Komentari

sherry.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • Milat Hadžibegović leteći bager

  Molim te, nemoj odustat ni od jednog svog sna. Ti znaš da sam ja odusto od jednog. I da se zbog toga ubijam. Zato, sve vodi kao da se samo što nije dogodilo. Jednom će se dogodit. A to će isplatiti ono vrijeme čelanja. Jer minut ostvarivanja vrijedi više nego godine čekanja. Minut ostvarivanja traje vječno.

  avatar

  09.05.2007. (14:07)    -   -   -   -  

 • Lakeisha

  kako sam maloprije s persom pričala. darling sve je moguće i sve se može ako se ima dovoljno volje! nema nikakvog žalopojkanja i kukanja! ako ne upali jednom hoće drugi put... ako ne upali nikako bar znaš da si probala! so glavu gore i nedaj se! i de malo optimizma u život unesi!

  avatar

  10.05.2007. (22:43)    -   -   -   -  

 • Alenitsu

  Ovo za role je super, jer ih nije bilo u vrijeme naših staraca, ali bile su rošule, jednom sam pao s toga ;) Inače, što uopće znači ostvariti svoj san i kada je naš san ostvaren ?. Moje je mišljenje da je pokušati ostvariti san često i puno važniji i snažniji osjećaj od samog ostvarenja, koje donosi razočaranje i gubitak tog istog sna. Snovi i služe da bi se sanjali, živjeti san je nemoguće, jer snovi nisu stvarnost. Samo ti uživaj u svemu što imaš, to je ostvarenje sna ;) Pusica...

  avatar

  11.05.2007. (01:29)    -   -   -   -  

 • Jebes lijepo

  E kad je ovaj film mogao dospjeti u kina (a i ja i ti smo svjedoci kako je hm gluuup), e onda stvaaarno mislin da se puno stvari moze ostvariti.
  Kad postoji 1% sanse najteze je povjerovat da ti mozes bit taj unutar 1%. Ali netko mora bit. To bi te trebalo jos vise motivirat. KAd bi mislila da imas 99% to bi bilo jadno i dosadno.
  JA znan da ti neces odustat! la la la la la :))
  P.S (popila san previse voltarena, nemoj se cudit)

  avatar

  11.05.2007. (19:07)    -   -   -   -  

 • tija

  Ja znam da ti to možeš!

  avatar

  17.05.2007. (14:32)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...