Komentari

kacun.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • mirthandsorrow

    Istražit ću tvoju dušu ako mi dopustiš ući. I ja trebam utjehu, spas od bezumnog svijeta, skrovište od nemilosrdnih pogleda prožetih mržnjom. Plačem jer svijet je tako okrutan i pitam se zašto živjeti ali ne pronalazim odgovora. I ja mrzim, prezirem ogogovaram, a ne znam zašto to radim kada ne želim to raditi. Tako je teško boriti se protiv samoga sebe a ja to svakog jutra moram činiti. Ne želim biti kao drugi, kopija nekog uzvišenog ideala stvorenog samo da bi bili kopije. Ne želim biti samo isprazan čovijek sa mislima nekog drugog čovijeka. Ja želim biti nešto više, ne smo čovijek koji je došao i koji će otići kao da nikada nije ni bio. I za TEBE će osvanuti pjesma na mom blogu, ako do tada otkrijem tvoje ime putem maila napisat ću ti i posvetu.

    avatar

    17.04.2007. (16:40)    -   -   -   -  

  • mirthandsorrow

    P.S Već je osvanula, za tebe je.

    avatar

    17.04.2007. (16:51)    -   -   -   -  

  • mirthandsorrow

    Zašto sraz zbog pogleda dva anđela? Ako ja nisam anđeo a ti jesi nema sraza. Osim toga znači da se anđeli u raju ne gledaju? A priču koju bi mogli ispričati ne razumije razum samo srce. Samo duše.

    avatar

    18.04.2007. (18:00)    -   -   -   -  

  • mirthandsorrow

    Kada bi sraz bio njihov spoj pogleda tada bi anđeli u raju morali biti slijepi. A priču koju bi mogli ispričati pričaju stalno samo što čovjek uvijek negdje žuri i nema vremena da zastane, razmisli i osluhne svoje srce, svoju dušu. Čovjek kaže ne znam, ne znam čitati svoje srce ili srce drugih ljudi, a tako je malo potrebno da se to nauči samo je iskren pogled dovoljan da pročitaš priču ljudskoga srca. Hvala na komentaru.

    avatar

    18.04.2007. (20:01)    -   -   -   -  

  • Čudna

    blogovsko čudovište, prijatelju moj, kad anđeli zovu onda se zapitaš malo čime li si zaslužio milost takvu...i u stvari, koliko njih se može pohvaliti da se zagledalo u oči anđela? znam za jednog, sigurno :). zašto ti ne bi bio drugi? :)))

    avatar

    19.04.2007. (10:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...