Komentari

suncokretic1.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • ista

    čestitam buntovniku

    avatar

    28.05.2007. (19:29)    -   -   -   -  

  • nitko nije otok

    Ovo u Šibeniku, stravično, bolesno, zatvorit ga na 150 godina. Buntovniku čestitke, bit će sve dobro. Lav doma, pa vidiš sve je super. Pozdrav!

    avatar

    28.05.2007. (19:58)    -   -   -   -  

  • Ivanščica

    hello...nažalost uvijek smo okruženi najviše lošim vjestima...ali samo jedna dobra uspije prekriti više loših...pa onda svaka čast Buntovniku, i ja sam imala na polugodištu jedinicu,ali sam davno ispravila pa već i zaboravila :))) ...Vrijeme je i u Slavoniji užasno, malo sunce, malo kiša, katastrofa....hvala na posjeti i puno pozdrava...

    avatar

    28.05.2007. (22:53)    -   -   -   -  

  • da sam mudra

    Pusti Lava neka spava - kraj tebe !
    Prinčevi su nam u opasnosti od cura i društva kao i one, skoro isto.
    Ovo nastradalo dijete je iz sasvim normalne obitelji, tata profesor povijesti, sve OK, ali eto ipak se dogodilo nešto ovako nevjerovatno nasilno. Ne znam, kao da je sve oko nas poremećeno !

    avatar

    29.05.2007. (00:05)    -   -   -   -  

  • da sam mudra

    Imam pjesmicu za te, napisao narodni pjesnik iz Drniša Stipan Grcić :

    Ljubičica i suncokret

    Jednog se dana svade
    u polju cvijeta dva
    jedan su drugom govorili
    "lipši sam ja, lipši sam ja"

    "Dobro ako si ti lipši"
    reče ljutita ljubičica
    "ali zato ja bolje mirišem,
    vole me odrasli i dica"

    "Ti se ne vidiš iz trave
    nemaš tijela niti glave"
    reče ljutiti suncokret,
    "moja je glava za pet"

    Ljubičica

    "Prvi sam proljetni cvijet
    nikad neću umrijet
    ocjenu imam za pet
    voli me cijeli svijet"

    Suncokret

    "Mene vole još više
    u kući sve miriše
    kad se friga il peče
    tad ulje svuda teče"

    avatar

    29.05.2007. (00:12)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Prvo da ti odgovorim, nažalost ništa još od sličica jer mi je malo ostalo i to nikako da završim, a sad je i mokro pa ćemo vidjet.
    I ja sam u nekakvom groznom raspoloženju, stalno neka trka, ništa ne stižem.
    Drago mi je zbog Buntovnika, moj je Naučenjak prošo sve a bojala sam se do zadnjeg trena jer ipak je 4 razred pa mi baš ne bi bilo ugodno zbog mature.
    Nisam često na auto cesti jer ih nemamo a malo se krećem dalje od Grada ali svaki put kad čujem o nekoj nesreći stresem se.
    Haha, vidi se da je neko sretan što više ne spava sam, a imaš pravo treba pazit na zdravlje, može se ponekad izdurat ali nije lako radit doma pa onda odradit noć, znam to dobro po ova moja dva starija, imaju kafiće i po cijele noći rade a iduće jutro kad god se digli ne znaju za sebe.

    avatar

    29.05.2007. (09:13)    -   -   -   -  

  • slonic

    helou starkić moja....hvala na čestitkama, pusek....bravo za buntovnika, sretno lavu, a ti??? ti da si mi super.....a to što smo svi u bedu, pa hebi ga, tako dođe, ali i prođe, kao i taj pljusak: grmi, svijeva, puše, pljušti, uništava, ali poslije toga se lijepo razvedri i svi dišemo punim plućima...tako je i u životu......bad je sastavni dio života, ako to prihvatimo, biti će nam lakše dočekati da prođe...........a ovo u šibeniku? imam kćer i strepim, pričamo o svemu, pa i o takvim stvarima, ali uvijek se bojim da joj se takvo što ne desi....vjerujem da će naći svog dobrog princa, i kada se to desi majka će plakati od sreće..........pusek

    avatar

    29.05.2007. (09:25)    -   -   -   -  

  • Maškarada

    Svaka čast Buntovniku! Kakva je to jedna i pol jedinica?
    Znači došla si na svoje! Lav je uz tvoje skute.
    Pozdrav!

