Komentari

bigg.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Wanda

    a ti si ipak živ, milo moje? sjajan post... u tvojoj maniri. ljutnili te popovi,a? jebiga, iritantne su neke stvari, to da. ali da rezimiramo vrativši se na početak. za sve nije kriva eva, nego adam. a jer je bio obično pohlepno muško pred neodoljivim iskušenjem. ostatak je poznat.

    avatar

    22.04.2007. (12:04)    -   -   -   -  

  • bigg

    Wanda, znaš ti onu basnu kad je žaba nosila škorpiona na leđima preko rijeke, on nju je upiknuo i žaba je počela umirati. Prije smrti ga je pitala da zašto je to učinio, sad će se i on utopiti kad ona potone. Škorpion je odgovorio "Škorpion sam, to mi je u prirodi, ne mogu si pomoći." Dakle, ne možete (vi zločeste žene) koristiti mušku priglupu prirodu za ostvarenje svojih spletkaroških ciljeva i onda se praviti da niste krive za posljedice ;-) Enivej, živ sam samo baš nemam vremena... iako već u redu čekanja imam hrpu ideja za pisanje. Hvala na pohvalama, pohvala od tebe je velika pohvala. Što ne znači da je pohvala od drugih mala pohvala. No, nema veze, kužite već i sigurno ćete naći načina da mi ovo zamjerite. Pogotovo žene :-)

    avatar

    22.04.2007. (12:14)    -   -   -   -  

  • tinčica u tramvaju

    a ima i Limb u kojem piju pisci i oni koji to žarko žele postati. hoće li se Sveti otac i u to pačati?

    avatar

    22.04.2007. (15:17)    -   -   -   -  

  • ledena

    Na zaručničkom tečaju, pred ohoho godina nam je svećenik tako prodavao neke fore. pa ga je dragi priupitao koju, vezano uz kojekakve dogme. Nije nam baš jasno odgovorio, ali nam je jasno dao do znanja da više ne moramo dolaziti. Za razliku od ostalih telaca na tečaju.
    Ne treba previše pitati i planirati. Niti razmišljati. Samo plaćati i pohoditi.

    avatar

    22.04.2007. (19:22)    -   -   -   -  

  • vwolf

    obzirom da se durim na tebe, sada ti neću BAŠ ništa napisati !!! ;) ;) ;) -P ! PA DOBRO ZAR SE TAKO POSTUPA S OBOŽAVATELJICAMA???? nestaneš ko baraba ? :)))))))))))) ;-) durim se

    avatar

    23.04.2007. (01:32)    -   -   -   -  

  • lu-lu

    Slušala neki dan o toj odluci i sve ja razumijem osim jeednoga... je l to papa kaže više neće biti limba, i to emitiraju natv-u, onda Bog to vidi i kaže
    "Gle, pametan je taj, ajde da ne bude"? :)

    avatar

    23.04.2007. (11:51)    -   -   -   -  

  • mosor2

    @lu-lu, Bog i Crkva uskladili su stavove na zatvorenoj sjednici najužeg rukovodstva u najboljoj tradiciji demokratskog centralizma.

    avatar

    23.04.2007. (13:23)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    sjajan post

    avatar

    23.04.2007. (15:14)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    uostalom, sto nije nesto ono u bibliji da nema pakla ni limba, a bogme ni raja do sudnjeg dana, kad ce se svima kao suditi po zasluzi...
    nesto svi oni sami sebi u usta skacu

    avatar

    23.04.2007. (15:16)    -   -   -   -  

  • pamćenje samo

    Ajaj...samo razmatranje logistike? A gdje je tu JHV, kao glavni i predsjedavajući - zar se to nitko nije upitao?
    Pa ljudi moji, naročito vjernici - nagradno pitanje: Kada je zadnji puta RKC konzultirala JHV-a?
    To je prevrat i revolucija i zanemarivanje predsjedavajućeg, na očigled. Imamo Papu, to je istina, ali on preuzima sve ovlasti Onoga gore. Pa kuda to vodi? Je li onaj gore još tamo? Ima li on što reći po tom pitanju?
    Tišina struji iz nebesa, sveženik nad svećenicima slavi svoj rođendan u novim cipelama . kuda ide ovaj svijet ? :)

    avatar

    23.04.2007. (22:33)    -   -   -   -  

  • Bo

    JAKO DOBRO, ako ne i najbolje sto sam procitala u zadnje vrijeme

    avatar

    24.04.2007. (10:11)    -   -   -   -  

  • zuzi

    Super, zanimljivim se ti stvarima baviš. Jedini je nedostatak što tvrdiš da su žene vragovi i da su zasluženo kažnjene. Baš se pitam zašto. Cura te napucala?

    avatar

    26.04.2007. (13:12)    -   -   -   -  

  • Dolka

    Stvar je samo u tome što RKC ima više ideja nego neki dugometražni crtani film. Nejasno je na čemu RKC bazira, em temelji, em oslanja, em ... svoju vjeru. Relativizira sve i svaša, odlučuje, povlači, raja vjeruje ... u crkvu, a ateisti tvrde da ne vjeruju u Boga, a kad ih pitaš, ispada da su ljuti na RKC. Pa ti sada znaj. A kaj je, je "pamćenje samo"jaako dobro zbori. Je'l itko spominje šefa?

    avatar

    26.04.2007. (15:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...