Nnnnnnnnnnnnnn dakle, što htjedoh reći... vino za kuhanje nakon otvaranja odmah uliti u posudicu za led i zalediti. Tako ga možeš ubaciti u jelo kad ti zatreba, a nezgodno ga je odmrzavati i polokati ako ga ne odmrzavaš u čaši nezamrznutog pića. :-))
21.05.2007. (15:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ovo što Derza govori uopće nije bez vraga! i ja imam isti problem s vinom. al mislim da možda nije loše kupiti neko onako bljak kiselo i nepitko u malim bočicama, pa s tim kuhati. takvog nemam baš neke želje popiti kad mi dođe. al tko će fini traminac ili pinot miješati u umake, daj, molim te. voziti pijan? nikad, nikad! oh, sačuvajbože. sram te bilo.
21.05.2007. (15:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lijepo si nam se nahvalio. Evo, ja ću danas u čast tebi podljevat svoju hobotnicu i krumpiriće u pećnici finim vinom...Nijesi li ti onomad zvao na neko vino?Čekaj, čekaj...Bolje vino nego rakija.
21.05.2007. (16:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ne...vino za kuhanje je mit..legenda.. kao jeti..ne postoji, a kao svako malo ga netko vidi.. e pa, ja ga nisam vidjela...a da g,a ne daj boze vidim (vino, a ne jetija), kao samo tuzno stoji i ceka...srce bi mi slomilo.. stvarno si dirnuo u zicu...
21.05.2007. (20:29)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
da je moguće meni bi se vino upljesnivilo čak i u frižideru... ne samo da ga se ne sjetim, već ono, dok ne plivaju po površinu fungusi, amebe i papučice te se dobro ne usmrdi ne skužim da ga imam u frižideru... to znači ili da nisam pijanac baš neki ili da sam loša gazdarica jer uzgajam praživotinjice??? hm... kaj misliš?
22.05.2007. (08:04)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Athena: a opet, šteta je kuhati jelo sa lošim vinom, možeš samo pokvarit sve. Kako god okreneš, teško je s tim vinom, valjda zato što je istina u njemu ;-) @saki, da, bilo je neko vino ponuđeno, ali koliko se sjećam nije ti bilo dovoljno dobro, pa cijelu stvar odgađamo dok ne postanem bogat ko todorić... ili barem kerum... znači, možda u slijedećem životu ;-) @fuxa: hehe, jeti, genijalna usporedba :-D @xiola: to kupujem zidarima za betonaže i slične akcije. meni loše padne na želudac, izgleda da sam fina guzica ;-P @bezazlena: Možda si više sklona rumu za palačinke i orehnjaču? Ili pivi, ima lijepih recepata za knedle sa crnom pivom... Tak da ne mora ti bit bed ak se ne možeš na vino bacit, ima i drugih rješenja, a jednako veselih ;-)
22.05.2007. (09:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
činjenica je da već oko tri godine nisam okusila niti kap alkohola, sve iz razloga iz djetinjstva koje i ti navodiš, probala jesam, prešla granice, no rekla sam stop i tako je do sada pozdravljam
22.05.2007. (14:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
imala i ja jednog ( nadošao, hvala Bogu). sad on mene proganja svojim mudrim savjetima :))) otvorim bocu subotom, napravim jedan ( neka mi svi vinoljupci svijeta oproste) bambus i onda mogu cijeli tjedan kuhati vinska jela. slijedeće subote iz početka :) p.s. ono pod šbb kbb je bila samo ilustracija, nije bila bit u depresiji, već našem odnosu prema tuđim problemima. živjelo vino! ;)
23.05.2007. (08:50)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@saki, s vinom se nije za šalit ;-) @obična, čestitam na odlučnosti :-) @dosadna: što reče fuxa, to ti je ko yeti: vele da postoji ali dokaza slabo ima @vel, a ne, to što ti spominješ to je kuhano vino, razmutiš prah u vodi i eto ti vina. zagorski recept valjda ;-p @zona: znači imaš kontinuitet, to je dobro. Ja se kao cijelo vrijeme kao borim protiv toga, al mi na kraju opet dođe na isto ;-)
23.05.2007. (12:09)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
danza.....
priznajem sve! iako ne znam kolko je moja vrteća guza zanimljiva za gledat ;-)
21.05.2007. (15:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DerzaFanistori
već priznaješ?! A gdje su optužbe?
