscipliniranijoj prehrani u svome zivotu, od uskrsa sam izgubio cca 6kg, 7cm u struku a ruka je pala mozda pola cm ako i toliko, dok snaga stoji... napravit cu i post na tu temu krajem iduceg tjedna...

    avatar

    03.06.2007. (13:01)    -   -   -   -  

  • alfavučica

    kako sam ja ljubomorna na tebe!!!!! zbog ovog i zbog ronjenja...jbt, kad će se meni poklopiti zvijezde i napokon se dogoditi nešto kvalitetno?!

    avatar

    03.06.2007. (18:57)    -   -   -   -  

  • Holyfighter - vuk samotnjak

    @alfavučica: pogledaj u zvijezde i posegni rukom u novčanik i dogodit će se čuda. :o)) NEma razloga za ljubomoru. Svibanj mi je zbilja bio sretan, poklopilo se i privatnih i poslovnih putovanja.
    @kuzushi: kao što napisah, poklopilo se privatno i poslovno, kaže friend da sigurno "trošim" direktoricu i s obzirom što mi pruža i kud me vodi, te zaključuje da to sigurno radim dobro. :o))
    Obzirom da ne putujem često, ovo je radost, ali znam ljude kojima to s vremenom postane napor i vjerujem im.
    Glede tablica, mene one motiviraju. Pratim svoj performance, natječem se sam sa sobom, analiziram, zaključujem, isprobavam,... Nažalost, imam premalo vremena da to uspoređujem i sa stručnom literaturom i da si zadajem smislenije ciljeve, da isprobavam nove metode u treninzima,...
    I dok se čudim padu od samo 6 kg uz istovremeno smanjenje struka od 7 cm, nestrpljivo očekujem tvoj post o tome kako ti je to uspjelo.

    avatar

    04.06.2007. (00:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...