Komentari

ninuska18.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • riba

    Draga moja, ne rado se govori o tome ali muškarci zaista imaju drugačiji mozak i drugačije razmišljaju od žena.
    Dugo nisam to znala, nikako nisam mogla razumijeti neke postupke ... i tako nakon više od trideset godina braka, počela sam to opraštati. Nemaju oni intuiciju i empatiju.
    Zato, mlađahna moja, polako i nemoj sve postupke uzimati k srcu. Nije on zlonamjerno zaigrao, već onako, možda čak i da te zadivi kako mu dobro ide.
    Mene su naučili - da se muškarci, bez obzira na sve, negdje duboku u sebi, uvijek osjećaju kao vođe čopora.
    Savjet : drugi put mu nježno skreni pažnju da te to smeta. Možda pomogne. Kissić. /:-)

    avatar

    13.05.2007. (22:24)    -   -   -   -  

  • dream girl

    ma ajde ne pretjerujes,ipak si mu dosla u posjet na dva dana... ali ajde barem si bila kraj njega... ponekad nije vazno gdi smo,sto radimo..vec osoba s kojom smo u tim trenucima...

    avatar

    13.05.2007. (23:09)    -   -   -   -  

  • Nina

    Reply:
    @riba2: A znam da su oni totalno drukčiji svijet i pokušavam ga shvatiti, trudim se ali ne mogu. Neke stvari sam jednostavno prihvatila makar me ponekad jako smetaju, ali dosta mi je prigovaranja:) Znam ja da on voli igrice i nek se igra sve ok,al kvragu, umjesto da igra tu igricu o kojoj nemam pojma šta nije samnom naše wormsiće odigrao. Ali ok, sad sam dobro ja:) Nakon šta sam se jučer isplakala dobro..:) Ma kakav god bio, volim ga i gotovo...Kiss kiss:) p.s. skrenem mu ja pažnju bez brige..:)
    @dream girl: Slažem se s tobom...samo eto, ja sam čamila u vrtu, pana balkonu, a on ni da bi okrenuo glavu...Ma meni bi super bilo i da samo sjedimo, gledamo u zvijezde, ili nek se igra, a da ja gledam i divim se..:) Naravno, u nekoj drugoj igri:) Ponekad se osjećam kao dijete..

    avatar

    14.05.2007. (11:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...