Komentari

natanervozis.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Tri Pojma

    Sjećam se s radošću tih dana kada bi moja majka skuhala pun lonac domaćih širokih rezanaca, spremila ih s rogačima i šećerom i nahranila svu djecu u dvorišti , bez obzira čija su... a ja sam opet obožavala pitu od ničega koju sam jela kod svoje prijateljice. bila mi je najbolja na svijetu. nisam ni slutila da bi oni rado da imaju što u nju staviti. ;)
    divan mi je tvoj post. nastojim svoju djecu ne opterećivati takvim stvarima. jedino me smeta kad su destruktivna prema stvarima i tu reagiram. ostalo: ruke, hrana, pijesak, blato... sve to ide u staž:)
    p.s. šutim kao riba. :)))
    p.s.2: nemaš pojma koliko si me dirnula tvojim komentarom. mi smo svijet. uvijek treba poći od sebe samog. tu je ono što možeš popraviti i tako uljepšati svijet. nisu mi dragi ljudi koji stalno gledaju nevolju i zlo u društvu. društvo činimo mi. što možemo učiniti da ono bude bolje? poći prvo od sebe. :)
    p.s.3: Danas sam puno mislila na tebe i Sanju. Nikada ne osuđujute ljude zbog njihovih postupaka. Uvijek imate razumijevanja bez obzira koliko je to u koliziji s vjerom koju prakticirate. Zbog toga ste mi neizmjerno drage. :)

    avatar

    20.05.2007. (23:16)    -   -   -   -  

  • IVY

    Kolačići od blata,mmmmmmmmmmm, i susjedove voćkice, samo nisam sigurna jesi mislila na Tonkin ili onaj drugi vrtal ( e sad ako napišen koji mogu ti i adresu stavit, jer Tonka je ipak opširan pojam...) :))))
    P.S. na poslu obavljeno, otkaz pao jutros u 7:40...Moj prvi otkaz, jeeej, nije me baš zaglia od sreće, ali šta je tu je...ja sam happy i moj gastarbajter je happy...i ti si happy...
    Pozdrav Zari :)) škrtici na slovima...Šalim se...VOLI vas ja obe!!!

    avatar

    21.05.2007. (08:30)    -   -   -   -  

  • prilagodba na tijesnu kožu.....

    @Zona Z: ovo je zasigurno jedan od ljepših komentara koje sam dobila. I kao što kažeš ,da , mi smo svijet. I velika je stvar osjetiti vibraciju čovjeka u nepoznatoj ženi koja zapravo postoji negdje ,a u mom srcu s punim pravom zauzima svoje mjesto.Ovo su mala čuda kojima smo blagoslovljeni, mala čuda naše svakodnevice, koja smo vjerovatno ni ne sluteći zatražili i eto na našu radost i dobili.
    p.s. nisam ni sumnjala da nećeš šutjeti:)))

    @Ivy: sva moja ljubav......podrška i razumijevanje, kao i do sada najdraža moja, što god da odlučiš ja sam uvijek tu da ti čuvam leđa.....i svaku tvoju odluku prihvatim kao najbolju koju si mogla izabrati.

    avatar

    21.05.2007. (13:23)    -   -   -   -  

  • Sanja ...

    Čovječe...komentari su ti za deset....blago tebi.

    A ono igralište.
    Moj mali je bio izuzetno živo dijete. Pa da ne bih stalno urlala vodila sam ga negdje gdje možemo biti na miru. Ti trendy izlasci u šetnje mi se nikako nisu uklopili u mentalni sklop. Radije mi obučemo stare trenerke pa odemo negdje gdje možemo sve što želimo. MOja bivša prijateljica (pedagog) nije nikad tukla dijete, ali je udarila kad joj je šporkala bijele najlonke. Užas.

    i još nešto:
    samo da ti šapnem: Zona mi je zakon!

