Komentari

k8aastrophee.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • darjica

    Sve štima,ali stvar i je u tome da smeta nas.I nemremo si pomoć.E, a ona krema kaj sam si ja trackala fakat šljaka.Il sam ja zabrijala.A kaj se plastičobe dotikavlje,no way!Ja sam preveliki šupak po tom pitanju,kad sam išla rodit derala sam se ko konj,mislim da me čuo cijeli Zagreb!Doktoru samo u slučaju krajnje nužde...

    avatar

    14.05.2007. (13:36)    -   -   -   -  

  • Uphere In My Tree

    Hvala! Plastićna kirurgija šta reći.....Ne reži me!

    avatar

    15.05.2007. (08:13)    -   -   -   -  

  • *****

    Imam i ja zamjerki na neke dijelove tijela, točnije- na nos. Pala sam kad sam bila mala, pobrala komad betona njime (ili možda obrnuto) i sad je malo čudan. No, kad sam jednom prilikom, prije nekoliko godina vidjela kako se ta operacija izvodi- NEMA ŠANSE! Inače se užasavam bolnica i zubara, tako da ne dolazi u obzir. Ionako sam pobornik teorije- ljepota dolazi iznutra. Naravno, urednost i higijena su bitni, kad vidiš da netko drži do svog izgleda, ali jedan maleni (ili malo veći) papagajski nos ne može napraviti preveliku štetu. Sigurno ne veću nego što mogu napraviti loše osobine.
    A ako nekome nešto na meni ipak smeta, pa neka ne gleda! Sigurno će naći neku umjetnu lutkicu koja će mu služiti isključivo za gledanje... A ona će biti toliko oduševljena njegovim komplimentima da neće ni primjetiti da dečko ima- šuplju glavu!
    Evo,raspisala se ja, baš si pogodila temu koja me dirne u živac! :)

    avatar

    15.05.2007. (16:36)    -   -   -   -  

  • *****

    Tak sam se uživjela u temu da sam zaboravila- HVALA na preporuci knjige. Nisam ju pročitala, ali sigurno će doći na red dok prođe frka s ispitima na faxu! :)

    avatar

    15.05.2007. (17:06)    -   -   -   -  

  • kuzushi

    Zasto teretana u podcjenjivackom smislu? Istina je da nije idealno rjesenje za sjedilacki nacin zivota ali se s njom u kratkom vremenu utjece na veliki broj misica, ubrzava metabolizam i sl.
    Sto se zadrzavanja vode tice, voda se uglavnom zadrzava jer je ljudi ne piju dovoljno pa je tjelo ocajnicki sprema. Uz kombinaciju teretane, sredjenije prehrane i vise vode stvarno se daju cuda napraviti na podrucju celulita, ali potrebna je strpljivost. Potrebno je barem 6mj da se isplati i efekt vidi.
    U svakom slucaju izvrstan post :) ja sam negdje cuo da tijelo kao i odijelo prvo treba znati nositi (a ruznog nema jer je svako jedinstveno).
    POzdrav

    avatar

    24.05.2007. (12:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...