Komentari

dreamofyou26.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • vrapcic

    baš si ovo lijepo napisao ... a mogu ja malo o mom gradu ??'
    ma samo ovo .... zamisli ljepotu jutra kad onako pospana
    sa kavom stanem na balkon i onda ti pukne pogled na plavetnilo na
    more ...
    pukla bi po šavovima da nisam ovo napisala .. al moram te malo zezati ...
    dugooo nisam
    pusa

    avatar

    31.05.2007. (00:10)    -   -   -   -  

  • Dreamer...

    moram iskomentirati i ove s prethodnog posta :-)
    @Arvena - ma glavno da ja znam da si ti još tu :-)))
    @Vitae.. - ma ajde, možda nisam beba, al velika beba, o tome bi se dalo raspravljat... i evo posta! :-)
    @toris - mislio sam u stilu dal je to dio neke priče ili knjige koja ti se sviđa ili tvoj rad... znam da ima tih koji kopiraju druge na blogu, ali smisao toga baš i ne vidim... i ne slažem se s tvojom ocjenom tvog talenta... imaš, imaš :-) ...a postanu veliki, nitko ne postane preko noći.. a mnogi postanemo više izvana nego iznutra :-)
    @Natural Blondie - možda nemamo stop ili rewind, ali imamo misli u kojima možemo vrtiti neke usporene snimke :-)
    @wholeagain - ne kužim se baš u zabrane, nikako da malo nađem vremena i naučim dizajnirati taj blog, pa da i moj konačno na nešto liči... ali budem u nekoj budućnosti valjda :-) ...zabrane, ma neka kopira tko hoće, može iskopirati tekst, ali tebe ili mene, nikako ne :-)
    @michelle - ma pa od malo brašna se niš strašno ne dogodi :-))) ...pa glavno da ti je bilo dobro na tvoj način... a faks, ma vjeruj mi, bit će ti savršeno :-)
    @Nada - evo dragec se javlja... ma nema zasićenja, sviđa se meni blog, ali manjak vremena, topli dani pa se uvijek nešto radi i tak... a i treba smislit neku temu pa ju prožvakat, nije ni to lako uvijek :-))

    i za novi post.... :-)
    @vrapcic - ma znaš... čitaš me već dosta dugo i znaš koliko obožavam more i.. ali reći ću ti iskreno, gdje god da jesam, nakon nekog vremena poželim natrag :-) ...Zg u Srcu! :-)))))

    avatar

    31.05.2007. (00:25)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    I ja sam danas mogla napisati gotovo identičan post, osim što ujutro nema gužve , vozim iz grada , a većina odlazi u grad, premalo sna ( sretna sam jer sam mislila kako samo ja vozim jutrom u tom nekom stanju ni na javi ni u snu), a onda zastala u koloni na zaobilaznici u povratku, a nakon kiše, na desno Opatija u svoj svojoj veličajnoj ljepoti, more i škrte zrake sunca na njemu...sve sivkastoljubičasto, Cres, Kostrena...pomislila sam, doslovno: Jedino mjesto na svijetu na kojem želim i umrijeti!
    Sorry , vidiš na što si me potaknuo!
    Lokalci smo hihihi :-)))

    avatar

    31.05.2007. (01:03)    -   -   -   -  

  • Plaavusha

    baš lijepo...tak se i ja osjećam, jako volim zagreb, vezana sam za zg i jednostavno tu sam odrasla tu sam išla u osnovnu, srednju, volim ulice, kavice, jarun, sljeme, šoping, koncerte na trgu, neki nemaju taj osjećaj pripadnosti al ja nekak imam...i volim zagreb...pozdrav

    avatar

    31.05.2007. (01:20)    -   -   -   -  

  • pajo1985@gmail.com

    Bok. Ako želiš tražilicu za svoj blog (koja pretražuje sadržaj tvoga bloga, weba ili nekih tvojih dragih stranica) javi mi se na mail pajo1985@gmail.com sa adresom svoga bloga i ja ću ti je napraviti i poslat.
    Pozdrav

    avatar

    31.05.2007. (02:27)    -   -   -   -  

  • vrapcic

    ja ću još jedan redak napisati
    znaš onu svugdje je lijepo al ipak najljepše doma
    volim putovati, otkrivati nove gradove al najljepše je
    kad se vraćaš u svoj grad .... stvarno ga volim i zato
    te i razumijem
    pusa

    avatar

    31.05.2007. (05:07)    -   -   -   -  

  • nada

    ...srećo moja,i ja sam ti se sad tak raznježila da bih te najradije zagrlila...znaš onaj dio o biciklu...i ja sam sa svojom ekipom bila prije 2 godine s biciklom na Jarunu...(u sklopu evropskog tjedna kretanja)...dočekal nas Bandić s nekim suhim kolačićima...škrtac jedan...a s nama su bili i invalidi...lijepo si opisao svoju ljubav prema gradu...a jel na polju one druge ljubavi ima kaj novog...to sam ti ja danas razdragana,sretna i sve je to u smislu razvoja interakcije i unapređenja odnosa i razmišljanja...smijem se... i šaljem tebi i tvom gradu more pusaaaa...iz podravine moje mile....

