Komentari

srebrnosiva.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • starmen

    ..što je lijepo kad je prekrasan dan, šetkati se u prirodi, uživati u blagodatima koje nam je Bog dao...i slušati rock 'n' roll...preostaje jedino nadati se da to što duže potraje heh..pozdrav!
    (jure rokenrol)

    avatar

    18.04.2007. (12:38)    -   -   -   -  

  • limerick

    ajme patkice...:) a i ja biM da sam to vidjela awww...:)) lijep doživljaj :)

    avatar

    18.04.2007. (23:44)    -   -   -   -  

  • robi

    a jebeš minusi i krediti su hrvatska realnost, vozi mercedesa idi na skijanje i jedi paštetu ;), tako je to kod nas, ja fala bogu ne idem na skijanje i nevolim paštetu :)
    patkice hehehe tog kod mene nema, al kad odem kod bake u Bosnu nagledam se prirode u njenom netaknutom, izvornom izdanju :)

    avatar

    19.04.2007. (10:12)    -   -   -   -  

  • zvonjava

    presretna sam što te zatičem vedru i veselu...
    nadam se da ćeš nam pokazati tu sliku....
    pusa!

    avatar

    20.04.2007. (20:17)    -   -   -   -  

  • mirelići

    Daklem,pročitala ja sve od početka. Nekoliko puta i pustila suzu.Shvatila sam da pojma nemam koliko si tužna, a sad kad razmislim, nakon svega što si prošla nije ni čudo.Ostavila sam poruku na msnu, mi smo poslje 6 obično prikopčani pa da me vidiš. A što sam se okuražila sa Ti, a glupo mi ovako na blogu drukčije.Dakle crkla peglja i usisavač.Da baaar mojoj šefici crkne pegla ili usisavač!Al` neeeće, a i da crkne odma bi ona kupila drugi, nije ona penzićka, a i imam ja da popnem uza stepenice sve što treba. A lipo mi je, moj muškić namješta krevet, to od dosade, jer sam ja okupirala internet, a tipkam sve se puši.Blog je naravno odmah završio u favoritima, a gdje će drugdje.I ja bih stavila smajlić, ali kod mene nema. I za kraj da se pofalim, ja u stanu imam nešto što sigurno nitko od vas nema, svoje drage kućne ljubimce, buhe. Naime, prijašnji stanari su imali mačku, koju su poveli sa sobom a meni ostavili buhe. Borim se s njima, drži mi fige da iz te bitke izađem kao pobjednik, piju mi krv i doslovno i onako drugačije.Još sam svašta htjela napisati ali ne mogu se sad sjetiti, javit ću se opet.

    avatar

    20.04.2007. (21:23)    -   -   -   -  

  • pozegana

    Mirelici, sreco, dobro mi dosla, a buhe, imam savjet, posudi od nekoga macku, buhe ce napasti nju, i odmah je odnesi iz stana zajedno s buhama, uhhhuuuh, pusa :)

    avatar

    20.04.2007. (23:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...