Komentari

timeless.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • †tears of the death†

    Hej...meni je isto jako potako na razmisljanje taj film...Upravo tako mi zbog gluposti radimo probleme, a oni se pak mole i pitaju da li ce docekati novi dan,kad ce sve ovo zavrsiti.Nismo ni svjesni koliko nam je lijepo u zivotu.
    Jedina mi je mana sto brzo zaboravim o tome...i kako je na drugoj strani,i opet pocnes razmisljati da su tvoji problemi najgori...mislim da bi se trebalo sjetiti toga svaki put.
    Uparvo to onda i ja pozelim toliko toga promjeniti no nazalosr ruke su nam u tom slucaju vezane...NAzalost danas svi samo gledaju na sebe i kako ce njima bolje biti...naravno treba...a sta nebi bilo lijepo da svako od nas pomalo pomogne to sto si ti rekla...bilo bi od velike pomoci.
    "Čak i jedan osmijeh može osobi biti dragocjen poput života" jedan osmjeh jedna topla rijec jedan zagrljaj covjeka moze usreciiti.

    I ovo na kraju si jako lijepo napisala...
    Nema sta napisala si odlican post koji me jos vise potaknuo na razmisljanje...
    Veliki pozdraaav...

    ps.jos bi se o tome moglo puno pricati...

    avatar

    01.05.2007. (22:31)    -   -   -   -  

  • atrocity

    ne mozes mijenjati svijet,ali mozes sebe...

    avatar

    02.05.2007. (19:40)    -   -   -   -  

  • anđeo dobrog naboja

    da, sve smo to zlo u svijetu MI učinili, mi kao zajednica, kao kolektiv. i u krivu si ako misliš da ne možeš ništa promijeniti. dovoljno jer istupiti iz glupog kolektiva, pobuniti se. o tome pričati s drugima, koji su možda zaslijepljeni, ali koji bi, saslušavši te, mogli uvidjeti da imaš pravo i slijediti tvoj primjer. a što više osoba, pojedinaca, napusti kolektiv, on postaje sve slabiji i njegov utjecaj slabi.
    dovoljno je da svaki pojedinac pomogne nekome kome je pomoć zaista potrebna, nekome iz njegove najbliže okoline, i svijet već postaje bolje mjesto. ne možemo ga mijenjati globalno, moramo ići korak po korak, komadić po komadić.
    pusa

    avatar

    03.05.2007. (12:37)    -   -   -   -  

  • elusive

    Sviđa mi se post... Jako...
    Potakla si neke teme koje dugo nisam otvarala... Pozz

    avatar

    13.05.2007. (22:41)    -   -   -   -  

  • ~~`•Gothic World•`~~

    Oj.. evo samo da te pooozdravim.. :) najs blog..
    Ova dolje serija mi se čini zanimljiva.. :) Hmmm... ae se mi čujemo.. :)
    Kiss.. :) Btw. imaš msn? moj je goth_heart@net.hr

    avatar

    20.05.2007. (23:29)    -   -   -   -  

  • Filip

    jako dobar post...
    inače ja sam se nedavno na takvo razmišljanje potaknuo iz prve ruke....
    bila je subota, ja i frend trebali smo na pripreme za faks, no otišli smo cugat umjesto, i nakon nekog vremena odlučimo da odemo do starih vagona na gl. kolodvoru (ZG).... i tako se mi skrpali u jedan coupe (ti vlakovi su svi polupani iznutra, sjedalice sve istrgane i izrezbarene, sve je puno prašine i drugih zamazanoća), a kasnije otišli prošetat malo dalje po vagonima, i nadjemo covjeka koji tamo zapravo zivi.... mi smo zapravo tamo otišli iz fore, samo da vidimo svijet i iz te perspektive... pozdravili smo tog lika, i vratili se u taj naš coupe koji je donekle bio pristojan i nastavili cugat, i nakon nekog vremena obojicu nas je pocela prat neka duboka razmisljanja o zivotu, cak i grizodusje, bas zbog tog sto smo i mi dio tog kolektiva koji je zaslužan zašto postoje ljudi poput tog covjeka... kasnije smo ga malo pozvali k sebi, dali mu cigaretu, i ostavili cuge....a on je poceo pricat svoju zivotnu pricu....
    i tako to.... i na kraju kad smo odlazili, uspio sam u ocima mu ocitati neku srecu, bio je sretan sto ga barem netko nije odbacio i s njim normalno popricao i smatrao ga ravnopravni m sebi, a ne nekim nizim bicem...

    tvoji postovi su uvijek misaoni i s vremena na vrijeme volim svratiti na tvoj blog i procitat koju lijepu riječ

    pusa:-*

    avatar

    30.05.2007. (15:50)    -   -   -   -  

  • Harvey

    Here, I do not actually consider it is likely to have effect. collector

    avatar

    02.12.2012. (16:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...