Komentari

glassanchi.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • CrniIsus

    Uf al' si ovo britko sasjekla ali slažem se potpuno i samo da dodam skoro uvijek se mogla vidjeti ta razlika, pa koga smeta nek' se malo potrudi...
    Zamisli koji trio Rakova, malo si krivo prevela al' nema veze...
    Blog !

    avatar

    10.05.2007. (00:31)    -   -   -   -  

  • ~lost soul~

    takvih očito ima svugdje.. meni bude neugodno kad vidim tako nešto.. ono, full neugodno da se okrenem na drugu stranu.. žalosno..
    pozz

    avatar

    10.05.2007. (00:48)    -   -   -   -  

  • samohranamajka

    Kaj to znači u skladu sa svojim godinama? Viš, ja se ponekad baš poželim namazat ko Indijanac. Mogu ti reć da ljudi i danas "padaju" na te štoseve. Mislim, dojam koji ostavlja vanjski izgled. Mislim da ženska čeljad o kojoj pišeš želi svakako biti nešto posebno. Izdvojiti se. Možda ima i onih koje će reći: Pogle mene, nemam svoj stil i baš me briga. Moj stil je ne imati svoj stil. Mislim da je bitno kak se nosi, a ne što se nosi. Možda samo luftaju robu nakon zime. Špekec? Njam, njam..."Žene su ženstvene, žene su ženstvene ... Muškarci su PRAVI muškarci...One ih mole, one ih mole da ih vole, da ih vole.." (tralalala...)

    avatar

    10.05.2007. (07:12)    -   -   -   -  

  • Njofra

    Slažem se sa tvojom konstatacijom

    avatar

    10.05.2007. (10:55)    -   -   -   -  

  • Black Pearl

    Promatram lose ukuse i izbore odjevanja svakodnevno pa cak i na poslu. Sto se tice stila, Amerikanci ga nemaju nikako. Najbolje mi je to kad vidim zenke koju obuku "pencil" suknjicu pa onda neke debele carape sa bijelim tenisicama. Stvar je u tome sto u ovom slucaju to nisu seljancice nego uglavnom visoko obrazovane i inteligentne osobe, ali jednostavno moda im ne ide. One ti mogu na brzinu objasniti Ajnstajnovu teoriju relativnosti ali kad je u pitanju stil...nist ne kuze!

    avatar

    11.05.2007. (03:45)    -   -   -   -  

  • Anti - Bane

    Ma neka su one nama žive i zdrave i neka nose šta god hoće.
    Bar se imamo čemu nasmijati na ulici, poslu ili gdje god nam u oko uleti kakva modna katastrofa.

    avatar

    11.05.2007. (11:45)    -   -   -   -  

  • AR

    opce poznato da su zene te koje komentiraju druge zene,da li zbog ljubomore ili sto nemaju pametnijeg posla ali eto kazem opce poznato i niko vise ne zamjeri ali kad vidim pedercine zvane Fashion Guru kako tankim,bolje ocuvanim rukicama od mojih (a njegujem ih) pokazuju sto nose zene ,rugajuci se......dobijem da prostite proljev....dobar primjer od crnog bisera!neka mozak bude fensi ostalo manje bitno....

    avatar

    11.05.2007. (22:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...