Komentari

fearofflying.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • translator wannabe

    Sviđa mi se ova tvoja analiza i potpisujem s lingvističkog, kulturološkog i emotivnog stajališta. Ti zapravo učiš novi jezik, how beautiful is that? Dobro, znam da nije uvijek, jezične vježbe znaju bit naporne :)

    avatar

    30.04.2007. (12:14)    -   -   -   -  

  • pjesak u gaćama

    Slazem se sa tobom u pogledu veze na daljinu. Čak ako i imate viziju kad ce veza na daljinu opet postat veza na blizinu, opet je teško. Moraš bioti poseban karakter osobe za to.
    Ja recimo nisam.
    A ovo za skype. Vec dugo koristim messengere, pa ne koristim posebne kratice. Sve ovisi sa kavkim ljudima se družiš.pa ga
    Iako Skype nije zamjena za pravi razgovor oći u oći (zbog moje prirode posla) jedino to imam.
    Tako da smatram da su messengeri super. Jer bolje da se bar dopisujete (možete se ćuti i vidjeti ako imate kameru), nego preko SMS, ili nešto sličnog.
    I ako ništa drugo u real-timu je.

    avatar

    30.04.2007. (12:58)    -   -   -   -  

  • Pinkdress

    Nas dvje se stvarno moramo upoznati :-)
    Meni dragi leti nazad u ovaj sad cetvrtak i nece ga biti mjesec dana.Dosad smo proveli mozda mjesec dana razdvojeni i to u pocetku veze ...koja je btw(by the way)vec 3 godine. Luda sam i vec imam skype,a ima i on, no kupila sam i video kameru , jednu za njega jednu za mene

    Uhhhh jesam ti se raspisala...pozdrav

    avatar

    30.04.2007. (20:34)    -   -   -   -  

  • romantales.mojblog.com

    Been there, done that ...nuzno zlo, ali barem smo se vidjeli uz pomoc webcama, culi, nasmijali ... bilo je lakse cekati slijedeci susret.

    avatar

    01.05.2007. (10:20)    -   -   -   -  

  • Kaniballektor

    Ah nije lako na daljinu, but you can do it Duffy Moon! Ima i to svoje čari, ono ne vidite se par tjedana, mjeseci, pa onda boom, susret novi, radost, veselje, filingz, overvelmd baj last word..(romantični učitelj)
    I za kraj jedna narodna: 'Nije ljubav kukuruza' iliti 'Love ain´t cornflakes'..'Amor omnia vincit' iliti ljubav pobjeđuje kilometre,oops milje, žice i skajpove.
    Učitelj je velik, a veličina je bitna!!

    avatar

    01.05.2007. (10:27)    -   -   -   -  

  • bejrutka

    Htjedoh mnogo toga reći....no jezik mi se svezao (vjerojatno zbog nedovoljnog iskustva :-)))
    Ma sve će to biti u redu. Dobre stvari nekako se probiju i kroz sve moguće komunikacijske kanale i daljine. Eto. pusa.

    avatar

    01.05.2007. (11:15)    -   -   -   -  

  • Fear of Flying

    @translatorice, da ja baš učim novi jezik... a budući da mi jezične nisu bile najdraža stvar kad sam imala 19, možeš misliti što o njima mislim sad! @pjesak u gaćama, hmm, zanimljivo je to što kažeš, da treba biti karakter za to... ja recimo mislim da je stvar toga koliko ti je bitna ta osoba i koliko jako želiš s njom/njim ostati. Ja recimo želim jako, a dalje se prepuštam prstu sudbine! :-)) @pinkdress, Već 3 godine? Pa to je odlično! Mislim da ćemo se upoznati kad obje završimo na Sjeveru. Leeds je od Newcastlea udaljen oko sat i pol. ;-)) @romantales: Prvo, vrlo lijep i informativan blog, drugo - hvala na javljanju s pozitivnim iskustvom! Svaka me sretna priča na neki način smiruje. @Kaniballektor, Duffy Moon, ha? Imaš pravo, nije ljubav kukuruza, i da veličina jest bitna :-)) @bejrutka draga moja, ja sam se zaista nadala gomili iskustava i uputa s tvoje strane, ali možda ti o ovoj temi imaš i previše za reći? big hug, looking forward to seeing you real soon @annabelle, da to baš i on kaže svaki put kad ja počnem gnojiti... "Šta bi bilo da nemamo skypea..." Koju ti hladnu mušku logiku imaš! :-))

    avatar

    01.05.2007. (22:13)    -   -   -   -  

  • trigger-happy

    Koji fotoaparat koristiš, reci mi pliz? Slike su ti fantastične! Osobito ona s dvorcem i narcisima!!!!

    avatar

    02.05.2007. (15:07)    -   -   -   -  

  • Fear of Flying

    @trigger-happy, Puno hvala! Koristim Panasonic Lumix DMC-FX9, i toplo ga preporucam!

    avatar

    02.05.2007. (18:07)    -   -   -   -  

  • plavi13andjeo

    cool blog,svrati do moga,plavi13andjeo.blog.hr,thanks pufa

    avatar

    05.05.2007. (16:54)    -   -   -   -  

  • Fr

    draga FoF, osobno mi se "Fear of Flying" nije nimalo svidjela kad sam je pročitala ovog ljeta (puno sebe zato što "bez ustručavanja" koristi riječi "fuck" i "cunt" u romanu, to je bio moj dojam), ali poanta je da mi se ti puno više sviđaš! :)
    prijedlog za sljedeći post - ako nije tajna - strašno sam znatiželjna saznati više o tvom poslu, kako si ga našla, što točno radiš, i kako se netko drugi u to može ubaciti :D. ali ozbiljno, jer koncept s premještanjem iz jedne zemlje u drugu izvrsno odgovara mojem poimanju nekog apstraktnog savršenog posla o kojem sanjam od svoje pete godine, a iz tvojih komentara na nekom drugom blogu sam shvatila da smo kolegice po struci (anglistika). a i anyway, već nas predugo uskraćuješ za novi post, koji vjeruj mi, željno iščekujemo! :)

    avatar

    16.05.2007. (14:41)    -   -   -   -  

  • Fear of Flying

    @ draga fr, ovaj je tjedan potpuna ludnica jer me posao opet poslao van Hrvatske. Tvoj me komentar inspirirao, novi post dolazi ovaj vikend! A sto se tice mog posla.... pocet cu ubacivati vise kometara o tome sto radim, bojim se da nije tako glamurozno kao sto se cini. Ako zelis jako detaljne informacije, javi se na email adresu pa cu ti pisati. Pozdrav!

    avatar

    17.05.2007. (20:40)    -   -   -   -  

  • Fr

    imaš mail :)

    avatar

    20.05.2007. (20:38)    -   -   -   -  

  • Pinkdress

    Ocemo post, ocemo post....

    avatar

    25.05.2007. (13:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...