Komentari

svakodnevnoblogiranje.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • gustokosa

    tako je, Žak je mrak, uviek sam ga voljela, prvenstveno je to bilo zbog par hitova koje su mi stvarno ok! a on, on je pametan dečko koji to vrlo dobro pokazuje zajebancijom na svoj račun!

    avatar

    29.04.2007. (14:21)    -   -   -   -  

  • sanjolina

    meni je žak isto legenda. slično mi se dogodilo i s malom majom šuput.prvo sam ju mrzila, a onda sam skužila da uopće nije loša djevojka, šta ne?
    što se tiče debelih ljudi ja ih isto jako volim. pogotovo djecu...pa ih natežem za obraze. buci,buci,buci,buci.....

    avatar

    29.04.2007. (15:57)    -   -   -   -  

  • Ivić Pašalić

    Lidać hvala ti što si napokon prozborila o debelima .... već godinama čuvam tajnu o svojoj ljubavi prema žaku ... žakić je baš žvakić ...ima divan glas a bogami i stas ....znaš bio je kod mene jednom pa sam morala odvaliti one drške sa stolice da bi mogao sjesti....bio je tako zavodljiv da sam ga htjela Bož mi prosti strastveno poljubit ...ali sam se bojala....a sada ovim putem zahvaljujući tebi mogu mu izjaviti svoje emocije.....ŽAK VOLIM TE I ŽELIM JESTI S TOBOM SLANINU I ČVARKE 24 SATA DNEVNO DO KRAJA ŽIVOTA....

    avatar

    29.04.2007. (17:23)    -   -   -   -  

  • Golemiiolenka | Loki bivs

    Uh, dosta dugo te nisam citao, preciznije od kada ne radim. Ma debele treba na prislini rad. Da vidis, motika u ruke i znojenje. Sve je to zbog viska vremena, sve bi ja njih ... ;)

    avatar

    23.05.2007. (03:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...