    avatar

    31.05.2007. (07:47)    -   -   -   -  

  • volim crvenu

    hmhm...ti bas meni nabijas tugu.
    nisam bila te srece da se rodim u zgu, ali dooooci cu ja i ostati zauvijek.
    najljepse mi je vracati se u zoru u stan kad nema nikoga i na onak obican radni dan sjest na trg i gledati sve vas upuslene u zurbi, a ja sjedim i sjedim...
    obozavam se vozit tramvajima i to s glazbom u usima.
    i volim one tribine, znas one...gdje se cuga. super mi je mjesto i pokupimo boce poslije, to su nas purgeri naucili i to mi je tak super.
    ah.
    volim zagreb i jos sam i BBB!

    avatar

    31.05.2007. (09:56)    -   -   -   -  

  • volim crvenu

    e da, i sanjala sam te.
    ali si me lovio i htio ubit.
    i to u zagrebu, hehe.
    svasta.
    ajde pozdrav.

    avatar

    31.05.2007. (09:57)    -   -   -   -  

  • cure sa psihograma...

    ...i ja ga obožavam...ma kakvo more?!?...najviše volim onaj filing kad se vračam kasno doma, vozim se sama u praznom tramvaju sa slušalicama u ušima, a vani tišina, nigdje nikog, samo ulična rasvjeta i opuštena atmosfera, bez stresa,žurbe, bez ičega...by La Rosa Negra

    avatar

    31.05.2007. (12:28)    -   -   -   -  

  • ex Bejb I.

    ej, mali! vjerujem da svatko svoj grad voli najviše koliko god mu nekad mrzak bio..sjećam se svog prvog dolaska u Zg. Vlakom došla, uzavreli asfalt, zagušljujući mirisi, gužva...hvala, ali ne...više volim "male" gužve u mojoj Ri, more... more je glavno...da je Zg na moru, vjerojatno bi ga više voljela, jer nekad imam osjećaj da mi je Ri ipak premala...za sve što bi ja htjela :)

    čitam te i "ne zaboravi me" :)

    avatar

    31.05.2007. (19:28)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Anđele, prvi pravi osmijeh danas zahvaljujući tebi i tvom komentaru hhheheheheh
    Da te nemam, morala bih te uistinu kreirati!
    Vještica sam noćna , al' mislim da ću za koji časak u horizontalu...
    lud dan, opak, zao, zubat i triputfuj!
    Pusa velika , frende!

    avatar

    31.05.2007. (22:25)    -   -   -   -  

  • Dreamer...

    @Vitae... - ajme, kaj sam ja tu izazvao ovim postom, javili se svi lokalpatrioti :-)) ...i da, ne daj danu da te zezne tako, lupi ga sa novinama po glavi onako, pa da bude triput hura!... a za komentar, a pa kakva još ima zlatna tekućina? :-)))
    @Plaavusha - ma jelda je naš Zg najbolji, ma ne dopuštamo mi nikome da kaže drukčije :-) ...ma zapravo, ne volim kad ljudi žive u Zg (ili bilo gdje drugdje) i pljuju po svom gradu... ne znam, to je moj dom i moj grad i to što ga toliko volim mi je nekakako skroz normalno :-)
    @Pajo - hvala frende na ponudi, možda te uskoro i iskoristim kad konačno odlučim modernizirat ovaj kutak... thanks! :-)
    @vrapcic - a znaš, ja ti volim nekako sve gradove, sva mjesta, nikad nisam imao predrasude prema bilo kojem dijelu zemlje, jer i sam sam mješanac raznih krajeva i nekako, od svud sam upoznavao divne ljude... svaki je kraj lijep :-)
    @Nada - ma to Banderas vama dao kolačiće a sebi zadržao prave stvari (janjci i to) :-)) ...ti mene zapravo iznenađuješ svojim bogatim doživljajima i to zamisli preko ovih kratkih komentara... a ljubavi, eh, nećemo :-)))) ...za tebe mogu reći samo ovo: "podravino moja mila, moj predivni rodni kraj"... nije moj kraj ali je lijep! :-)))
    @moni - eto nje sad postala moni :-) ...ali svašta, kakvi su to ludi snovi, sad mi je skroz neugodno, ko da sam luđak neki :-) ...drago mi je da gajiš simpatije prema Zg, iako nemam neko mišljenje o tim grupama (držim se one da osobe koje nemaju svoje ja, se skrivaju iza krda :-))) ...i to stranačkih i navijačkih i bilo kakvih) :-))) ...
    @La Rosa Negra - ma bitno je da je čovjek sretan u gradu u kojem živi i da osjeća tu pripadnost i primjeti tih tisuću detalja koji su tako super... "Za grad, kaj imamo ga rad" :-))
    @Bejb I. - hej mala, pa kak bi ja tebe zaboravio :-) ...vidiš, Ri je meni draga, stvarno je, i pogotovo cijela ona Opatijska rivijera, ako izbacimo snobizam iz priče, ali mi je premala, ono, doslovno, svi se znate i to mi je toootalna koma... ali volim prošetati Korzom :-))

