Komentari

andjeomali.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • proziran

    odgovorit cu ti kad se vratim veceras...

    procitao sam post.

    avatar

    30.05.2007. (07:04)    -   -   -   -  

  • ivana

    ako išta od ovoga razumijem onda je to ono čekanje o kojem pišeš..da se odluči..
    draga svaka riječ utjehe koju bih sada mogla napisati tebi neće značiti ništa..reći ću ono što obje znamo..proći će,mora proći..vrijeme svemu mijenja boje..do tada želim ti od sveg srca puno snage..neka te tvoj Anđeo uvijek čuva i drži za ruku..
    pozdrav

    avatar

    30.05.2007. (10:49)    -   -   -   -  

  • slomljenosrce21

    ljube,ne mogu vjerovati.kao da sam čitala svoj post.iste stvari su se meni dogodile.iste!ljubomora,ostavila sam sve zbog njega,nije ga bilo briga,kad sam plakala,kad sam sto puta molila za ljubav ali na kraju sam uvjek ja bila kriva za sve!uvjek sam mu govorila,svaki drugi dan - ako me ne voliš,molim te odlazi.a nije nikad otišao.uvjek kad sam se povukla,uvjek je došao sa sladkim rječima.i danas se pitam - jedini,što me nisi pustio,kad me nisi ljubio...
    želim ti sve najbolje,želim da oboje nekog dana zaboravimo na ove tužne dane,da se opet zaljubimo i da smo sretne.ali meni se taj dan čini tako daleko...:( i to je tužno.što nemam nade,što starim i vjere nemam.
    jučer me zvao najbolji prijatelj,rekao ajde dodji na kavu.rekla sam,pa znaš,onda če opet ON govoriti ružne riječi,kako mi radimo sve i svašta,ali upošte to nikad nije bila istina-samo smo dobri prijatelji.onda je došao do mene i odvukao me van.pričali smo,smijali i na tren sam zaboravila sve.a onda kad sam došla kuči,željela sam zvati njega.ali nisam.izdržala sam.glupo mi je jer "moj" dragi zna koliko ga ja volim,zna sve.i kao da mi se smije u obraz.ne znam,možda su to neki posebni tipovi.ali on je stariji od mene,ali ponaša se kao mali klinac.nije ga briga za ništa,samo za sebe.več puta sam se željela promjeniti ali ne ide.ja sam takva kakva sam,možda mi se sve nekog dana isplati.pusa

    avatar

    30.05.2007. (11:58)    -   -   -   -  

  • ddd

    "Nadam se da ću se ponovo dići sa dna...možda negde postoji neki pravi za mene koji će me voleti, poštivati i kojeg ću ja voleti više od svog života."...Nećeš..ne cjeniš sebe, nemaš samopoštovanja i svaki će od tebe praviti budalu. mjenjaj sebe umjesto da čekaš slijedeće razočarenje. klasična priča...takve se uvijek nađu i jedna drugoj daju potporu i krive ljude koji ih izmanipuliraju a u stvari, same to tražite. pa i dobijete.
    ..baš kao i ova slomljena srca...volite da vas gaze, vaš izbor, uživajte.

    avatar

    30.05.2007. (14:30)    -   -   -   -  

  • slomljenosrce21

    ddd - u pravu si! ali ne volim,da me gaze,nisam to tražila,znam da imam izbor,znam da nemam samopoštovanja,ne cjenim se,znam sve to.i umjesto da još dozvolim,da svaki koji ima 5 minuta pravi budalu od mene,mogu se promjeniti.ali to ne ide tako lako,kroz noč.

    avatar

    30.05.2007. (16:25)    -   -   -   -  

  • ~Mima~

    U ljubavi nema ucene i uslovljavanja- Ako... Ima jedna pesma '' Ne daj da te rade'', ne znam da li si je cula. Ako nisi, poslusaj, mislim da ces se pronaci. Poz :)

    avatar

    30.05.2007. (20:41)    -   -   -   -  

  • da je tuga snijeg

    Ivana, hvala na komentarima. Da, znam da vreme čini svoje. Znaš onu izreku " što te ne ubije, to te ojača". Danas sam ok, shvatila sam neke stvari i postavila ih na mesto gde treba da stoje.

    Slomljenosrce21, moraš biti jaka i izdržati sve. Moraš se nadati da će biti bolje,jednog dana bićeš srećna ali je potrebno vreme da sve preboliš. Ne vredi živeti u prošlosti.

    ddd, hvala na iskrenosti. Veruj mi da nisam tražila da me neko gazi i da manipulira mojim životom i mojim osećanjima.Bila sam iskrena i verovala mu.Želela sam da nam veza uspe ali eto nije nam bilo suđeno.

    ~Mima~ naravno da u ljubavi nema ucene i uslovljavanja...kad voliš onda iskreno voliš. Pesma je super, čula sam je, i ima neke istine u njoj.

    Pusa za sve od mene!

    avatar

    30.05.2007. (23:50)    -   -   -   -  

  • zvrkica

    ne zelim vrijeđati,ali mislim da si imala posla sa jednom vrlo nedozrelom i posesivnom osobom,pored koje bis se s vremnom pretvorila u biljku bez mrvice samopouzdanja.ja u tebi,po tvom pisanju vidim osobu punu duha.prebolit ces ga i zasjajit u punom sjaju.ono sto nas ne slomi,ojaca nas.sigurna sam da ces izaci jaca!!!

    avatar

    31.05.2007. (16:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...