Komentari

glassanchi.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Anti - Bane

    Žalosna činjenica, ali bojim se da je za to kriv kućni odgoj i mentalitet naših ljudi. O takvim stvarima bi trebalo učiti djecu u vrtićima i školama. A ne bi bilo loše i da policija malo trenira strogoću, a ne da traži ko je Kiru objavio na Yutubu.

    avatar

    26.05.2007. (23:27)    -   -   -   -  

  • AR

    prije nisu postajala ni tako dobra i mocna auta ali nije mogao ni svako polozit,danas svaka šuša ima vozacki i zato je to tako.a i mislim da nam je alkohol prejeftin iako ovisnici misle drugacije,puno se pije i vozi a istodobno i drogira.vozila sam dva puta po zagrebu i uopce nemam vise volje za takvo sto,jebu ti mater iako nisi nista kriv samo zato sto nisi krenuo na semaforu cim se zuto upalilo.ocito se svima zuri u smrt.iskreno mislim da svima vama koji zivite u zg i ne preferirate aute da vam je rizicko prelazit i di su semafori,cula sam da nije nekad bitno i ako se zeleno upali za pjesaka vozac sam sebi daje prednost...nema druge nego cuvajte se!

    avatar

    27.05.2007. (15:57)    -   -   -   -  

  • Black Pearl

    Prije par dana sam stigla u Lijepu Nasu na kratki odmor, samo tjedan dana (:, ali vec na putu ka maminoj kuci sam dozivjela udes upravo zbog takvih koji ne postuju nikakva pravila. Doticni nacelnik policije je malo popio pa je pri voznji pobrkao linije i presao onu srednju bijelu crtu na moju stranu. Srecom svi smo dobro prosli ali je auto nazalost dobro unakazen. Kad je stigla policija oni ga jos kao brane jer cuj covjek je nacelnik pa se valjda pravila ne odnose na njeg. A jos da ne spominjem koliko udesa sam usputno vidjela za jednu uru voznje. Pozdrav.

    avatar

    28.05.2007. (13:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...