21.05.2007. (15:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DerzaFanistori
Nnnnnnnnnnnnnn dakle, što htjedoh reći... vino za kuhanje nakon otvaranja odmah uliti u posudicu za led i zalediti. Tako ga možeš ubaciti u jelo kad ti zatreba, a nezgodno ga je odmrzavati i polokati ako ga ne odmrzavaš u čaši nezamrznutog pića. :-))
21.05.2007. (15:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
danza.....
derza, optužbe su post niže, a savjet je vrlo promućuran. teško je tebe izigrat ;-)
21.05.2007. (15:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Athena Air
ovo što Derza govori uopće nije bez vraga! i ja imam isti problem s vinom. al mislim da možda nije loše kupiti neko onako bljak kiselo i nepitko u malim bočicama, pa s tim kuhati. takvog nemam baš neke želje popiti kad mi dođe. al tko će fini traminac ili pinot miješati u umake, daj, molim te.
voziti pijan? nikad, nikad! oh, sačuvajbože. sram te bilo.
21.05.2007. (15:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sakica
Lijepo si nam se nahvalio. Evo, ja ću danas u čast tebi podljevat svoju hobotnicu i krumpiriće u pećnici finim vinom...Nijesi li ti onomad zvao na neko vino?Čekaj, čekaj...Bolje vino nego rakija.
21.05.2007. (16:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fuxa felicity
ne...vino za kuhanje je mit..legenda..
kao jeti..ne postoji, a kao svako malo ga netko vidi..
e pa, ja ga nisam vidjela...a da g,a ne daj boze vidim (vino, a ne jetija), kao samo tuzno stoji i ceka...srce bi mi slomilo..
stvarno si dirnuo u zicu...
21.05.2007. (20:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
xiola bleu
Moras kupit ono bljak-ultra jeftino.
22.05.2007. (00:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
BezAzLenA
da je moguće meni bi se vino upljesnivilo čak i u frižideru... ne samo da ga se ne sjetim, već ono, dok ne plivaju po površinu fungusi, amebe i papučice te se dobro ne usmrdi ne skužim da ga imam u frižideru... to znači ili da nisam pijanac baš neki ili da sam loša gazdarica jer uzgajam praživotinjice??? hm... kaj misliš?
22.05.2007. (08:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
danza.....
@Athena: a opet, šteta je kuhati jelo sa lošim vinom, možeš samo pokvarit sve. Kako god okreneš, teško je s tim vinom, valjda zato što je istina u njemu ;-)
@saki, da, bilo je neko vino ponuđeno, ali koliko se sjećam nije ti bilo dovoljno dobro, pa cijelu stvar odgađamo dok ne postanem bogat ko todorić... ili barem kerum... znači, možda u slijedećem životu ;-)
@fuxa: hehe, jeti, genijalna usporedba :-D
@xiola: to kupujem zidarima za betonaže i slične akcije. meni loše padne na želudac, izgleda da sam fina guzica ;-P
@bezazlena: Možda si više sklona rumu za palačinke i orehnjaču? Ili pivi, ima lijepih recepata za knedle sa crnom pivom... Tak da ne mora ti bit bed ak se ne možeš na vino bacit, ima i drugih rješenja, a jednako veselih ;-)
22.05.2007. (09:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sakica
San se šalila, lepi, nisan ti ja tako fina gu'ica...
22.05.2007. (10:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
O.K.
činjenica je da već oko tri godine nisam okusila niti kap alkohola, sve iz razloga iz djetinjstva koje i ti navodiš, probala jesam, prešla granice, no rekla sam stop i tako je do sada
pozdravljam
22.05.2007. (14:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
najdosadnijiblog
vino za kuhanje, što je to? :)
22.05.2007. (14:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vel
ona neka pizadrija iz vrećice kaj meni stoji u kuhinji već godinu dana... valjda...
22.05.2007. (16:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tri Pojma
imala i ja jednog ( nadošao, hvala Bogu). sad on mene proganja svojim mudrim savjetima :)))
otvorim bocu subotom, napravim jedan ( neka mi svi vinoljupci svijeta oproste) bambus i onda mogu cijeli tjedan kuhati vinska jela. slijedeće subote iz početka :)
p.s. ono pod šbb kbb je bila samo ilustracija, nije bila bit u depresiji, već našem odnosu prema tuđim problemima. živjelo vino! ;)
23.05.2007. (08:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
danza.....
@saki, s vinom se nije za šalit ;-)
@obična, čestitam na odlučnosti :-)
@dosadna: što reče fuxa, to ti je ko yeti: vele da postoji ali dokaza slabo ima
@vel, a ne, to što ti spominješ to je kuhano vino, razmutiš prah u vodi i eto ti vina. zagorski recept valjda ;-p
@zona: znači imaš kontinuitet, to je dobro. Ja se kao cijelo vrijeme kao borim protiv toga, al mi na kraju opet dođe na isto ;-)
23.05.2007. (12:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...