Komentari

tracmarenda.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Santea

    Ma dobro nam došla natrag:)Mačak je prekrasan,ljenčina jedna:)
    A jagode...obožavam ih,ali ne smijem ih pojesti nego dvije dnevno zbog alergije,ali kad pojedem koju više i Seve mi zavidi na usnama:)Pozdrav draga moja

    avatar

    27.04.2007. (21:56)    -   -   -   -  

  • prorok

    Prijatno popodne sa osmjehom ti želim dodao sam te među svoje bisere, pozdrav.

    avatar

    28.04.2007. (13:03)    -   -   -   -  

  • vampir tibor

    Samo pozdrav ostavljam!..

    avatar

    28.04.2007. (14:18)    -   -   -   -  

  • amarcord

    I meni se znaju navući virusi, redovno nakon posjeta tetama kojima je vruće pa se malo raskomote, da, da, pored sve filozofije i ja sam čovjek od krvi i mesa, a ne samo finesa :)

    avatar

    28.04.2007. (16:40)    -   -   -   -  

  • amarcord

    Sa ovisnošću o virtuali možda ne bi bilo loše biti malo oprezan, suzdržan, jer mnogi ljudi odu bez riječi, mene je to u nekoliko navrata jako pogodilo, jako, jako, i sada malo držim distancu, čisto preventive radi. Znam da time propustim i koju lijepu misao ili čak čisti izričaj ljubavi, ali svi smo mi po malo osjetljive biljčice i ne volimo da nam lome grane. Zanemari prizvuk savjeta, prepusti se intuiciji, tu si jaka, i ne zamjeri što se miješam u tvoj ushit, nema zle namjere, dapače, nikako ne bi volio da se jednog dana osjećaš povrijeđena, a opet, s druge strane, fućkaš život ako se igra samo na sigurno, ma znati ćeš ti što je za tebe najbolje. Pozdrav izrazite naklonosti i štovanja, na granici divljenja, jer toliko je života u tvojim slikama i riječima da bi morao biti potpuno slijep da to ne uočim. Čuvaj se i polako. Puno lijepih misli i želja ti upućujem, i osmjeh veliki :)

    avatar

    28.04.2007. (16:40)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    samo da ti kažem da je sve pod kontrolom... njezinom ;)

    avatar

    28.04.2007. (17:31)    -   -   -   -  

  • Santea

    Moram ti priznati da ti pomalo zavidim na tvom životinjskom carstvu.Moja Bebačica bi jako,jako uživala u ovome društvu:)Pozdrav draga moja i osmijeh veliki:)

    avatar

    29.04.2007. (07:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...