Komentari

ramboa.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • BB (Bez Bloga)

    Jos su dva detaljcica odigrala znacajnu ulogu u Tominom bosonogom djetinjstvu. Prvo je bila spoznaja da ima dve leve noge. Uporno pimplajuci medicinku u dvoru obiteljske kuce, dogurao je nakon visegodisnjeg vjezbanja, do rekorda od tri uzastopna pimplanja. I tako pripremljen pojavio se na treningu juniora ogulinskog "Jedinstva", gdje ga je gospon Djuka, brzo uvjerio da "...ti, mali, ne znas ni hodat, a kamoli trcat..." . Nogometnu karijeru zavrsio je na klupi malonogometne ekipe "Podrvh-Zegar" gdje je Duki i ostalim deckima peskirom posnosno brisao znoj s cela.
    Druga, jos bolnija, spoznaja vezana je za vjeronauk ("...kicmu danasnjeg obrazovnog sustava...", kako bi to rekao Tomin mentor, gospodin Zastupnik), gdje je jednom upitao Casnu, na kojoj to stranici u Bibiliji se "...more najt' Komadant Mark...?"
    Ugledavsi cuperak vlastite kose u njezinoj ruci, Toma je shvatio da je negdje pogrijesio, ali mu ni do dana danasnjeg nije posatalo jasno, a gdje to????

    avatar

    19.05.2007. (18:14)    -   -   -   -  

  • Rambo A

    BB, vidim da si puno upućeniji u Tomino bosonogo dijetinstvo nego ja. Ove dvije anegdote su me uistinu oduševile. Slika o napaćenom Tominom životu je sad ,kudikamo potpunija. Hvala!

    avatar

    19.05.2007. (22:26)    -   -   -   -  

  • Pesimist

    Čekam nastavak, da ne bih nešto zabrljao u temi.
    Pozdrav.

    avatar

    03.06.2007. (20:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...