Komentari

crnibiseri.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • AR

    zanimljivo.slazem se s tobom ali da bi zaobisli ameriku u tom slucaju vecina nas mora sredit stvari jos iz domova ,s rodbinom,susjedima....recimo ja osobno pa i moja obitelj nije interesantna najblizoj rodbini ali recimo moja tetka koja zivi u njemackoj je svima zanimljiva,tako isto i stric koji zivi u švedskoj...a to loza mog oca,ista krv,isti roditelji i mnostvo toga ali moj otac je fizicki radnik,sa povremenim poslovima i jedini zaposleni u obitelji.dalje vam je sve jasno.tako isto i u americi mislim da michael jordan kao takav (crnac) ne smeta nikome,plaze svi za njim,cast im ga dotaknut itd.(isti status imaju i tiger woods,oprah winfrey...i mnogi drugi).to je sve stvar ljudskosti jer je covjek materijalist,vođen "nevidljivom rukom" u potrazi za debljim novcanikom....(samuelson)
    pozz tebi

    avatar

    04.05.2007. (14:20)    -   -   -   -  

  • CrniIsus

    Draga moja Pearl, divno si to napisala i znam da ti nije lako boriti se protiv toga kad je prva misao, da li cu biti optuzena za diskriminaciju, evo ti rjesenje neka uvezu nas neopterecene bijelce koji nemamo predrasuda prema crnoj i drugoj rasi, pa ces vidjeti kako se hebe ima da pohebemo sve gare bez pardona, sta ima veze sta su debele bitno je da necemo praviti nikakvu diskriminaciju, sve od reda, e a onda nas samo mogu tuziti za kvalitetu a to vec nije diskriminacija...sjeti se samo Bljeska i Oluje, kvalitetno i bez diskriminacije-sve redom...
    Blog !

    avatar

    06.05.2007. (03:38)    -   -   -   -  

  • Black Pearl

    AR Iako je nemoguce vratiti se unazad i kreirati nove pocetke, svatko moze poceti danas i utjecati na novo i ljepse sutra. Ako roditelji nisu uspjeli u necemu djeca jos uvijek imaju sanse. Na mladjima svijet ostaje. Cheers!
    CrniIsus
    Rado bih ja uvezla takvih kao sto si ti ali ova nova politika o imigraciji nas ubija. Anyway, thanks for the offer. Greetings from one and only, Black Pearl.

    avatar

    06.05.2007. (08:03)    -   -   -   -  

  • ANCHI, i to je život !

    Treba uzeti malo crvene boje (iz Bljeska i Oluje) i prefarbati sve što je crno, tada će Hrvatska ponovo imati boje sa krova Markove crkve, bijelo i crveno.

    avatar

    07.05.2007. (01:34)    -   -   -   -  

  • krijesnica

    Ma tko bi rekao???Vidi ti naših black brudera?Pa dobro, ni židovi nisu bolji (hihihi neka mi oproste ugrožene mase jer mi je pun kufer ugroženih). Svaka ti čast...ja bih pukla. A paralela koju si povukla s Hrvatskom...Uhhhh sestro...situacion je mnogo ,mnogo gora...
    Primjerice veteran domovinskog rata bez ruku i nogu( samo trup i glava-užas) dao svoju priču u novine jer od jada više nije znao što će..Mjerodavni zaključili kako on nije ratni invalid,a ne bih se čudila kada bi njegove zamolbe trebao odobriti čovjek koji ga je i pretvorio u bogalja. žalosno ali istinito...Crncima je sada kao bubrezima u loju, dok se naš narod u "vlastitoj" državi -prostitutki roštilja na vlastitoj vatrici ,a tamburaši pjevaju "dobro nam je , dobro nam je ....
    Veliki pozdrav ti šaljem

    avatar

    10.05.2007. (08:54)    -   -   -   -  

  • Black Pearl

    @ I to je zivot..Totalno sam za promjenu boje makar to bila ruzicasta...vrijeme je za radikalne promjene. Hvala na posjeti i iskren pozdrav.
    @ Krijesnica..Bas si me prijatno iznenadila posjetom i komentarima...danke. Znam da je u Cro stanje ocajno jer imam jos clanova obitelji koji su se dobro ispekli od tog rostilja. Treba posuti malo vode na taj zar, i to sto prije. Izgleda nista dok narod masovno ne podigne i motike i lopate pa za lopovima!

    avatar

    11.05.2007. (04:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...