Komentari

ninuska18.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Aoede

    uh ja bi na Rab...bila sam tamo i htjela bi opet...
    vidim imala si ispunjen tjedan...lijepo je raditi s ljudima...pogotovo kad znaš da nekoga češ nekoga razveseliti svojim posjetom...
    ja sam prošle godine bila sa nekim ljudima iz škole u posjeti bolnici Krapinske toplice...tamo su dijeca sa problemima u ponašanju,ali i oni koji nemaju roditelje i to...bilo je predivno...upoznala sam tu dijecu i zbilja su odlična...tolko su vesela i puna života...to je bilo nešto malo prije Božića pa smo im nosili darove pa su zato bili još sretniji...zbilja sam bila ponosna i sretna kaj sam mogla sudjelovati u tak nečemu...
    ove godine razmišljam o volontiranju ali još niš ne znam sigurno,ni kak,ni gdi...ali voljela bi pomoči negdi ako mogu...
    a ovo za flekicu...ah mrzim kad se to dogodi...
    pozdrav

    avatar

    26.05.2007. (15:00)    -   -   -   -  

  • juznjacka utjeha

    veselo je bilo vidim.. a kako nece kad cim upoznas nove ljude to je vec zabava. :)

    imas jako lijepo posao tj zelju za poslom jer nema niksta bolje od rada sa dicom, ko moze naravno. :)

    pozdrav

    avatar

    26.05.2007. (16:04)    -   -   -   -  

  • riba

    Divim se učiteljicama koje rade sa djecom s posebnim potrebama. Moraš taj posao voljeti. Ne možeš zalutati. Koliko strpljenja, umješnosti i ljubavi u njima.
    Imala sam ponekad u razredu pokojeg takvog učenika... ali cijeli razred !?
    PS. Snalažljiva si i dobro planiraš. Super. Predvidljivost ili predosjetiti mogućnost pojavljivanja nepredviđenog - spašava situaciju. Mene su zadirkivali zbog rezervnih čarapa, četkice za zube, igle i konca ( znaš ono u kompletu sa škaricama ),i sl., kasnije su se navikli pa bi kod mene posuđivali ili bar pitali mogu li pomoći... na izletima, ali ponekad i u školi.
    Jedna moja kolegica imala je običaj na izlete ponijeti i kakve rezervne hlače i majicu svoje djece u potrebnoj veličini, jer joj se jednom na Plitvicama dogodilo da je dječačić već kad su bili na brodu zatražio WC - a imao je učestalu stolicu....Naravno, pogađaš. Sve je završilo u njegovim hlačama. (.... imala je rezervne hlače svoje kćeri !)
    Uživaj u vikendu i sjećanju na njega./:-)

    avatar

    26.05.2007. (22:00)    -   -   -   -  

  • Lana i Paola

    simpatično.. a ovo na kraju, uf, najgore je kad se to dogodi. a pogotovo kad nemaš čime prekrit.. pozdrav

    avatar

    27.05.2007. (17:26)    -   -   -   -  

  • Život je igra, nauči je igrati...

    EJ Ninuška kako si? ja sam sječaš me se?? mislim da ne!! :( ali nema veze, htjela sam ti samo reći da imam novi post i da sam naučila stavljati slike s interneta na blog...pa kada me uspiješ posjetiti, naravno, komentiraj mi postove, tak da i ja tebi mogu komentirati!!! inače šteta kaj si "pala" na ispitu, ajoj ova mala nezgoda s hlačama... a meni se to nije još dogodilo nisam je dobila... kasnim... pusa :)

    avatar

    29.05.2007. (15:27)    -   -   -   -  

  • wholeagain.blog.hr

    joooj žao mi je zbog ispita,,,i zbog hlača...užas ali hvala Bogu meni se to nije dogodilo :)
    ovaj,vidjela sam da ideš na učiteljski fax...mi moš samo reć kako je tamo jel teško,mislim jel zahtjevno i to...?jel to za klince nižih il višljih razreda...mislim da ću i ja upisat raz.nastavu volim radit s djecom...i s ljudima općenito....mislim da nebi podnjela da me zabuce u neku prostoriju sa papirima...izludila bi sama...

    avatar

    29.05.2007. (22:08)    -   -   -   -  

  • Nina

    Reply:
    @nobody:Ja bila na rabu pretprošlo ljeto, jedan dan sa gliserčićem (nije moj naravno hehe) i sviđa mi se baš grad Rab, pa ukoliko ti se ukaže prilika odi:)
    @juužnjačka: ma ja obožavam djecu i bit će mi gušt s njima radit:)
    @riba: >Ma joj, ne znam ja planirat baš....:( Što se tiče nekih drugih stvari:) Inače sa sobom u srednjoj sam uvijek imala maramice, vodu, korektor i slične rekvizite i naravno uvijek bi svi od mene posuđivali:) Hvala i uživala sam u vikendu:)
    @Lana i paola: A eto...dogodi se:)
    @Život: Kako se ne sjećam, otkud ti ideja da se ne sjećam? cccc, ,zar tako misliš o meni...ccc:( Ne stignem na net preko tjedna svaki dan pa eto, ,možda si zato mislila..ali sjećam se:)
    @wholeagain: Pa nije toliko teško, ima par predmeta i profesora koji su priča za sebe..nije ni da je lako što mnogi misle kad im kažeš da ideš na učiteljski. Ne, nije lako...ali nije ni teško, neki predmeti su zanimljivi pa nam je i zabavno:) Ako voliš radit s djecom, ,onda ti je ovo idealan posao:)

    avatar

    30.05.2007. (13:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...