Komentari

san.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • san

    25.05.2007.
    12:39 family Kako je to lijepo kada tate shvate da biti mama nije lako! Sve poslije toga je pjesma!
    Naš tata je to shvatio još na prvom porodu!

    Ma proći će sve to, a vidjet ćeš da će drugo dijete biti sušta suprotnost!
    24.05.2007.
    15:51 pegy Jako jako ću se veseliti danu kad ćeš nam reći da je Mačak spavao cijelu noć. :) A doći će i taj dan. HOĆE. :)) Baš kao što je došao i ovaj da je počeo dijeliti cmokove. Nećeš ni trepnuti, a već će to raditi i curama. :))) Što se nogometa tiče, nije da me neštpo posebno iritira kad vidim na tv-u, ali i ja mislim da su nogometaši JAKO precjenjeni kad su plaće u pitanju. Slabo mi dođe kad se sjetim koliko moram raditi za njihovu plaću.
    24.05.2007.
    12:01 skalonja @neova mama: po danu si odspava izmedju sat i dva ujutro oko 9 i popodne oko 13, tako da je i naš dobar dio poslijepodneva budan, a i stalno je vani i stalno nesto mota tako da navecer pocne trljati okice vec u 19, a zaspi oko 2000... stvarno ne znam...

    @suncokretic: cuj i da se zelim baviti tim poslom jednostavno nemam prostor/zemlju za plastenike, tako da... u svakom slucaju hvala :)
    23.05.2007.
    20:41 Neova mama A baš je mali bubač... nisu li preslatki kad krenu u osvajanje... a puseeee... ja se isto topim na njih... i na čagu... ovaj moj mrda guzom ko da je učio trbušni ples... samo još sa ritmom ima problema..
    nego.. ima moja frendica isti roblem sa spavanjem... našla je privremeno rješenje... iscrpi ga maksimalno po danu i neda mu spavati iza 14 h..
    Cendrav je popodne... ali noć je ko anđeo prospavao... nažalost... nakon tjedan dana ni to nije pomoglo... ali ko tvrdi da neće ni vama pomoći...
    Kako inače spava po danu... mi od najranije dobi nismo po danu ni oka sklapalči duže od 10 min u komadu po nekoliko puta dnevno... kasnije po 15-20 min 2-3 puta na dan...
    A danas sam luda od slobode kad mrkne 2 sata u komadu... ali samo jednom dnevno... ali neću se previše hvaliti jer se bojim da će prestati...
    23.05.2007.
    17:20 kokošje sljepilo hihi - napreduje. predlažen promoviranje u druga bojnika! ;) nogomet je za k*! ;))
    /Bleki/
    23.05.2007.
    14:20 suncokretić Super je što dobro napreduje. A što se spavanja tiče...ne znam...ili ga zaista pustiti da plače (ako to možete izdržati) ili čekati da prođe. Meni je slično radio Buntovnik od 8. do 13 mjeseca svaku noć se budio i dva sata igrao. Od 1 do 3 ili od 3 do 5. Strašno!Sve sam probala, i jesti i piti i presvlačiti...ništa. Sretno i veselo dijete bi se igralo! A onda je naučio reći "čaj" tj. "taj", dala sam mu flašicu, popio malo i zaspao...i od tad je spavao cijelu noć! A koliko puta sam mu prije davala čaj i nije htio! Čudna su djeca! A tako slatka! Moj deda je govorio da nisu mila, nikad se ne bi odgojila!
    E, sad, dug od prije. Nisi star ako imaš 32, dapače, mlad si. A što se cvijeća tiče....ako imaš siguran (koliko-toliko) posao, sa redovitom plaćom, sa radnim vremenom i godišnjim odmorom......mani se poljoprivrede u bilo kojem obliku! Jer kad jednom uđeš u to, nema ti povratka, a teško i nesigurno je jako. No, ako ipak želiš, pitaj, reći ću ti ono što ja znam.....pozzzzz!

    avatar

    30.05.2007. (15:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...