Komentari

kickboxing333.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Damir

    Poštovani Lotte,

    mrzim ovakav način komunikacije ali pošto sam u tvome članku prozvan zbog svog nesumnjivo nekorektnog ponašanja imam potrebu za odgovorom i pojašnjenjem, svjestan da nema opravdanja za isto.
    Odmah nakon natjecanja sam se ispričao Leu kao organizatoru zbog napuštanja ringa a prije proglašenja pobjednika.
    Prisutni su bili i Predsjednik Saveza g.Znaor, Tajnik saveza g.Deša kao i trener Pit Bula prof.Žaja.
    Izjavio sam da pobjeda Benzona nije bila razlogom mojeg ponašanja već da sam to napravio nezadovoljan Plečašovom trećom rundom a i zbog nedavnog sličnog Žajinog ponašanja u Viškovu uz konstataciju:ako može Žaja mogu i ja.
    Interesantno je da sam u ovom izvješću ja prozvan dok primjerice u tvom izvješću iz Viškova nisi niti jednom rječju spomenuo daleko ozbiljniji incident.
    Nadam se da si to napravio samo poučen iskustvom kako nesportsko ponašanje netreba prešučivati već ga treba javno osuditi sa ćime se apsolutno slažem te se nadam da sam samo prvi ali ne i jedini.
    Sama borba između Benzona i Plečaša je po mom sudu bila možda i najbolja na cijeloj priredbi.
    Benzonova pobijeda neupitna.
    Sudac u ringu izvanredan.
    Bodovne suce ne želim komentirati ali me interesira iz kojeg kluba i na kojoj funkciji u tom klubu je onaj sudac koji je bodovao 30:27 u Benzonovu korist.
    Sve tri runde čovjek bez pardona dao Benzonu i to u meču koji je u najmanju ruku bio egal do kraja treće runde.
    Mislim da sudac nemože suditi u borbi u kojoj se bori borac iz njegovog kluba pogotovo ako je taj sudac i jedan od trenera u klubu.
    Smeta me i tvoj stav kako se radilo o borbi između tajlandskog boksa i kickboxinga jer ako je to stav i sudaca naravno da će prednost dati svojoj disciplini.
    Natjecali smo se na priredbi Kickboxing Saveza, poštujući pravila Kickboxinga pa smatram da smo svi isti i nadam se da nema "naših" i "vaših".
    Za kraj, još jednom se ispričavam na svom ponašanju ali ako to ponuka i ostale trenere da prestanu vršiti pritisak na suce nije mi žao jer naslušao sam se komentara tipa: aaa on je majstor za napraviti pritisak!

    Športski pozdrav tebi Lotte i svim tvojim čitateljima,

    Damir Posilović

    avatar

    21.04.2007. (14:20)    -   -   -   -  

  • sudac

    Pozdrav

    Sporni sudac o kome se govori sam ja i istina je da sam i jedan od trenera borca koji je pobjedio. Trener sam Tajlandskog boxa u klubu Pit Bull iz St-a odakle je i Marko Benzon. Uzivao sam u borbi i drzim da je bila najbolja u priredbi, ne zbog Benzona vec upravo zbog Plecasa. Kao sudac nisam mogao toliko uzivati u borbi jer sam se morao koncentrirati na bodove kojih je bilo dosta. Nije istina da sam sve tri runde dao Benzonu. Istina je da sam dao prvu izjednacenu, drugu bod prednosti za Benzona zbog posljednjih deset sekundi te runde i ocekivao sam rasplet u trecoj rundi. Bio sam uvjeren kako ce Plecas dobiti borbu ako izdrzi svoj ritam i nastavi raditi nogama. Medutim dogodilo se da je Marko podigao ritam i namnozio dosta poena u izmjeni rukama. IAKO SAM I SAM ZALJUBLJENIK U TAJLANDSKI BOX, volim vise tu vrstu borenja od ikoje druge nisam mogao biti nerealan. Pristran nisam bio, a ko u vasim ocima jesam onda se ispricavam. Kada sam u ulozi suca onda nisam u ulozi trenera. Ja ne poklanjam pobjede. U ovom slucaju Benzon je pobjedio jako dobrog borca i to je bilo to. Postovani treneru, cjenim vas rad i znanje, ali ovoga puta niste u pravu. Zelim da svi naucimo jedan od drugoga da nam scene samo donose lose.
    Hvala svima i pozdrav Plecasu i Benzonu jer su zbilja dali najbolju borbu.

