Komentari

angelo1.blog.hr

Dodaj komentar (103)

Marketing


  • nema me

    jučer je pisalo na www.monitor.hr da žena koja je majka i domaćica vrijedi svom kućanstvu s tim svim poslovima 100.000 eura! e pa kad će te se izboriti da one toliko budu cijenjene i približno plaćene onda će i rađati, ali ne vama za interese "nacije" svi vi pametnjakovići koji od njih pokušave napraviti rasplodna bića.

    avatar

    05.05.2007. (10:58)    -   -   -   -  

  • nažigač

    Velepoštovani don Corleone,
    da je Baković toliki domoljub, žrtvovao bi se, skinuo halju i napravio desetero-petnaestero dječice - za Rvacku. A da smo mi Hrvati malen narod jer nas malo ima - jednostavno nije istina. Ima nas koliko i Iraca, samo što su oni pametniji. Mi smo GLUP narod, a najbolji dokaz je to što trpimo jaram lopovskih političara i prefriganih svečenika. I jedni i drugi pušu u istu frulu, a žive na račun nas pa se nekažnjeno voze se u Mercedesima kupljenim na lizing od milodara. Da, stvarno smo glup narod. Tako nam i treba! Ne zamjeram Vam, Vi samo radite svoj posao. Pastiri se ionako moraju brinuti da se Stado poveća jer inaće neće biti vune, mlijeka, sira i mlade janjetine na tanjuru. Logično, zar ne.
    Uz duboko strahopoštovanje, pozdravljam Vas.

    avatar

    05.05.2007. (11:50)    -   -   -   -  

  • Barkon

    čitajući ova dva komentara uistinu sam se zgrozio i razočarao. današnjica nam svima očito govori da se jedino promatramo kroz "boga" zvani novac i materijalizam. moram priznati da je to užas. nipošto nisam protiv novca, protiv materije, ali da mi to bude "bog" to sebi ne mogu dopustiti. u meni ima nešto i mnogo važnije, a to je mir, sreća, dobro, radost koju mogu imati ali samo ako se se posvetim životu koji mi je darovan od Boga kojem sam zahvalan, kao i svojim roditeljima koji su mi pomogli svojim životom da dođem do ovog razmišljanja.

    Nažalost, treba priznati i javno reći da izrabljivanja ima, ali to ne može nikako napraviti nemir u meni, jer onaj tko tako čini nije dostojan da povrijedi moj MIR!

    avatar

    05.05.2007. (12:45)    -   -   -   -  

  • glojgel

    koji ultra uzlet

    avatar

    05.05.2007. (13:03)    -   -   -   -  

  • Brigita

    Corneliuse što ti je sa blogom? Otvorim ga i piše da nema zapisa????

    avatar

    05.05.2007. (13:48)    -   -   -   -  

  • Brigita

    Još jednom...molim sve ljude dobre volje da svrate na moj blog...ima jedna akcija za malenu Leonardu!

    avatar

    05.05.2007. (13:53)    -   -   -   -  

  • anonimac

    Zašto praviti buku od toga da ćemo izumrijeti kao narod? Što je tu loše? Mnogi narodi su izumrli, pa se njihova kultura i dan danas proučava. I naša će.
    Mi živi Hrvati i nismo baš neki primjer moralnosti, poštenja, sposobnosti, vjere, dubokoumlja i sl. Nekoliko pojedinaca je nešto napravilo i to je to. Bože moj, nestat će nas. Let it be!
    Ali neće nestati čovječanstva (ipak će nas neki nadživjeti). Ostati će kršćana u drugim narodima.
    p.s. Ja volim svoj narod, ali mi narod nije Bog!

    avatar

    05.05.2007. (18:35)    -   -   -   -  

  • Brigita

    ....

    avatar

    05.05.2007. (19:56)    -   -   -   -  

  • Brigita

    Spremam se za van...Corneliuse...još ništa nemaš na blogu. To je do njih ako nisi sam slučajno obrisao! Biti će sve ok! Ima Rajna na svome blogu adresu administratora čini mi se! Pusa

    avatar

    05.05.2007. (20:04)    -   -   -   -  

  • Helada

    Pa neka čovječanstvo i izumre, da se Zemljica oporavi od štete koju joj nanesosmo...
    Zašto bi zapadnjaci imali obavezu pokrštavati druge? Zar da kršćanstvo bude jedina religija na planetu?! Zašto su uništili antički politeizam? Iz jednog se Parthenona ne miče Atenin kip pa da je netko stoput umro na križu.

