Komentari

lingua.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • darien

    joooooo, što mi je ovo poznato... samo u domaćoj verziji.... Moje su Brazilke odselile nakon što sam ih u dva noću krenula tući... a izgledala sam tako da se njih desetak usralo od pogleda na mojih pedeset kila i metar i lamicu visine... ili možda pjene na ustima...

    avatar

    29.05.2007. (22:25)    -   -   -   -  

  • Brunhilda

    ajoooj...grozno je imati nesnosljive susjede..ajde valjda ce biti ok kad odu, samo da ne dođe netko jos gori
    pozdrav

    avatar

    30.05.2007. (11:32)    -   -   -   -  

  • Life in Amsterdam

    #darien, imam i ja metar cvancig i pjenu na ustima, ali nista nije pomagalo sve dok decki u plavom nisu dosli. molili smo i kumili ali nista...:)

    # brunhilda, kakve smo srece, dobit cemo jos neke gore susjede..imali smo jednu gdju prije kojoj je mackica cijele noci koturala drvene loptice po drvenom podu..to kao da mi je netko peglao mozak cijele noci...:) pozdrav i tebi.

    avatar

    30.05.2007. (11:46)    -   -   -   -  

  • Juliere

    kamo srece da se tako lako rijesiti bucnih susjeda. dobro, nemam tako bucnu ekipu, ali mi mozak buse potpetice zenske koja stoji iznad mene u svakom trenutku dana i noci... cim ustane stavi potpetice pa tiktiktiktik.... i kako protiv toga?

    avatar

    03.06.2007. (14:11)    -   -   -   -  

  • Life in Amsterdam

    @ Juliere, ja bih joj na tvom mjestu rekla da ti to smeta..naime, mi kada smo rekli nasoj bivsoj susjedi da joj macka kotrlja drvenu kuglicu po parketu cijelu nos, zena se zapanjila i odmah zamijenila drvenu kuglicu klupkom vune..eto bar nesto...

    avatar

    05.06.2007. (00:18)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    kako ste vi divno strpljivi! Mi bi im zvali policiju svake večeri ali mi živimo u zatucanoj Bavarskoj pa se to od nas i očekuje :))))

    avatar

    30.06.2008. (23:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...