Komentari

vibbi79.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • da sam mudra

    A slušaj, fakat je da je Kiro toliko glup da boli glava i zato je izrekao ovu budalaštinu s SDP-om ( tek usput, ni oni mi nisu puno bolji ! ).
    Fakat je i da je Vlada, država, vlasnik 49% T-(kur)coma pa nas ništa ni s te strane u našoj Pravnoj Državi ne smije iznenaditi !

    avatar

    26.05.2007. (15:38)    -   -   -   -  

  • diana11

    pozdrav i osmjeh ostavljam

    avatar

    28.05.2007. (13:35)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Hm..da, nazalost, ja spadam u skupinu gradjana koja je zatrazila preko IP adrese potvrdu da mi je taj i taj pristavi haker upao u komp i surfao na moj racun neko krace vrijeme (1 dan)..IP adresu kretena sam nasla sama, samo trazim potvrdu preko MUP-a da mi kazu da je to ta i ta osoba pa da mu pokucam na vrata..eto, vec ga trecu godinu traze i nikako..toliko o efikasnosti zaposlenika MUP-a. Uredno sam podnijela sluzbeni zahtjev i uredno ga traze, a mene ce prije proci bijes nego sto ce ga oni naci...Zanimljivo je da se Kiro odjednom zainteresirao za informatiku i servere :)))..oprosti mu Boze, ne zna sto prica, ali bitno da se prekenjava da kao nesto satro kuzi..Taj lik je totalni retard i vec mu po njuski vidis da je primitivus na 2, a dok zine, nema ti druge nego se nasladjivati njegovom katastrofalnom opcom kulturom i "bogatstvom" vokabulara. Akontacija NIJE ISTO što i konotacija, ali nas ministar toga nije svjestan. Što ces, ocito ce Arlovici emajlovi, Rojsovi (vic sam za sebe), Kovacevici-madraci i Kirini uvijek naci svoje mjesto u Saboru naustrb normalnih i obrazovanih individua koje tako uspjesno preveslavaju iz mandata u mandat. I taj debil ce primati ogromnu penziju..za ubit se od jada.. Akonto clanstva.. i mene bi bilo sram :)))

    avatar

    29.05.2007. (14:32)    -   -   -   -  

  • Vibbi

    @snoopy. Problem je što Kirin i slična ekipa visoko kotiraju u većim strankama jerbo dobro znaju ljubit guzu. To se službeno zove "podobnost". Oni koji misle svojom glavom nisu podobni i zato ih uglavnom nema u stranačkim vrhovima. Možda je tu SDP malo bolji od HDZ-a, ali u suštini stvari funckioniraju slično. Vidjet ćemo za par dana ako Milanović dobije. Što se tiče mog članstva u HDZ-u, sve više i više razmišljam da tražim ispisnicu. Iako bi volio da mladi, obrazovni i sposobni ljudi prezmu stranku koja ipak ima nekih zasluga. S druge strane, da se Sandi makne i prepusti stvari mladim i "nepodobnim" , u postojećim okolnostima to je više-manje utopija.

    avatar

    29.05.2007. (14:57)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Sandija i njemu slične može maknut iz politike jedino infarkt ili nešto slično uzrokovano nakupljanjem kolesterola uslijed cijeđenja masti niz bradu od protokolarnih žderačina...nažalost, u pravu si..

    avatar

    30.05.2007. (00:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...