    ...a sad lijepi pozdrav dragi moji, a ja brišem van, večer je lijepa i obećavajuća :-)))))

    avatar

    31.05.2007. (22:41)    -   -   -   -  

  • ex Bejb I.

    mi, u malom gradu, snobovi? :((

    i...jel veće prošla obećavajuće? :DD

    pusa

    avatar

    01.06.2007. (21:04)    -   -   -   -  

  • Syrenica

    ..eh, sto nam ta jutra rade.. hehe..

    avatar

    01.06.2007. (22:11)    -   -   -   -  

  • wholeagain

    joooj i ja volim svoj grad....volim šetat njegovim ulicama...volim se vraćati iz škole i u svoj onoj hrpi nepoznatih ali opet poznatih lica tražiti ono koje mi svaki dan prolazimislima...volim sjediti na kllupici na trgu i gledati ljude kako negdje žure...volim gledati curu i dečka kako zaljubljeno hodaju s "rukom u ruci" i smješkaju se lijepom danu...volim ići u školu i pogledati onaj glupi sat na trgu i znati da imam još deset minuta do početka prvog sata i da ne moram žuriti...volim sve...hehehhe
    pozdrav veliki

    avatar

    01.06.2007. (22:32)    -   -   -   -  

  • Dreamer...

    @Bejb I. - hej, hej, ma nisam mislio niš loše, ma nego sam u Ri upoznao uglavnom neke ljude kojima je osnovna preokupacija bila tko ima kakav auto, tko je čiji sin/kćer i tko će te i s kim i gdje vidjeti... meni je malo stran takav način razmišljanja i nikad nisam vodio brigu o tim stvarima i to mi je bilo koma... to naravno nema veze sa Ri, isto je i u Zg, samo kaj je tak ispalo... a ono, znaš, Opatija, jaki auti, vile, biznismeni, novac, tak to malo djeluje :-)) ...a večer, evo, reći ću ti iskreno... večer je bila jako ugodna :-)
    @sirenica - jutra me obično muče, al nekad me i ovako iznenade :-))
    @wholeagain - ma znaš, baš mi se svidio ovaj tvoj komentar, tako odiše pozitivnošću, skroz lijepo ...pozdrav bambućice :-)

    avatar

    02.06.2007. (01:16)    -   -   -   -  

  • Njofra

    i ja u istoj situaciji .......

    avatar

    02.06.2007. (08:34)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Dreamy......tko može piti mlako pivo???????
    Zlatno vino sobne temperature...
    Nice sometimes!
    Hladno pivo u vruće ljeto...
    Great!
    Opili se??
    Ljubavlju hhhehheheeh
    Very nice!
    Osmijeh subotnji

    avatar

    02.06.2007. (15:17)    -   -   -   -  

  • wholeagain

    drago mi je što ti se sviđa hehehe jooj,sad doživjeh šok...ostavim nekoj curi koment i shvatim kako je jedna osoba koja ne žalim da sazna adresu mog bloga redovna čitateljica te osobe...a nemrem više koment obrisat jer sam ga ostavila prije par dana ...tak da više nema optimizna i pozitivnosti u meni...u ovom trenutku....jooooj...
    pozdravčeko i tebi...velki from the wu

    avatar

    02.06.2007. (22:07)    -   -   -   -  

  • carla

    Dobro si opisao kako nam ponekad pozitivne misli daju priliku da uživanjem u pogledu zaboravimo na gužvu, sivilo i svakodnevnicu...

    avatar

    03.06.2007. (08:53)    -   -   -   -  

  • volim crvenu

    hehe...nemam pojma kako sam sve to povezala. ali uglavnom bilo je skeeeeri...
    pozdrav.

    avatar

    03.06.2007. (11:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...