    avatar

    05.05.2007. (21:36)    -   -   -   -  

  • oh me

    Molim komentar na ovo! Ako vam ne bude htjelo otvoriti bez registracije, registrirajte se, vrijedno je toga!

    avatar

    05.05.2007. (22:40)    -   -   -   -  

  • Maja

    Možda danas majčinstvo nije "in", kao ni mnoge zdrave i prave vrijednosti, no to nas ne obeshrabruje, zar ne! Imamo Gospu, našu Majku. Negdje sam pročitala: "Gospa ima zadnju riječ u Hrvatskoj". Pa tako neka bude. Amen

    Za Život, da dobro nam bude!!!

    avatar

    05.05.2007. (22:49)    -   -   -   -  

  • o kosjenki i regoču

    hvala na čestitci!
    majčinstvo definitivno ne bih mijenjala ni za što.
    mislim kako smo malo "pobrkali lončiće", da su nam se vrijednosti potpuno iskrivile...
    za sobom imam propao brak i ne dičim se time. ne smatram da sam uzročnik raspada, ali, kako Gospodin veli: "neka baci kamen onaj koji je bez grijeha..."
    vjerojatno snosim dio krivice, a koliki dio, to vjerojatno uopće nije važno...
    razmišljam često u što se pretvara svijet u koji stasa moje dijete...

    avatar

    05.05.2007. (23:32)    -   -   -   -  

  • bulimična-radi tebe

    brigita
    bravo mala debela plava okrugla i crvena i podmukla i ne dvolična nego stolična i dosta si se skrivala i nema više . OVE TOČKICE , GORE , GOVORE I VIŠE NEGO ŠTO UOPĆE MOŽEŠ ZAMISLITI . one kažu : po potrebi i prilici sam ono što treba . uzmite me (ako već nisu ) i iskoristite. moj komentar je : ti si obični prepoznati razotkriveni TROJANSKI KONJ - kako je netko već za tebe ispravno ustvrdio .. i nije ti mjesto ovdje kao ni tvojim konjanicima . ne ,
    ne možeš napraviti zabunu kužimo te jako dobro . ti si obična prevrtljivica koju vjetar vrti kao smeće . odi na tajne blogove . konjanici bi jahali .

    avatar

    05.05.2007. (23:52)    -   -   -   -  

  • ANOREKSIČAN

    bulimična - radi tebe (nje)

    i ja ću postati bulimičan zbog nje ( zbunjite ). ne smiješ biti tako stroga sa našom zbunjitom . ona ti je jako zlostavljana u djetinjstvu. badava joj nazovi "škole" . sve joj se zmešalo . tu stalno neš sere i pametuje i glumata kao ona neka vjernica i dijeli savjete okolo a onda se sa svojim sotonistima (KOJIMA OPRAVDAVA PSOVKE, PLJUVANJE PO BIBLIJI I CRKVI, SVEĆENICIMA) na tajnim blogovima smije iza leđa. kao ona vjeruje i moli se a tamo zagovara seks prije braka . pa tako nekoliko desetaka puta sa novim jahačima a onda na kraju će naći nekog poštenjačinu za kojeg će se kao iz ljubavi udati . i nakon tako razvratnog života ( života na probu ) nastaviti će lagati sve oko sebe i unositi nemir , nepoštenje , i loše vibracije . malo će se prikriti dok se ne utopi a onda opet iznova .i kako to kao i obično biva , kao ove TOČKICE GORE ( razotkrivaju se ) , kad tad se sazna za skrivenu-razvratnu prošlost . ali zašto skrivenu prošlost ? pa zato jer ako kaže istinu i sve o sebi pošten normalan mladić-čovjek ne će ju htjeti takovu za suprugu . kako se ponašala prije braka , tako će se ponašati i poslije u braku .vuk dlaku mijenja ali ćud nikada . takovim ništa nije sveto . prema tomu mala prestani drugima dijeliti savjete jer kako vidimo nisi ti ta za koju se lažno predstavljaš . imaš ti svoj i još neke blogove i tamo seri do mile volje . ovo isto ti misli i sam don Angelo ali ti ne želi to reći jer misli da nikada nije kasno a i nada umire posljednja .ON JE OPTIMIST I NA NIVOU . ja nisam na tom nivou i zato ti kažem za tebe je MOČVARA PRIRODNO MJESTO I OKRUŽENJE .

    avatar

    06.05.2007. (00:55)    -   -   -   -  

  • Victoria Sanctorum

    Suvremeno društvo ("napredno" - zapadnjačko i američko) već odavno nudi ženama falše uzore u pojedinkama koje su stekle različite "slave" zahvaljujući injekcijama vrijedne valute.
    Istovremeno od velikog broja bezimenih djevojaka proizvodi robu niže vrste koju pak zamata u biranu ambalažu na kojoj bez odgovornosti nema utisnutog datuma roka trajanja.

