Komentari

svakodnevnoblogiranje.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Kraljica apsurda

    blog jest divna stvar i ima neke prednosti koje knjige nemaju, kao npr. glazba, video koji mogu potkrijepiti tekst, te mogućnost interakcije čitatelja, ali knjige su opipljive i za mene nema ljepšeg osjećaja nego zavaliti se u naslonjač/krevet i čitati neku kvalitetnu knjigu. dakle, koliko god da mi je blog drag, knjige su mi ipak draže.
    i da, istina je da i knjige i blog stvaraju identitet. ako ništa drugo, pomažu u razvijanju istoga. pozdrav

    avatar

    27.05.2007. (17:03)    -   -   -   -  

  • Ema

    ja isto volim čitati, obožavam, samo sam htjela napomenuti kako i koliko blog utječena stvaranje identiteta, a druga će runda ovog izlaganja biti posvećena uglavnom nekim suvremenim knjigama i njihovom utjecaju!

    avatar

    27.05.2007. (18:21)    -   -   -   -  

  • daleko od istine

    potpisujem galeriju apsurda.
    pricekam i drugu rundu =)
    p.s. ono je doberman

    avatar

    27.05.2007. (23:14)    -   -   -   -  

  • Ema

    daleko od istine, onda mi nema druge nego da što prije napišem tu drugu rundu.
    psić je presladak!

    avatar

    28.05.2007. (08:46)    -   -   -   -  

  • daleko od istine

    doberman nazalost nije moj, ali usi mu se nece dirati :)
    ostao je bez repeka jos kao beba ali njima je to mrtvo tkivo i ne osjete rezanje (navodno), a rep im kasnije moze prouzrociti mnoge probleme kao primjerice povreda kicme u slucaju da "polome" rep zbog toga sto ga kao ne osjecaju...
    trebam to jos malo istraziti ali eto to su posljednji podaci koje sam iskopala o rezanju repa dobermanima.
    naravno, pocni pisati sto prije tu drugu rundu, bas si me sad zainteresirala :)
    e da, apdejtala sam posljednji post sa dvije tri rijeci o nedjelji :) hehe

    avatar

    28.05.2007. (10:37)    -   -   -   -  

  • pink sapphire

    Ja sam se dosta opirala tom blogovskom trendu... išli su mi na živce svi koji pišu blogove, iz razloga jer ih je svaki klinac znao napraviti :)
    Onda mi je jednoga dana bilo strašno dosadno i išla sam ubiti tu dosadu kreiranjem bloga, pokrenula svoj prvi blog... i jako sam zadovoljna s njim. Nisam jedna od onih koji su pokretali hrpu blogova.
    Imam jedan jedini i dok traje... traje ;))
    Lijep pozdrav!

    avatar

    28.05.2007. (10:49)    -   -   -   -  

  • gustokosa

    istina je da nikada ne možamo biti sigurni tko stoji iza izmišljenog imena, ali nadamo se da je sve to istina, a nama i je istina, jer često, čitajući jedne te iste blogove koji mi se sviđaju već imam zamišljenu sliku u glavi onoga tko piše, to mi se događa i kada čitam knjigu, moram zamisliti lik, lice, karakter...tako je zanimljivije i ljepše!

    avatar

    28.05.2007. (11:15)    -   -   -   -  

  • delnice

    knjiga danijele dvornik se može strpat u isti koš sa biografijon davida beckhama..toliko o tome..a ja mislin da je blog zakon, iako, recimo, moja mater smatra da se tako svi otuđujemo i da ćemo s eu budućnosti samo priko kompa i neta i upoznavat..ne mislin da je takva situacija..blog daje priliku svakome da se izrazi jer ima ljudi koji imaju nešto i pametno za reć, a opet ima mamlaza koji pišu jer je to trenutačni đir..
    ja iskreno mislin da blog polako, ali zasigurno postaje jedna subkultura..

    avatar

    28.05.2007. (16:20)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    'Pisana riječ, čini mi se, živi intenzivnije no ikad, samo u drugom obliku.' - ovo si jako lijepo rekla i živa je istina. Ako čitaš zanimljive blogove, koja je razlika čitaš li to ili djelo nekog objavljenog pisca. I tako bi svatko trebao čitati ono što mu paše i zanima ga, a ne nužno ono što je ukoričeno.
    Ja sam se uz svoje blogoznance nekako vezala, ne znam, da 1 dan ne dođem na blog, ne čitam vaše komentare i vaše postove, falilo bi mi... Ne mogu shvatiti da netko piše blog radi neke samoreklame. Danas sam vidjela nešto još jadnije: objavila sam post, a malo prije mene jedna osoba koja je onda promijenila svoj datum objave da bi bila na vrhu liste. Kako bijedno!

    avatar

    28.05.2007. (23:18)    -   -   -   -  

  • Ema

    svi smo mi blogeri, barem u ovim gore kometarima, krenuli od knjiga, a to se i vidi po načinu pisanja postova. svi su blogovi koje ja čitam nadahnuti, poetični, zabavni i naravno dobri. Kinky meni su isto svi moji blogoznanci postali vrlo bliski i bitni i uživam u komunikaciji s njima, kroz komentare ili postove. a što se tiče promjene objave vremena to mi nije jasno, ne razumijem kako to netko može raditi, a i gustokosa je pisala o tome.

    avatar

    29.05.2007. (08:30)    -   -   -   -  

  • Reborn Me

    Ja ne bi puno filozofirala, samo bi potpisala gustokosu. :) I da, tvoj nadimak me nekako uvijek sjeti na Emu Bovary.. Vjerojatno jer u RL ne znam nijednu Emu, pa je ova prva sto mi padne na pamet. :))

    avatar

    29.05.2007. (10:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...