    avatar

    21.04.2007. (21:42)    -   -   -   -  

  • Lot333

    Poštovani Damire,
    pravi sportaš uvijek ostaje pravi sportaš. I ti si to kao i puno puta do sada, i sada dokazao. Iznimno mi je drago da si pojasnio situaciju. Osobno nisam imao namjeru prozivati, već samo izvjestiti. Ali to sada nema veze, i iskreno mi je žao ako si se osjetio prozvan - bez obzira na moju namjeru. Ponoviti ću i sada tebi, kao što sam rekao i mogima - kamo sreće da je u kutovima naših ringova ima još Damira Posilovića, jer bilo bi još Gorana Kovačevića, još Dejana Tašića i još Gorana Plećaša - divnih momaka, pravih sportaša i vrhunskih boraca, a takvi ne padaju s neba, takve stvara upravo taj i takav Damir Posilović. I drago mi je da moj blog čita i jedan Damir Posilović.

    PS - nekom drugom prilikom dati ću ti odgovore na postavljena pitanja.

    avatar

    21.04.2007. (21:45)    -   -   -   -  

  • sudac

    Zaboravio sam napomenuti
    ovo nije bio sraz muay thai vs kickboxing jer su oba borca koji prakticiraju muay thai vise od drugih stilova iako se na Plecasevom nacinu borenja to vise osjeti nego kod Benzona. Prije bih rekao da se radilo o Noge vs Ruke.

    Hvala

    avatar

    21.04.2007. (21:48)    -   -   -   -  

  • Damir

    Sudac,

    zaista se ispričavam jer sam pogriješio kad sam pomislio da ste Vi dali sve tri runde svome borcu, svaka čast, tako bi otprilike i ja sudio da sam bio na tvome mjestu.Benzon je čisto pobjedio i to nije upitno niti sam zbog toga odreagirao kako jesam.
    Ponavljam, moja ljutnja je bila usmjerena na mog borca a iz razloga jer se borba odvijala točno kako smo predvidjeli i jer je Marko reagirao u trečoj rundi kako smo i planirali i pripremali kontre koje moj borac nije niti pokušao realizirati.
    Još jednom se ispričavam i radujem sljedećim kvalitetnim borbama.

    avatar

    21.04.2007. (23:24)    -   -   -   -  

  • sudac

    Drago mi je da sam pojasnio ovu zbunjenost. Gospodine Damire da se ne ponavljam, jako vas cijenim kao trenera i znalca, vjerujem kako ste i dobar covjek iako vas ne poznajem. Iako sam ovoga puta bio u pravu mislim da cu zbog vase primjedbe u buduce jos bolje suditi. Puno pozdrava vama i vasim borcimal.

    avatar

    22.04.2007. (18:24)    -   -   -   -  

  • Gigi

    Pozdrav
    O mojoj borbi sa Benzonom,nemam sta rec sta nije receno,drago mi je da se borba svidjela poznavateljima borbi,zao mi je zbog poraza,drugi put cu pametnije odradit.
    Lot kad mozemo ocekivat neke fotke?

    avatar

    22.04.2007. (19:46)    -   -   -   -  

  • bbb52

    Bravo Muay !!
    Bravo Siam !!

    Bravo dečki, tako se to radi. Bravo, Bravo...

    avatar

    23.04.2007. (15:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...