    Sada uzmite miša u desnu ruku pa se popenjite do gornjeg desnog ugla ekrana.

    Malo se spustite.....do dna onog niza sličica.

    Što vidite? Djevojku? Ženu?

    Vidite moralni jad čovjeka koji živi u 21. stoljeću!

    I zato velim: SLAVA SVIM NAŠIM SVETIM BAKAMA I GENERACIJAMA ŽENA KOJE SU ZNALE POŠTIVATI SEBE PA ČAK I DA SU NEPISMENE BILE. BILE SU IZVORI LJUBAVI NA KOJIMA SI UVIJEK NAŠAO BISTRU VODU DA UTAŽIŠ ŽEĐ!

    avatar

    06.05.2007. (02:19)    -   -   -   -  

  • Kralj__Tomislav

    A što vam je dijete skrivilo da bi ga netko uopće poželjeo donijeti na ovaj svijet?

    avatar

    06.05.2007. (05:14)    -   -   -   -  

  • ero

    Victoria Sanctorum
    tako je prijatelju !

    avatar

    06.05.2007. (08:10)    -   -   -   -  

  • i

    u pravu si victoria

    avatar

    06.05.2007. (09:14)    -   -   -   -  

  • UNITED STATES OF JAMO RASTA

    hey slušaj ovo

    avatar

    06.05.2007. (11:32)    -   -   -   -  

  • UNITED STATES OF JAMO RASTA

    ja živin u zadru u arbanasima
    i
    valjda znaš da mi slavimo
    gospu loretsku i njen
    blagdan
    ajme jedva čekan

    avatar

    06.05.2007. (11:33)    -   -   -   -  

  • oh me

    Zašto jedva čekaš? Da se preždereš? O, kako kršćanski.

    avatar

    06.05.2007. (13:17)    -   -   -   -  

  • Brigita

    bulimična i anoreksičan...pojedite nešto drugo osim svoje ZAVISTI!!!!

    avatar

    06.05.2007. (18:05)    -   -   -   -  

  • kike

    POZDRAV DON ANGELU! Sa željom da se nikada ne umori u širenju Radosne vijesti (i)putem bloga! Bog Vas blagoslovio!Guštan čitati vaš blog. Više ne kupujem novine i ne gledam TV od kada ste otvorili blog, nego samo njega čitam.

    avatar

    06.05.2007. (19:36)    -   -   -   -  

  • ANOREKSIČAN

    MALA DEBELA OKRUGLA CRVENA PODLA NEISKRENA DVOLIČNA STOLIČNA POKVARENA I UZ SVE OVO ... GLUPA !!

    KAKO SI DOŠLA DO ZAKLJUČKA DA SAM ZAVIDAN ?? ALOOOOOOOOOOOOOOOO !
    NAPISALA SI GORE ISPOD CORNELIUSOVOG POSTA ANONIMCU ,TOČKICE KAO ZNAK ODOBRAVANJA , ZAR NE ??!! U TOM POSTU OPET PLJUJE PO KATOLIČKIM SVEČENICIMA .

    I ONDA KAO ZAKLJUČAK : ZAVIDAN JA I BULIMIČNA . PA TI SI POTPUNO GLUPA I NEPISMENA I SUMNJAM DA SI UOPĆE IKADA STUPILA NOGOM NA FAKS O KOJEM SI PISALA ILI BOLJE BACALA PRAŠINU U OČI POŠTENOM NARODU NA OVOM DON BLOGU . SA OVIM GORE TOČKICAMA SI SE TOTALNO PROVALILA I MISLIM DA NEMAŠ VIŠE ŠTO TRAŽITI ,KAO LUPEŽ , NA OVOM BLOGU . NITKO TE VIŠE NE ĆE PUŠITI NA OVOM BLOGU . ODI NA CORNELIUSOV , WAYNOV ILI MANZINOV SVEJEDNO . TKO STE VI ??? JAHAČI NA/U TROJANSKOM KONJU ILI MOŽDA KOBILI , PITANJE JE SAD ??!!

    avatar

    07.05.2007. (01:14)    -   -   -   -  

učitavam...