    avatar

    29.05.2007. (09:29)    -   -   -   -  

  • kikicarodjkica

    Kao prvo čestitam Buntovniku!!! Samo hrabro i uporno!!! Što se vremena tiče, ja sam jučer u sekundi izbjegla ono užasno nevrijeme u Osijeku jer sam taman trebala krenuti na bus za doma kada se spustilo nebo na zemlju!!! e sada vijesti... htjela sam i ja o tome pisati no nisam mogla... u nedjelju navečer kada sam vidjela txt ostala sam šokirana... sve te crne vijesti... uh... glava me užasno boli... a i radnici su mi stigli pa eto... nestignem više pisati... čestitam i Lavu... i naravno tebi što više nespavaš sama!!!

    avatar

    29.05.2007. (10:28)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    Ma vidiš da nije sve tako crno, jedna i pol jedinica manje, Lav mirno spava i pri ruci je kad zagrmi...:-) I kod nas grmi i sijeva već danima, bojim se da mi ne sprži kompjuter pa ga rijetko koristim, ali...nekako mi fali, pa skoknem ovako tu i tamo ;-)))

    avatar

    29.05.2007. (10:52)    -   -   -   -  

  • pegy

    Strašno je ovo što se desilo curi iz Šibenika. Neke se stvari mogu dogoditi svakome, neke ipak samo nekome. Nekome tko NE misli glavom kada se spetljava sa svakakvim tipovima. Čitala sam da je cura ipak u redu, moći će imati djecu. Fizički je u redu, tko zna kad će to i psihički i emotivno biti. Za tvoga Buntovnika mi je drago, ispravit će on i sav ostatak koji treba. :) Grmljavina ni meni nije ugodna, ipak mi je kad munje sijevaju puno draže biti unutra nego vani. :)

    avatar

    29.05.2007. (12:37)    -   -   -   -  

  • čiovka

    Bravo Buntovniče, ajmo još tu polovicu!!! A šta se svih tih crnih vijesti tiče, ne možeš od straha kad subotom izađu vani. Evo opet grmi, moran ča, da mi štogod ne crkne!!!! Pozdrav...

    avatar

    29.05.2007. (14:59)    -   -   -   -  

  • otkucaj

    Zanimljiva mi je ova rečenica na kraju . . .da više ne spavaš sama. . .eh da , kad se navikneš da je on godinama pokraj tebe u krevetu i onda dođe jedna noć a njega nema nije lako zar ne ? Pozdrav i lijepo spavaj i sanjaj. . .

    avatar

    29.05.2007. (21:14)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Vidiš kako se lako pogrješi a zamisli da se radi o čemu važnom, haha, pa na krivu adresu, nasmijala sam se kad sam pročitala odgovor, ne znam zašto ali uljepšala si mi veče, valjda jer me zabuna asocirala na nešto drugo, laka ti noć.

    avatar

    29.05.2007. (22:39)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Hvala na čestitkama Buntovniku, danas je pisao tu polovicu koja mu je ostala....vidjet ćemo.
    @maškarada: ostao mu još jedan test iz drugog polugodišta, pa čudo bi bilo da je u drugom doobio petice :))))) (smijem se, a nije mi smiješno)
    @da sam mudra: hvala na pjesmici, zgodna je....
    @otkucaj: ipak je najbolje kad je on tu gdje mu je mjesto......

    avatar

    29.05.2007. (22:44)    -   -   -   -  

  • miuska

    hhehe,i Buntovnika je poslušao svoju mamu i bacio se na ucenje, hvala sto ste i mene posjetili da opet malo zagrijem stolicu sto se vidjelo na mojimo cjenama iz odgovaranja..
    a vrijeme...uzas...mrzim kisu onda i ja budem u banani hehe :))) bas je cool kada se mama koristi takvim zargonizmom,vi ste ocito jaaakooo moderna mama :)))
    imate veliki pozdrav od mene i želim vam jos reci da sam objavila novipost pa ako želite da svratite

    avatar

    29.05.2007. (22:59)    -   -   -   -  

  • sunflower_sun

    vidim sve se nesto izdogadjalo kod tebe - ali uglavnom (osim crne kronike koje svudi ima) vidim da je sve u plusu..nek tako ide i dalje a dotad veliki pozz i kiss

    avatar

    30.05.2007. (08:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...