Komentari

veterinarskikutak.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Wanda

    mome izgledaju odlično. nisam nikad ništa radila.svako koliko se savjetuje uopće čistiti ih?

    avatar

    11.05.2007. (22:46)    -   -   -   -  

  • exmary

    @Wanda ukoliko su uši čiste, ne smrde i sl. nema ih potrebe uopće čistiti.

    avatar

    11.05.2007. (23:38)    -   -   -   -  

  • sextress

    moja labradorica na žalost ima velikih problema s ušima, toliko da je u stanju ugristi kad pokušamo pogledati uha... u nekoliko navrata smo kapali neke antibiotske kapi (nekoliko serija od 2-3 tjedna kapanja, i to po par puta na dan) ali nije pomoglo..Veterinarka je rekla da bi trebali napraviti bris na Vet. faksu, ali problem je što oni rade samo 9-11... Gdje se to još može obaviti u nekom vremenu prihvatljivom za nas radne ljude ?

    avatar

    12.05.2007. (00:24)    -   -   -   -  

  • dick welick

    fala na pitanju mačak je živ i razigran. oko je normalne veličine iako sumnjam da vidi njime jer je mutno i nekakvo. ulica je gadna majka

    avatar

    12.05.2007. (02:18)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    ja sam kod mojeg prije tjedan dana primjetila ranicu ispod oka. cak mu je i dlaka tamo otpala. on se grebe i razgrebe svaki put krasticu ali i antibiotsku kremu koju je dobio od veterinara......sto uciniti ????

    avatar

    14.05.2007. (10:26)    -   -   -   -  

  • exmary

    @sextress - skoro svaka ambulanta u Zg ima pribor za izradu preparata, molim te reci u kojem si dijelu Zg-a da ti kažem neku u blizini.

    avatar

    23.05.2007. (20:34)    -   -   -   -  

  • exmary

    @lipa mare jedino okovratnik, popularni satelit : ) jedino na taj način češ spriječiti grebanje, ćeškanje. Malo nespretno za psa, ali se navikne.Taj okovratnik možeš kupiti u ljekarnama, ambulantama pa čak i u bolje opremljenim pet shopovima.

    avatar

    23.05.2007. (20:36)    -   -   -   -  

  • Uplašena i tužna

    Vidim da ste davno komentirali ovu temu ali mene jako muči tj mog psa upala uha.
    Prica je jako duga ali moram nekako započet.
    Naime, on je poceo treskat glavom ko da nesto zeli izbacit nesto iz uha i ceskat se i cvilit! ODmah sam ga odvela nasem vetu ali on je reka da mu u uhu nema nista nego da je to samo cerum. On je kao ono ocistija taj cerum ali se opet pojavljivalo isto. Tako sam ja zaprasila u dalji grad kod drugog veta i oni su vidili travku u uhu ili ono sto je ostalo od nje s obzirom koliko je to dugo trajalo. Pokusali su mu to izvadit ali ga je toliko bolilo ( 5 ljudi ga je drzalo ) pa su ga sedirali i ocistili usi. Posli toga je prosa kuru antibitotika i sl. I vet je reka da on nikad nece imati zdrave usi jer je to preslo u kronicno. Da su mu nastala neka zadebljanja i da jedino mu mogu pomoc da bar jednom tjedno mu ocistim uho i kapam kapi redovito. E tu sad nastaje problem sto bi on meni prije otkinija ruke nego da mu ja diram uho. Trudila sam se sa svim ukucanima, svak posebno pa svi zajedno, toliko poludi i razesti se da mi dode da ga zatucem. Salim se naravno,
    Uglavnom ja sam luda zenska postala odkad mog psa to muci, ne mogu ga gledat da tako pati i civili jer kad se on uhvati to sapom drpat uzasno ga boli. Cak sam kupila i brnjicu ali nista ne pomaze.
    Sigurno mi ode niko nista ne moze pomoc ali eto ako imas neki savjet ili samo utjehu da ce sve bit ok.
    pozdrav

    avatar

    06.10.2007. (08:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...