    avatar

    21.05.2007. (14:21)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    ja se sjecam svoje djecje srece kad sam mogla biti blatna i nemirna. i zato pustam mog malog neka se prlja koliko hoce. oprat cu. nakvasiti preko noci u deterzentu. nema veze. mame iz tvoje price (i bake u muzevoj obitelji) gledaju sa zgrazanjem. dozivljavale su zivcani slom dok bi gledale kako ga pustamo da jede sam zlicom, dok drugi svoju djecu hrane do 2. godine zivota. nicega mi nije zao.

    jedino sto je moj mali poprilicni kamikaza i vec bi se odavno ubio da mu ne vicem tu i tamo Pazi, nemoj itd.....

    zona - potpisujem sve pod p.s. 2....tako je, uvijek treba poci od sebe i ciniti dobro....

    avatar

    21.05.2007. (18:26)    -   -   -   -  

  • Auris

    Potpuno se slažem s tobom, draga.
    Danas svi kao nešto paze na djecu, a s druge strane sve je više zlostavljanja u obitelji.
    Pozdravljam te.

    avatar

    21.05.2007. (19:52)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Moja djeca smiju se zaprljati, blaga histerija hvata me samo kad se to dogodi neposredno pred odlazak u posjet pa se onako fino zablate da ih moraš ribati i tražiti čistu robu i cipelice, a tebi se žuri... Ove mame u parkićima i meni su malo sumnjive, to je valjda zbog produženih porodiljskih, pa ima onih koje nemaju posao i tako - previše se koncentriraju na ono što ne bi trebalo. Pozdrav veliki! :)))

    avatar

    21.05.2007. (21:17)    -   -   -   -  

  • Lucy013

    Nazalost svijet u kome zivimo vise nije isti, ni standardi nisi isti ... i kad zelis nesto i kad zelis drugacije gledaju te s cudjenjem, pa je onda ponekad lakse plivati nego se vjecito boriti protiv struje. Moj sinko u skoli uvijek dobije opomenu ako se igra u blatu, gadja s prasinom ili sprica vodom :(

    avatar

    22.05.2007. (10:49)    -   -   -   -  

  • Brineta =)

    Ah, slazem se sa svime... apsolutno. Ja sam u mladosti bila slicna kao ovi danas... rekla "slicna"... ipak se u moje vrijeme jos jelo sa susjednoga stabla... i moji me nikad nisu pretjerano cuvali. Mislim, zasto bi kad imam dva starija brata :)

    pozz...

    avatar

    22.05.2007. (17:51)    -   -   -   -  

  • ...indigo...

    Hmm,kao da su djeca prestala,na neki način,biti djeca. Čak više ne čujem pred zgradom viku i galamu koja je nekad bila svakodnevica...Da,promijenilo se puno toga,promijenili su se i roditelji. Više nego ikad uvaljuju se u kredite,žele voziti nove aute i ljetovati nekoliko tjedana i kad nemaju baš mogućnosti za to.Onda postaju frustrirani kad dođe rata kredita...a djeca najviše osjećaju nezadovoljstvo roditelja...
    Pozdrav i zagrljaj ti ostavljam:)

    avatar

    23.05.2007. (23:52)    -   -   -   -  

  • Rose And Butterfly

    potpisujem ovaj post... da mi se samo vratiti u djetinjstvo... najzalosnije je da ova danasnja djeca nikad nece saznati sto znaci odrastati u nekom boljem svijetu... pozdrav ti ostavljam... pusa... :)

    avatar

    25.05.2007. (11:56)    -   -   -   -  

  • mikac_

    veliki poljubac i osmjeh ostavljam...
    I.

    avatar

    26.05.2007. (10:58)    -   -   -   -  

  • Djevojčica Lutalica

    ah, žalosno je gledati kako se djeca pretvaraju u robote... Moja mama je odgojena kao dobra djevojčica, i sada mene tako odgajaju. Baš ovako kako si rekla na početku... Pazi ovo, pazi ono... A malo slobode ne bi škodilo... Bili bismo zreliji i pametniji da nas puste sa lanaca... NE govorim da mene doma tretiraju kao mimozu, al svejedno..
    Slažem se s tobom..
    Pozdrav

    avatar

    27.05.2007. (12:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...