Komentari

kia85.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • eemma

    ej! dugo ti se nisam javila, al redovito te čitam... znaš, svaki put u tvojim riječima pronađem dio sebe... nevjerojatno je koliko su nam životni putevi slični... ali često su mi u glavi tvoje riječi - Bog nam daje točno toliko koliko možemo podnijeti... tko zna zašto je ljubav ponekad tako mučna... možda je to zato da bi je više cijenili... budi mi vesela! pusek!!!

    avatar

    26.04.2007. (23:26)    -   -   -   -  

  • dreamkeeper and lost soul

    ...lipoto moja..tako predivna i sanjiva...koji put u životu povučemo krive poteze...i posli se kajemo..ali ka ća si i sama rekla triba držat do nikih svojih principa jerbo ako svaki put popustš...više izgubiš busolu..i samopouzdanje...a jubav boli...viruj mi znan to dobro...samo moraš bit jaka i progurat sve to..jerbo znan da moreš...i moraš...a nikad nisi sama draga...uvik san tu ..za tebe..pozdravjan i osmjeh ti od srca ostavjan:))))

    avatar

    27.04.2007. (21:00)    -   -   -   -  

  • Klara

    lijepo si to kazala, a što se tiče dijete, pretražila sam net, al to što piše nije dovoljno precizno, no ja se pridržavam i dijabetičkih tablica, pa znam kombinirati obroke, samo me muči ovaj voćni dan, koliko voća se smije pojest i smije li se jest kompot i banane i slično, možeš li mi to potražit, za ostale dane mi je jasno, a kolko košta knjižica?

    avatar

    27.04.2007. (21:09)    -   -   -   -  

  • vjeverica24

    ej, radi li se tu o Prijatelju ili nekom bivšem dečku?
    ajme kako ne volim taj osjećaj.i nekad je teško povjerovati da je ljubav lijepa

    avatar

    27.04.2007. (22:01)    -   -   -   -  

  • Klara

    puno ti hvala na uputi koju si mi ostavila u komentarima, vidim da bi ipak trebalo nabavit knjigu,nije skupa, a pogledat ću možda ima i u knjižnici pa ću si posudit, odlične ideje imaju te dvije autorice, svaka im čast

    avatar

    27.04.2007. (22:08)    -   -   -   -  

  • Klara

    hvala ti još jednom, ovo su jako zgodni recepti za voće , sutra ću si napravit voćnu salatu, a nisam znala da se smiju jesti i orasi i banane, dakle sve voće, sad mi je puno lakše, i treba znati koliko toga se smije pojest, da ne jedem premalo, ne žuri mi se naglo smršavit, bit ću zadovoljna ako u godinu dana skinem 10 kg, ne smije se naglo mršavit, to je opasno, i kile se odmah vrate ako počnemo ponovo jest po starom kad završimo s dijetom

    avatar

    27.04.2007. (22:24)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    Eh, ti nekakvi s plavim očima...i meni su slaba točka. A kad dokažu da nisu vrijedni suza, uzalud im sve plavo ovog svijeta...pa jesmo li karakterice ili nismo?! Pozdrav ti lijepi ostavljam, ne daj se :-)

    avatar

    28.04.2007. (00:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...